Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Umarım dediğin gibi olur Derece bilgileri için çok teşekkür ederim. Ben de direkt en yüksekten başlamayı teklif edeceğim umarım sorun çıkarmaz. Bu arada sen de beyaz tenli misin? Sanırım ten koyuldukça dereceyi düşük tutmak zorunda kalıyorlar. Bir de yapan kişinin es geçtiği kısımlar olabiliyor mu? Yani mesela alt bacağın her kısmına yaptığından nasıl emin olacağım ya dikkat etmezse? Birkaç yer unutursa filan?

Ekleme: Sormayı unuttum :) Sen hangi cihaz ile yaptırıyorsun? Alex'in hangi modeli yani.

Son düzenleme:

teşekkür ederm canım.1 nisanda yaptırdım ve hiç dökülme yok.bugün 6 sı.endişelenmeye başladım hayır yani güzellik merkezide klinik.cildiyeci eşliğinde pufff

güzellik merkezide degil klinik te yaptırdım yazacaktım.bugün tam bir hafta oldu hiç bir döküntü yok.=((((((((neyse cuma günü kontrol seansı var ozaman söylerim artık yükseltirmi ne yapar bilmiyorum

güzellik merkezide degil klinik te yaptırdım yazacaktım.bugün tam bir hafta oldu hiç bir döküntü yok.=((((((((neyse cuma günü kontrol seansı var ozaman söylerim artık yükseltirmi ne yapar bilmiyorum

cnm sen nerede qidiyorsun bende klinikte yaptırıyorum dermatologa son durumun nee :44: dökülmeye başlaması lazım artık bende pazartesi qittim kontrol seansına çıkmaya başladılar bile ama o dudak kısımları yine dökülmicek qibi qörünüyo bu arada benim alt taraflarıma 12yle başlamışlar üst tarafları 15 miş ona rağmen çok zor dayandım valla

Benim genitalde dokulmeler basladi iki gundur fakat batik gibi gorunen dipte kalmislar cok fazla var onlardan nasil kurtulucam.. uzamiyolar gibi sanki..

konyada yım ben .bende alt kısımlar hiç dökülmedi üstleri 10.günde döküldü.bugün aksam i,ş cıkısı kontrol seansım var soracam.üstleride kendim cektim bir kısmını hemn geliyorlar .sakıncalımı acaba bilmiyorum ama zaten kökleri yanmıs hiç acımıyor deyince hemen dökülüyor.benmki 12 ile yapıldı.

Lazere emla surerek gidip de etkisini azaltti gibi vs olumsuz bir sonucla karsilasan var mi?

ben ilk seansta hiç birsey sürmeden gittim.cok acıdı.kadın kontrol seansına gelmeden emla sür dedi.sehir dısındaydım dün gece geldim.bugün kontrol seansım yine sürmeden gidecem.cünkü kremi hala alamadım.ama bir zararı olacagını sanmıyorum olsa tavsiye etmezdi

Selam kızlar bende yaklaşık 3 aydır tüm bacak alexandrite lazer yaptırıyorum. Tüylerim siyah sert tenim beyaz ve kontroller dahil 4. seans gittim. İlk seans memnun kalmadım fakat son iki seanstan memnunum dökülme ve azalmalar var fakat burda okuduğum kadarıyla bir süre sonra kıl kökleri tekrar uyanıyormuş ve eskisinden daha fazla çıkmaya başlıyormuş doğrumu gerçekten? :/

Uzun zamandir bi sürü konuyu takip ediyorum ama daha yeni üye oldum. :)
Ben çok batığım var diye lazer yaptırmak istiyordum. Salı günü ilk seansıma gittim ama bacaklarım zatem batıklardan dolayı yara bere içerisindeydi, şimdi daha kötü durumdalar. Bu ne kadar sürecek acaba? Kıllar dökülmeye başlayınca o yaralar düzelir mi sizce? Bir de bepanten krem kullanıyorum sabah akşam, kabuk bağlayan yaralar yumuşuyor.
(Dövme yaptırdığımda da bu yaraları kendiniz soymayın, yumuşadıkça kendisi dökülcek demişti, aynı şekilde mi acaba?
Bir de dövme üst bacağımda ve oraya lazer yapmıyorlar. İğneli yaparlar mı biliyor musunuz? )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar ben de alex ile lazere başladım 9 ay oldu. Bana geliş aralıklarımla ilgili 4-6ay ara ile gibi zaman dilimi vermediler uzadık ça gelin dediler. Tüm bacak gidiyorum ve sadece 2 kez gittim çünkü bacaklarım uzamıyor. Şimdi 3. Seansa gideceğim bu hafta sonu gitmeyi planlıyordum ama dolularmış artık haftaya kaldı. Benim merak konum seans araları benimki kadar uzuyan var mı ha bu arada 2 seans gitmeme rağmen görünürde alt bacaklarımda %70 azalma var üstlerse %30-40 kadardır ama kesinlikle çok geç çıkıyorlar. Benzer durum yaşayanlar var mı çok merak ediyorum???

