- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Merhabalar,
Ben de Ankara'da alex. ile koltuk altıma yaptırıyorum. Nişanlıyım ve kayınvalidem genital bölge için izin vermiyor.Çocuk yap bize sonra istediğin yerine istediğini yaptır diyor nazikçe. Gerçekten hamilelikle ilgili sıkıntı yaratıyor mu? Araştıran veya deneyimi olanlar bilgilerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.
izmirde nerde yaptırabilirim
arkadaşlarbende bacaklarım dışında vucudumun her yerine yaptırıyorum ama genital bölgenin acısına dayanamıyorum bu acının hafiflemesi için neler yapılabilir resmen yanıyor yav
pardon da kayınvalidene mi sordun ya da anlattın ona ne senin vücudundan
gönlün rahat edecekse cocuk sahibi olduktan sonra yaptırırsın o zaman.
benim 6 seansım bitti,tüyler inceldi. incelince de lazer işe yaramıyo. ne olacak bilmiyorum
canım ben de lazer yaptırmak istiyorum da...hangi marka ile yaptırdın da sadece tüyle inceldi acaba??araştırma aşamasındayım da benim için önemli...Bu mevsimde yaptırılıyor mu ?sevgiler...
2seans oldu bacaklarımdaki tüyler nokta şeklinde duruyor uzamiyorda dökülmuyorda.bu ıyi bişey mi elimle bacağma dokunduğmda sert sert batıyor.
canım ben de lazer yaptırmak istiyorum da...hangi marka ile yaptırdın da sadece tüyle inceldi acaba??araştırma aşamasındayım da benim için önemli...Bu mevsimde yaptırılıyor mu ?sevgiler...
canım sıkmayı denesen sivilce gibi benmde koltk altm her gttğmde olur 10 15 gün sonra en geç gider o minik noktlar. birde ssenn bacağnda kese yapmayı denesen . bide bişey sorcam ne kadar yaptrdn :)
2seans yaptırdım artı kontrol seansı yaptırdım fakat kontrol seansınida normal seans gibi yaptıklarıni söylediler çünkü dökülme olmamış.ne uzuyolar ne dökülüyolar.sorunlu bi cildim var.doktorda şaşırdı of kendimi hiç kız gibi göremiyorum
aa canımm deme ama öyle . epilasyonu kim yapıyor dermatlg bulunyor mu başnda sorsadn bi ona ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?