- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.281
selam kızlar; ne yazıkki klinikler bütün epilasyon cihazlarını bulundurmadığı için elinde ne varsa, ona gidin en iyisi o diyor. ben birebir yaşadım:) Bu nedenle hercihaz olsun gittiğiniz yerde; çünkü alexandrite ile başlayıp diode ile devam etmeniz gerekebiliyor; zaten doktor yönlendiriyor, sizin bilmenize gerek yok yani... ND yag ile de yazın epilasyona devam ediliyor. Uyanık olmak lazım; gittiğiniz yere dikkat edin. sevgiler....
Ben geçen sene Şubat ayında önce bacak ile başladım.
Benim bacaklarım 4 seansta bitti ilk başladığım tarihten 6 hafta sonra gittim çok hızlı bir şekilde etkisini gösterdi sonraları 8 hafta - 10 hafta - 6 ay aralıklarla gittim ; şimdi sadece 2-3 tel çıkıyor onuda özel bölgeye gittiğimde alıyorlar zaten.
Özel bölgeye 3. seansım oldu şu an çok iyi gidiyor çok ciddi azalma var ve hatta çıkmıyor geniş bir bölgede.
Evet malesef acıyor; benim acı eşiğim yüksek sanırım bana çok iyi dayanıyorsun diyorlar. Korkutmak gibi olmasın ama ilk atışta masadan kalkıp gidenler varmışAma yinede yıllardır çektiğim ağda eziyetine değer diye düşünüp dişimi sıkıyorum. Yalnız çok soğuk oluyor üşümekten acıya odaklanamıyorum bile hehehe
Buarada ne batık kalıyor ne leke, ben şiddetle tavsiye ederim.
Bende şimdi yüz ve koltuk altına gidiyorum. Koltuk altım bitti.
Bacak ve genitale gitmeyi düşünüyorum. Tek bi kez ağda sürdüm çekemedim 1 hafta ağdalı gezdim diyebilirimyağ sıcak su falan sürdüm
Genitl ve bacak temiz olunca tüm vücut temiz gibi hissediyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet cnm gerçektende öyle. Hem ağdadan daha kısa sürüyor hemde zahmetsiz ve uzun süreli.
Ben bacaklarımdaki batıkları yolupta artık lekelere dönüştürünce bacağa gitmeye başladım izlerim daha yeni yeni geçti. 1 sene sonra yine ani bir kararla senin ki gibi bir durum başıma geldiğinde genital bölgeye başladım. Hatta keşke aynı anda başlasaydım şimdiye bitmişti bile dedim
15 dakikacık bir acı dayanırsın ki koltuk altıda çok hassastır, ben yıllar önce iğneliye gitmiştim öyle bitirdim:) Vücudumda hiçbir yerde tüy bırakmıcam
Ben de bir şey sorucam hanımlar. Bu ay sonunda bütün vücut için ikinci seansım var ama kıllar hala çıkmadı, erteletsem mi acaba? Yoksa o zamana kadar çıkar mı?
ertelet canım boşa paran gitmesin tam çıksı sonra git bana öyle dediler
Kızlar yüz için lazere giden var mı aranızda.? 4 seans girdim hiç çıkmıyodu bu 4.seanstan sonra uçları çıkmış we yoğunlaşmış.
Mrb bende ilk seansımı 25 martta yaptırdım benim 15le başladılar senin kadar bende zorluk çektim acı eşiğimde oldukça yüksek ama zor dayandım bende senin qibi sürekli durdurdum doktoru 10 dakika belki sürmüştür benim 9. qüne kadar tek tük dökülme oluyordu yaptırdığım merkeze sordğumda genital için dökülmenin daha erken olduğunu 2 hafta içinde döküleceğini söylediler akşamına dökülmeye başladı baya :) şimdi sadce dudak bölqesi kaldı dier kısımlar döküldü merak etme seninde dökülür
12 ye 15 e mi bukadar ağlıyosunuz siz :) bana son 2 seanstır 20 veriyolar yüz ve özele :)) bitince ameliyattan çıkmış gibi yorgun ve acı içinde oluyorum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir sorum olcak ben 2 seans yaptırdım bu 2 seans yağtralı 2 ay falan oldu tüyler uzadı biraz daha diğer seansa zaman var jiletle alabilimriyim bu arada çünkü böyle duramam bilgisi olan varmı ?
Öyle valla halbuki acıya da dayanıklıyımdır ama öyle bir acı qörmedimm o derece canım yanıyor bilemedimm neden 20yi hiç düşünemiyorumm :18:
canım jiletle kısaltabilirsin bana öyle söylemişlerdi
canım mecburen yapcam sorun olmnaz değil mi jilet köke değiyor ya ?
zaten lazer yapan kişinin bunu sana söylemesi lazımdı.çıkmasa bile 2 haftada bir jilet vurabilirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaslar, uzun zamandir sabirla lazer yaptirmayi hayal ediyorum : ) Alex makinesinin cok iyi oldunu duydugum icin birazda pimpirikli oldugum icin baska makine ile yapan biyere gitmek istemiyorum. Almanyada yasiyorum burada alex kullanan bi doktora gittim seans basina 400-450 eur civari istiyor tum bacak kol alti ve genital icin...cok pahali bi miktar benim icin...bende buyuzden istanbulda yaptirmak istiyorum..en azindan hafta sonuda olsa giderim istanbula, hemde iyi bi makine ile tedavi olmus olurum. Tatilimide yapmis olurum :)
21 haziranda Istanbulda olucam.. bir ay kadar kalicam...tedavi oncesi ve sonrasi gunes gormemek gerekiyomus..isterdim ki hemen gidince ilk seansi yaptiriym. Ilk seanstan sonra bir hafta falan gunesten korunsam yeterli olur mu ? Gitmisken bir seansini bari yaptiriym ve rahat ediyim tatilde istiyorum.bunun suresini tam olarak bilen ve bana bilgi verecek olan biri varmi ?
Eger oyle olmaz diyorsaniz burada herangi bir makine kullanan birine bir seans yaptiriyim diyorum..tatilde rahat etmek icin. Hemde turkiyeden donuste bir seansta istanbulda yaptirip donerim diyorm...artk baslangici bi an once yapmak istiyorm..yaptiracagim yer yaklasik 1000 tl alicak genital tum bacak ve koltuk alti icin..arkadasim oraya gittigi icin benimde kisitli zamanim oldugu icin direk orada baslayim istiyorm..yada bana mutlaka onereceginiz garantili yerlerde varsa onlarada acigim !!
Lutfen yardim ..cevaplar icin simdiden tskler..:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?