- 23 Şubat 2014
- 435
- 62
- 43
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.301
merhaba bayanlar bende genital bölgeme lazer yaptırıyorum yalnız tüylerim lazer yaptırdıktan sonra çok geç çıkmaya başladı ,lazerdeki görevli bayan 2 ayda uzayacağını söylemişti bu 3.seansım olacak alt iç kısım hariç diğer taraflarda hala bişey çıkmadı 2 ay olacak sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı ?
Amac o zaten :) siz baska bisey mi bekliyordunuz :) gittikce hic cikmayacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
onu tabiki biliyorum ben koltukaltına da yaptırdım onun çıkması 3 ayı bulmuyordu görevli bayan 3 ay için oldukça uzun bir süre dedi demekki daha kısa sürede almak gerekiyor ama o zaman da çıkmamış oluyor bende bunu soruyorum yani size böyle birşey diyen oldu mu diye ?
Oncelikle hizli cevap icin tesekkurler dexterrrrrrr :)
Yani bu kezde kaldi yaptiramicam : (
6 seans yeterlimi acaba cunku paket fiyati veriyor 6 seanslik...burada baslasam..istanbula gittikce o paketten yaptirsam nasil olur acaba ? Yani ayri ayri makinelerle tedavi olmus olsam nasil olur ? Yani kafama gore gidip lazer seansi yaptirabilir miyim acaba?
Yok canim ne zaman cikarsa o zaman git ben öyle yapiyorum. Koltukalti kil koklerin daha cabuk cikiyor genital daha yavas demek ko farkli olabilir
Ben alex cihazina taktim..acaba yanlis mi dusunuyorum..tuylerim kalin sayilir ve siyah renkte. Oyuzden alex cihazin iyi gelecegini dusunuyorum..oyle olmasaydi burada yaptiracaktim ama baska cihaz oldugu icin emin olamiyorum...sanki baska cihazla tedavi olunca yarari olmicak gibi geliyo : (
diğer lazer çeşitlerini bilmiyorum ama alexandrite koltuk aldıma yaptırdım ilk seans. üç ay geçti üzerinden koltuk altımın hepsi bitti ilk seansta sadece 3-4 tane sarı tüy çıktı onları da ne yapıcam bilmiyorum.
ben de alex yaptiriyorum,en az zarari olan lazer cihazi ve en etkilisi, izmirde yaptirmayi dusunseydin gittigim merkezde ayarlardim fiyatlarda uygun :) alexten sasma ama onu da poliklinikde yaptir
canım ben haziranda izmirde yaptırmayı düşünüyorum tam da doğru düzgün alex ile yapan bir yer arıyordum sen nereye gidiyorsun fiyatları nasıl? arkadaş ekledim seni mesajla da dönebilirsin :)
ben de alex yaptiriyorum,en az zarari olan lazer cihazi ve en etkilisi, izmirde yaptirmayi dusunseydin gittigim merkezde ayarlardim fiyatlarda uygun :) alexten sasma ama onu da poliklinikde yaptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?