Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

pardon da kayınvalidene mi sordun ya da anlattın ona ne senin vücudundan

gönlün rahat edecekse cocuk sahibi olduktan sonra yaptırırsın o zaman.

arkadaşlar bende bacaklarım dışında vucudumun her yerine yaptırıyorum ama genital bölgenin acısına dayanamıyorum bu acının hafiflemesi için neler yapılabilir resmen yanıyor yav

arkadaşlar bende bacaklarım dışında vucudumun her yerine yaptırıyorum ama genital bölgenin acısına dayanamıyorum bu acının hafiflemesi için neler yapılabilir resmen yanıyor yav

acıya dayanamiyorum diyene şaşkınlıkla bakıyorum.ben sinek ısırığı gibi bişeyler hissediyorum o kadar :) sana tavsiyemde emla krem var canım.45dk önce sür üzerini serastrecle kapla uyustuğnu görücksin :)

bacaklarıma da lazer yaptırmak istiyorum batık izleri geciyor mu ??????????? cok fazla batık ve izi var bende :26:

merhaba, ben 3 seans bacak yaptırdım, kalındı tüylerim, alt bacakta batıklarım hala geçmiyor normal mi? siyah noktalar gibi druyolar ve kendiliinden dökülmüyolar. bunun ilk 2 seansta normal oldunu sölemişlerdi ama 3 seans btti yne böyle umutsuzlua kapıldım..

ben esteworld de başladım alexandrite la lazere ilk başta biraz acı versede 4. seans olmasına rağmen sonuçtan oldukça memnunum.
ve başka hiç bişeyle uğraşmaya değmez iananın ben herkese tavsiye ederim. :)

birçok tanıdığım lazer sonrasında yada epilasyan dönemi içinde hamile kaldı(tabi hamile oluklarını öğrenince bıraktılar)
yani lazerin hamileliği bir etkisi olacağını düşünmüyorum

canım ben de lazer yaptırmak istiyorum da...hangi marka ile yaptırdın da sadece tüyle inceldi acaba??araştırma aşamasındayım da benim için önemli...Bu mevsimde yaptırılıyor mu ?sevgiler...

2seans oldu bacaklarımdaki tüyler nokta şeklinde duruyor uzamiyorda dökülmuyorda.bu ıyi bişey mi elimle bacağma dokunduğmda sert sert batıyor.

2seans oldu bacaklarımdaki tüyler nokta şeklinde duruyor uzamiyorda dökülmuyorda.bu ıyi bişey mi elimle bacağma dokunduğmda sert sert batıyor.

canım sıkmayı denesen sivilce gibi benmde koltk altm her gttğmde olur 10 15 gün sonra en geç gider o minik noktlar. birde ssenn bacağnda kese yapmayı denesen . bide bişey sorcam ne kadar yaptrdn :)

canım ben de lazer yaptırmak istiyorum da...hangi marka ile yaptırdın da sadece tüyle inceldi acaba??araştırma aşamasındayım da benim için önemli...Bu mevsimde yaptırılıyor mu ?sevgiler...

Canim yaplcak bolge gunes almayan bi bolge ise yapiliyor ben koltk altma hazran ortasnda gtmstm. Alexandr bna kullalan cihazda . Tuyler incelp azaliyor ama sana soylenen sey ciktiklarinda jiletle alman . hemen alin cikinca bidahaki.seansa kadar diyolr. Ben cok memnunm . Cok cok azaldi ve inceldi bnm tuyleerm .

canım sıkmayı denesen sivilce gibi benmde koltk altm her gttğmde olur 10 15 gün sonra en geç gider o minik noktlar. birde ssenn bacağnda kese yapmayı denesen . bide bişey sorcam ne kadar yaptrdn :)

2seans yaptırdım artı kontrol seansı yaptırdım fakat kontrol seansınida normal seans gibi yaptıklarıni söylediler çünkü dökülme olmamış.ne uzuyolar ne dökülüyolar.sorunlu bi cildim var.doktorda şaşırdı of kendimi hiç kız gibi göremiyorum

aa canımm deme ama öyle . epilasyonu kim yapıyor dermatlg bulunyor mu başnda sorsadn bi ona ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…