- 21 Eylül 2012
- 620
- 20
- 318
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.261
eger soyledıgın gıbıyse tuy yapın uzulme daha cabuk bıter bende ozellıkle derecesıne baktım en yuksekten baslayalım dayanma durumunuzu olcerız dedıler bı sıkıntı yasamadım bacak ve kolaltında ama genıtelde acı oldugu ıçın sevıyesını ındırdık asagıya sende dıkkat et kac en yuksek dıye sor makınadan makınaya fark olabılır mesela ben 20 de basladım genıtal ıçın 17 derece uygun geldı
Mrb bende ilk seansımı 25 martta yaptırdım benim 15le başladılar senin kadar bende zorluk çektim acı eşiğimde oldukça yüksek ama zor dayandım bende senin qibi sürekli durdurdum doktoru 10 dakika belki sürmüştür benim 9. qüne kadar tek tük dökülme oluyordu yaptırdığım merkeze sordğumda genital için dökülmenin daha erken olduğunu 2 hafta içinde döküleceğini söylediler akşamına dökülmeye başladı baya :) şimdi sadce dudak bölqesi kaldı dier kısımlar döküldü merak etme seninde dökülür
güzellik merkezide degil klinik te yaptırdım yazacaktım.bugün tam bir hafta oldu hiç bir döküntü yok.=((((((((neyse cuma günü kontrol seansı var ozaman söylerim artık yükseltirmi ne yapar bilmiyorum
Mrb bende ilk seansımı 25 martta yaptırdım benim 15le başladılar senin kadar bende zorluk çektim acı eşiğimde oldukça yüksek ama zor dayandım bende senin qibi sürekli durdurdum doktoru 10 dakika belki sürmüştür benim 9. qüne kadar tek tük dökülme oluyordu yaptırdığım merkeze sordğumda genital için dökülmenin daha erken olduğunu 2 hafta içinde döküleceğini söylediler akşamına dökülmeye başladı baya :) şimdi sadce dudak bölqesi kaldı dier kısımlar döküldü merak etme seninde dökülür
cnm sen nerede qidiyorsun bende klinikte yaptırıyorum dermatologa son durumun nee :44: dökülmeye başlaması lazım artık bende pazartesi qittim kontrol seansına çıkmaya başladılar bile ama o dudak kısımları yine dökülmicek qibi qörünüyo bu arada benim alt taraflarıma 12yle başlamışlar üst tarafları 15 miş ona rağmen çok zor dayandım valla
Lazere emla surerek gidip de etkisini azaltti gibi vs olumsuz bir sonucla karsilasan var mi?
Ilk seansimi 1nisan gunu yaptirdim kontrol seansi bnmden kaynkli aksilikle 17 nisanda ypildi .ikinci seansima 17mayisa gun verdiler. Zaman araligi normal mi sizce? yoksa yakin mi? Bu surec tum killarimin ciikmasi icin yeterli mi? Makine epicare.
merhaba canım biz beraber baslamıstık bende 1 nisanda ilk seans 11 nisanda kontrol seansı yapıldı.üst kısım tamamen döküldü alt kısımda kalanlar var.bir sonraki seansımı hazirana verdiler.seninki erken olmus sanki candela alex benm cihazda.12 ile yaptılar hem normal seans hem kontrol seansını.
Kızlar yüz için lazere giden var mı aranızda.? 4 seans girdim hiç çıkmıyodu bu 4.seanstan sonra uçları çıkmış we yoğunlaşmış.
kızlar ben de bugün başladım alexandrite ile özel bi hastanede yaptırıyorum koltuk altımda hiçbir sorun yok lakin genital bölgemde morartı ve su toplamış yerler var.esmerim ve genitalde çok ama çok acıdı dayanamayıp kadını hep durdurdum.aranızda böyle bir durumla karşılaşan varmı
? :26:
Bende genitale gitmeyi düşünüyorum. Cidden çok mu acıyo ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?