Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

epilasyondan bir hafta sonrasında kese yapmanın bi zararı olur mu acaba

İşte bunu atlamışım maalesef. Eğer derinizde yara, kabuk bağlama gibi tahriş oluşmadıysa ve kızarıklık tümüyle geçip epilasyonun acısı kesildiyse hiçbir sakıncası yoktur kese yapmanın. Hatta yanmış ve deriden atılmakta olan kıl köklerinin dökülmesini hızlandırır.

Kızlar artık biri bana cevap versin.İlk seansımı yaptrdım doktorum beklenen dökülmenin olmadığını söyledi.bacaklarımı jiletledim.lazerin görmediği yerler yine uzadı..Gördüğü yerler uzamadı fakat ellediğimde diken gibi batıyor.ama tüy yok :s tüyler beyazlayıp diken gibi mi kaldılar ki artık uzamazlarmı :s

4.seansımı 4 ay önce tamamladım..tüylerin rengi başlangıçta siyah ve sertti simdi kahverengiye döndüler :) acaba bitecek mi merak ediyorum..gittiğim yerde de söylemişlerdi, dışardan da çok duydum kesin çözümü yokmuş..çok da fazla ümitlenmemek gerekli sanırsam :)

4.seansımı 4 ay önce tamamladım..tüylerin rengi başlangıçta siyah ve sertti simdi kahverengi ve daha yumuşaklar :) acaba bitecek mi merak ediyorum..gittiğim yerde de söylemişlerdi, dışardan da çok duydum kesin çözümü yokmuş..çok da fazla ümitlenmemek gerekli sanırsam :)

benim bugün itibariyle ilk seansın üzerinden 15 gün geçti fakat hala siyah noktacıklar halinde kıl kökleri görünüyor ve diken diken batıyorlar ne zaman dökülme olacak cok merak ediyorum.

benim bugün itibariyle ilk seansın üzerinden 15 gün geçti fakat hala siyah noktacıklar halinde kıl kökleri görünüyor ve diken diken batıyorlar ne zaman dökülme olacak cok merak ediyorum.

bnde ilk seansıma gttikten sonra 15 gün geçti 20güm geçti öle gözle görülür bi dökülme yaşamadım.sonra aldım jilete vurdum.ne uzadılar ne döküldüler.kontrol seansına gttim.doktor şaşırdı dökülmemiş diye.üzerine bi daha geçtiler.15 gün geçti o zaman jilete vurduklarım hala öle diken diken duruolr ne uzuyo ne dökülüo pf

2. seanstan sonra değişiklik olur umarım. siz tek seans mı yaptırdınız?

Merhaba kızlar.Ben 7 seans yaptırdım.15-20 günde tüyleriniz çıkar ve elinizle tuttuğunuzda dökülür.Asla üstüne jilet vurmayın.Zaten kıl ölmüş derinizin içinde kalır düşmesi uzun sürer.Sabırla bekleyin ve bol bol kese yapın.Kese yaptıkça düşeceklerdir.Lazeri gören tüylerin deri içinde kalması mümkün değil.Ancak göremeyenler kalacaktır.Onlarda diğer seanslarda görünce dökülür.Ben tüm yaptırıyorum.Koltuk altım %90 , bacaklarımda%80 azalma var.Zaten %100 bitmesi mümkün değil.Sarı tüyler bitmeyecek.Seansa gitmeden kalanlara jilet yapın ki siyahlaşıp kökü güçlensin.Böylece lazer onları daha rahat görür.Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplayabilirim.

alsancak'da güvenilir, bilinen bir klinikte alexandrit midir nedir kol altıma lazer yaptırıyorum. 5 seans oldu tüylerim evet geç çıkıyor mesela 1,5 - 2 ay rahatım. çıkanlar ince çıkıyorlar ve koltuk altımdaki siyahlıklar yok oldu. ama daha sonra manikür için gittiğim bi güzellik salonundaki bayan bana alexandrit tamamen tüyleri bitirmez inceltir. ben kendime şpl yaptırıyorum 2 seans oldu ve iki üç tane çıkıyor dedi. biliyorum bu işler birazda tüy kıl tipine de bağlı ama benim siyah ve serttir kıllarım. şimdiye kadar çoktan bitmesi gerekirdi dedi. bir arkadaşım da 4 senedir kol altına yaptırıyormuş alexandrit hala 6 ayda bir yaptırıyorum çünkü bu periyodda çıkıyor dedi.
bilgisi olan var mı? yani sonuç alamicaksam alexandrit yaptırmaktansa ipl yaptırırım.

bu konuda bende senin bildiğinin tam tersini biliyorum.
ıpl lazer değildir modern ağdadır tüyleri yok etmez sadece geç çıkarır diyolar hep.
alex ise lazerdir ama o da tüyleri tam olarak yok etmemekle beraber %70-80 oranında azaltıp bitirir denir
yani benim bilgim böyle.

angel_smile, benim de çok batığım vardı, hatta dilek arkadaşın dediği gibi kısa pantolon bile giyemiyordum, ama alex yaptırdım ve 3 seanstan sonra hiç batık kalmadı.Dilek arkadaş belki ilk seans uygulamasından bahsediyordur.
Arkadaşlar alex yaptıranlara genel bir sorum olacak benim tam 11 seans oldu ama hala gidiyorum.Aslında o kadar az kaldı ki, bacağımın tek üst taraflarında küçük bir bölümünde kaldı, koltuk altı ve genitalde tek tük.Maalesef lazer yaptırdığım yer böyle olmasına rağmen tüm bölgeyi taradığımız için seans uygulamasına girdiğini söylüyorlar ve seans parası kadar alıyorlar.Kazıklanıyormuyum sizce, yoksa genel prosedür böyle mi?

Merhaba benimde 7 seans oldu kalmadı hiç desem yeri genitalin alt bölgesinde bende her seans için tek tükde kalsa aynı ücreti ödüyorum ama dedikleri gibi heryeri tarıyorlar rahatlık bu olsa gerek bu arada genital tüm bacak göbek popo kolaltı için gidiyorum kılsı günlere

İzmirde bikini bölgesi nereyi önerirsiniz kızlar ? Ucuz yollu bir yer arıyorum bir hafta sonu açık olan .

Anladım canım demek ki az bile kalsa seans parası alınıyor, teşekkür ederim günahını almayım o zaman gittiğim yerin :)) Tüysüz ve mutlu günler dileğiyle :)))

Merhabalar,
Ben de Ankara'da alex. ile koltuk altıma yaptırıyorum. Nişanlıyım ve kayınvalidem genital bölge için izin vermiyor. Çocuk yap bize sonra istediğin yerine istediğini yaptır diyor nazikçe. Gerçekten hamilelikle ilgili sıkıntı yaratıyor mu? Araştıran veya deneyimi olanlar bilgilerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…