- Konu Sahibi EstetikEditor
-
epilasyondan bir hafta sonrasında kese yapmanın bi zararı olur mu acaba
benim bugün itibariyle ilk seansın üzerinden 15 gün geçti fakat hala siyah noktacıklar halinde kıl kökleri görünüyor ve diken diken batıyorlar ne zaman dökülme olacak cok merak ediyorum.
bnde ilk seansıma gttikten sonra 15 gün geçti 20güm geçti öle gözle görülür bi dökülme yaşamadım.sonra aldım jilete vurdum.ne uzadılar ne döküldüler.kontrol seansına gttim.doktor şaşırdı dökülmemiş diye.üzerine bi daha geçtiler.15 gün geçti o zaman jilete vurduklarım hala öle diken diken duruolr ne uzuyo ne dökülüo pf
2. seanstan sonra değişiklik olur umarım. siz tek seans mı yaptırdınız?
batık kıl cok var bende.çözüm oluyor mu lazer batıklara
angel_smile, benim de çok batığım vardı, hatta dilek arkadaşın dediği gibi kısa pantolon bile giyemiyordum, ama alex yaptırdım ve 3 seanstan sonra hiç batık kalmadı.Dilek arkadaş belki ilk seans uygulamasından bahsediyordur.
Arkadaşlar alex yaptıranlara genel bir sorum olacak benim tam 11 seans oldu ama hala gidiyorum.Aslında o kadar az kaldı ki, bacağımın tek üst taraflarında küçük bir bölümünde kaldı, koltuk altı ve genitalde tek tük.Maalesef lazer yaptırdığım yer böyle olmasına rağmen tüm bölgeyi taradığımız için seans uygulamasına girdiğini söylüyorlar ve seans parası kadar alıyorlar.Kazıklanıyormuyum sizce, yoksa genel prosedür böyle mi?
Merhaba benimde 7 seans oldu kalmadı hiç desem yeri genitalin alt bölgesinde bende her seans için tek tükde kalsa aynı ücreti ödüyorum ama dedikleri gibi heryeri tarıyorlar rahatlık bu olsa gerek bu arada genital tüm bacak göbek popo kolaltı için gidiyorum kılsı günlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?