Kızlar yüz için lazere giden var mı aranızda.? 4 seans girdim hiç çıkmıyodu bu 4.seanstan sonra uçları çıkmış we yoğunlaşmış.

Ilk seansimi 1nisan gunu yaptirdim kontrol seansi bnmden kaynkli aksilikle 17 nisanda ypildi .ikinci seansima 17mayisa gun verdiler. Zaman araligi normal mi sizce? yoksa yakin mi? Bu surec tum killarimin ciikmasi icin yeterli mi? Makine epicare.

Ilk seansimi 1nisan gunu yaptirdim kontrol seansi bnmden kaynkli aksilikle 17 nisanda ypildi .ikinci seansima 17mayisa gun verdiler. Zaman araligi normal mi sizce? yoksa yakin mi? Bu surec tum killarimin ciikmasi icin yeterli mi? Makine epicare.

merhaba canım biz beraber baslamıstık bende 1 nisanda ilk seans 11 nisanda kontrol seansı yapıldı.üst kısım tamamen döküldü alt kısımda kalanlar var.bir sonraki seansımı hazirana verdiler.seninki erken olmus sanki candela alex benm cihazda.12 ile yaptılar hem normal seans hem kontrol seansını.

Evet bizimki beraberdi bana da cok erken geldi anlamadim acaba dokulup hemen uzayacaklar mi killar su anda uzuyorlar ama sanki ilkinde dokulenler de uzuyo onlar yine 10 gune dokulecek mi acaba sag salim hayirlisiyla atlatsak bu sureciii :-( bnm de ustler dokuldu altlarda da dokulme oldu ama popo tarafi en az dokulen.. (ne rahat yaziyorum yaa derdimi dile getriyorum cekinmeden bu siteyi seviyorum..) ben kontrolde dedim herkes 12 ye az diyo onlar da 13 le yaptilar yine cok yukseltmediler..

kızlar ben de bugün başladım alexandrite ile özel bi hastanede yaptırıyorum koltuk altımda hiçbir sorun yok lakin genital bölgemde morartı ve su toplamış yerler var.esmerim ve genitalde çok ama çok acıdı dayanamayıp kadını hep durdurdum.aranızda böyle bir durumla karşılaşan varmı
? :26:

Kızlar yüz için lazere giden var mı aranızda.? 4 seans girdim hiç çıkmıyodu bu 4.seanstan sonra uçları çıkmış we yoğunlaşmış.

Ben de yüzüm için lazer epilasyona gidiyorum 3 yılı aşkın bir süre oldu ilk başta 2 3 ayda bir gittim 1 yıl dolduktan sonra ise 5 6 ayda bir gitmeye başladım fiyat olarak zaten bu kadarz zaman geçtiği için oldukça makul ve hiç gitmesem bile olur aslında ince ince tüyler var fakat ben takıntılı olduğum için gidiyorum şu an kollarıma da başladı memnunum süreklilik burda çok önemli (=

Bende genitale gitmeyi düşünüyorum. Cidden çok mu acıyo ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende genitale gitmeyi düşünüyorum. Cidden çok mu acıyo ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben geçen sene Şubat ayında önce bacak ile başladım.
Benim bacaklarım 4 seansta bitti ilk başladığım tarihten 6 hafta sonra gittim çok hızlı bir şekilde etkisini gösterdi sonraları 8 hafta - 10 hafta - 6 ay aralıklarla gittim ; şimdi sadece 2-3 tel çıkıyor onuda özel bölgeye gittiğimde alıyorlar zaten.
Özel bölgeye 3. seansım oldu şu an çok iyi gidiyor çok ciddi azalma var ve hatta çıkmıyor geniş bir bölgede.
Evet malesef acıyor; benim acı eşiğim yüksek sanırım bana çok iyi dayanıyorsun diyorlar. Korkutmak gibi olmasın ama ilk atışta masadan kalkıp gidenler varmış Ama yinede yıllardır çektiğim ağda eziyetine değer diye düşünüp dişimi sıkıyorum. Yalnız çok soğuk oluyor üşümekten acıya odaklanamıyorum bile hehehe
Buarada ne batık kalıyor ne leke, ben şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…