Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

merhaba bayanlar bende genital bölgeme lazer yaptırıyorum yalnız tüylerim lazer yaptırdıktan sonra çok geç çıkmaya başladı ,lazerdeki görevli bayan 2 ayda uzayacağını söylemişti bu 3.seansım olacak alt iç kısım hariç diğer taraflarda hala bişey çıkmadı 2 ay olacak sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı ?

Amac o zaten :) siz baska bisey mi bekliyordunuz :) gittikce hic cikmayacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oncelikle hizli cevap icin tesekkurler dexterrrrrrr :)

Yani bu kezde kaldi yaptiramicam : (

6 seans yeterlimi acaba cunku paket fiyati veriyor 6 seanslik...burada baslasam..istanbula gittikce o paketten yaptirsam nasil olur acaba ? Yani ayri ayri makinelerle tedavi olmus olsam nasil olur ? Yani kafama gore gidip lazer seansi yaptirabilir miyim acaba?

Amac o zaten :) siz baska bisey mi bekliyordunuz :) gittikce hic cikmayacak

onu tabiki biliyorum ben koltukaltına da yaptırdım onun çıkması 3 ayı bulmuyordu görevli bayan 3 ay için oldukça uzun bir süre dedi demekki daha kısa sürede almak gerekiyor ama o zaman da çıkmamış oluyor bende bunu soruyorum yani size böyle birşey diyen oldu mu diye ?

Yok canim ne zaman cikarsa o zaman git ben öyle yapiyorum. Koltukalti kil koklerin daha cabuk cikiyor genital daha yavas demek ko farkli olabilir

canim o kisiden kisiye gore degisir ama yuksek ihtimalle biter.5 seans 5 kontrolde kesin sonuc veriyo cogu yer.ama poliklinik bul guzellik merkezi degil

Yok canim ne zaman cikarsa o zaman git ben öyle yapiyorum. Koltukalti kil koklerin daha cabuk cikiyor genital daha yavas demek ko farkli olabilir

anladım canım teşekkürler seninde hala ağrın oluyor mu lazerden sonra , benim mi canım çok tatlı acaba lazer esnasında da çok acıyor

ben de alex yaptiriyorum,en az zarari olan lazer cihazi ve en etkilisi, izmirde yaptirmayi dusunseydin gittigim merkezde ayarlardim fiyatlarda uygun :) alexten sasma ama onu da poliklinikde yaptir

dexterrrr istanbulda teyzem oldugu icin ve biletler cok uygun oldugu icin orayi sectim :) ama sectigim yer galiba poliklinik degil guzellik merkezi gibi...kybelesisli diye bi yer.. zaten bu yaz yaptiramicagim icin en guzeli bu gidisimde tam yaptiracagim yeri bulup kisinda baslamak..

diğer lazer çeşitlerini bilmiyorum ama alexandrite koltuk aldıma yaptırdım ilk seans. üç ay geçti üzerinden koltuk altımın hepsi bitti ilk seansta sadece 3-4 tane sarı tüy çıktı onları da ne yapıcam bilmiyorum.

Bende de çıkmıyor, ilk seans oldu. İkinci aydayım. Çıkmıyorlar hiçbir yerimde. Çıksın da seansa gideyim diye bekliyorum.

canım ben haziranda izmirde yaptırmayı düşünüyorum tam da doğru düzgün alex ile yapan bir yer arıyordum sen nereye gidiyorsun fiyatları nasıl? arkadaş ekledim seni mesajla da dönebilirsin :)

Merhaba kızlar ben alexandrite gentle lase pro ile ilk seansımı yaptırdım. Kol altlarım tamamen döküldü gerçekten gözle sayılabilcek 3-4 tüy kaldı. Ama bacaklarım hiç dökülmedi neredeyse ve dökülmediği gibi hiç uzamadı da 25 gün falan oldu. Hala daha dün jilet yapmışım gibi kök kök duruyor. 2-3 kere kese de yaptım bir faydası olmadı böyle birşey yaşayan var mı hiç dökülmeyecek mi

Kizlar Merhaba ben izmir balcovada dr feza vardar kliniğine gidiyorum alex kullanıyorlar ve cok memnunum. Suan cok güzel bir kampanya yapmislar ben ondan yararlaniyorum haziran sonuna kadar devam edicekmis bence kampanyayi kacirmayin. Hem cok titizler hemde senelerdir bu isi yapiyorlar. Ben 6+2 seanslk kampanyalarindan yararlaniyorum. 3 seans olmasina ragmen inanilmaz azalma var ve agdaya gider gibi her ay gitmiyorum 2 ayda bir atis yaptiriyorum cok memnunum kizlar bence bi gidip gorusmekte fayda var.

Canım bende İzmirde oturuyorum , özelden nereye gittiğini mesaj olarak atar mısın ?

koltukaltlarım bitti bu lazerle ama bıyıklarım için hala gidiyorum seanslı değildi benimki istediğim zaman randevuyla ama 2 senedir her ay gidiyorum bıyıklar için desem yalan olmaz, son zamanlarda 2 ayda bir gitmeye başladım. bilmiyorum benim tüylerim çok açık renkli belki ondan iyi etki gösterememiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…