- 3 Mayıs 2012
- 824
- 7
- 48
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır araştırıyordum bu lazer işini ve en sonunda 2 gün önce gidip yaptırdım.
Nişantaşında çok elit bir yer ve fiyatlarıda çok uygun. Dr.Olcay hanım yapıyor epilasyonu.
Makine Alex apogee5500. Sogutmalı yani. Çok rahat geçti ilk seansım sadece brz bikini bölgesinde acıma oldu ama hafif.
Fiyat olarakta ben tüy olan her yerimi alıyorlar nerede kıl tüy varsa bıyık dahil ve fiyatı 450 TL. Kontrol seanslarıda var.
Bana çok uygun geldi sonunda bu kıl tüy derdinden kurtuluyorum inşaallah
Kızlar bi arkadaş demiş genitalde ince sarı tüyler kaldı diye.Bu sarı tüyler ne kadar rahatsız edici çoklukta oluyorlar.Uzuyorlar mı öyle ayva tüyü gibi kalıyor mu?
benim alex 7 seans oldu, çıkanlar hala siyah...
benim alex 7 seans oldu, çıkanlar hala siyah...
Nası olur ya :S 6 seansta bitiriyorlar normalde.nereye gidiyorsun.fiyatı ne kadar.
Bencede... alex 4 seansta bitiyo diyolar paket programmı normal seansmı gidiyosunuz fiyat ne bende merak ettim
Arkadaslar bilen varsa lutfenn cevaplasın i too piel ellipsel diye bı marka var mı yada buda mı İPL?? kafam Cook karıştı 4 seans alex. gittim tamam azalma oldu ama şimdide cılız sekilde çıkıyor kıllar ve son iki sean arasında bı fark göremedim yani azalma olmadı sadece süresi uzadı ve kıllar cılız çıkıyor sizde de böyle mı oldu?
kızlar merhaba
yüz bölgeme lazer yaptırıyorum ve kafam çok karıştı . 6 seans bitti 7.ciye gidicem ama sadece 6.cı seansta sadece bıyık kısmımı yaptırdım yüz bölgemde ki siyah tüylerim ne kadar azaldı die görmek için ama olduğu gibi siyah tüyler çıktı yine hiç değişme yok
15 gün değişimli gittiğim için bana azalma var gibi gelmişti ama değilmiş . şimdi ben 7.ciye gidicem ama bu normalmi yani kaç seansta azalma olur yoksa kullandığı cihazmı kötü acaba anlayamadım başka yeremi gitsem . bayana söyledim hiç azalma yok die yok sana öyle geliyor azaldı baya dio :S zaten 6 seansatn sonra iice azalır dedi kandırılıyormuyum lütfen yardım paramada yazık boşa uğraşıyorsam o yerde
birde cildimde bi bozulma oldu derim pul pul dökülüyor tenim soluklaştı bu da lazerden midir acaba ?
Hangi tür lazer yaptırıyosun ıpl veya nd yag lazerler zaten işe yaraması zor alex ise yüzde pek etkili değil diye biliyorum incelme olsada bitme olmuyo alex vücut için süper yüzde tek etkili lazer diod lazerdir hangisi olduğunu söyle ona göre yardımcı olalım 11 seanstır yüze lazer yaptıran biri olarak fazlaca tecrübeliyim bu konuda
kızlar merhaba
yüz bölgeme lazer yaptırıyorum ve kafam çok karıştı . 6 seans bitti 7.ciye gidicem ama sadece 6.cı seansta sadece bıyık kısmımı yaptırdım yüz bölgemde ki siyah tüylerim ne kadar azaldı die görmek için ama olduğu gibi siyah tüyler çıktı yine hiç değişme yok
15 gün değişimli gittiğim için bana azalma var gibi gelmişti ama değilmiş . şimdi ben 7.ciye gidicem ama bu normalmi yani kaç seansta azalma olur yoksa kullandığı cihazmı kötü acaba anlayamadım başka yeremi gitsem . bayana söyledim hiç azalma yok die yok sana öyle geliyor azaldı baya dio :S zaten 6 seansatn sonra iice azalır dedi kandırılıyormuyum lütfen yardım paramada yazık boşa uğraşıyorsam o yerde
birde cildimde bi bozulma oldu derim pul pul dökülüyor tenim soluklaştı bu da lazerden midir acaba ?
tatlım ben geçen sene tüm vücut ve yüz bölgeme lazer yaptırmıştım vücudumda istediğim sonucu aldım yüzüm için 6 seans gittim tek tüy bile azalmadı ama benim dr demişti uzun sürer bir seneyi bulur diye:/ yüz bölgesi için dioid özelliği olan cihazların daha etkili olduğu söyleniyor
kızlar merhaba
yüzümdeki tüylerim ilk gittiğim gibi çıksalar inan üzülmezdim ama sertleşti tüyler elimi gezdirince batmaya başladı ki bana öle uzun sürer demedi de birde yine kızdığım azaldı baya sana öle geliyor demesi . burda okudum cımbız jilet vs vurulmazmış bende jilette vurdu erkek traş makinası ve bir keresinde bıyık kısmımı cımbızla aldı :S
bu konuda bilgisiz davrandım galiba ilk gittiğimde öle bi göz ucuyla bakmıştım ama ismini bilmiyorumbıraktım gitmiyorum elimi yüz bölgemde gezdirdim sertleşme yaptı sanki ilk gittiğim de hiç öle değildi bıyık kısmım desen keza öle ya bide ne güzel diyor ilk geldiğinden bugüne baya fark var azaldı die sanki kendimi bilmiyorum ilk gittiğimde kıl içindeydim de benim mi haberim yoktu ..resmen kandırmaca nasıl fark etmedim die kendime kızıyorum şimdi dönüşümlü gidince fark edemedim işte . bide kampanya yapmış 8 seans bitme garantili ondan al dedi bana zaten 6 senas gittim ilerleme yok . yeni düştü jeton işte çevremde hiç yüze giden yoktu ki bilgi alim şimdi hastaneyle görüştüm oraya gidicem haftaya bu sefer cihaz ismine bakıcam bana ders oldu işte . birde traş makinası gibi şeyle alıyordu lazer öncesi bi kerede jilet vurdu yapma dedim sertleşir tüylerim die yok bu daha iyi gelir dedi senin neyle alıyor lazer öncesi tüylerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?