- Konu Sahibi EstetikEditor
lazer yaptırmayı düşünen ve güvenilir+uygun fiyatta yer arayan bayanlar bu yazıyı okusun.. bende 1-2 aydır güvenilir bir yer arıyordum çok endişelerim vardı ama sonunda bu oturduğum muhitte çok yakınında özel poliklinik olduğunu farkedince oraya gidip konuştum, çok temiz bi yer çalışanlar dr. uzmanlar ve fiyatlar da uygun..bu kalitede başka yerde olacağını sanmıyorum. arkadaşlar dün ilk seansımı yaptırdım koltukaltı+tüm genital 5 seans toplam 360 tl
paket olarak aldım ve nakit ödeme yaptığım için baya fiyatı indirdiler yoksa taksitle bu fiyata alamazsınız. ben beyaz tenli olduğumdan cildim hassas o yüzden kızarıklıklar oldu ve şuan nokta nokta pütürlü ama beklicem tabi dökülmesini. bide bana nemlendirici krem ile temizleme jeli verdiler , lazerden 2 gün sonra kullanmaya başlicakmışım. beklediğimden daha kısa sürede yaptı dr. koltukaltı zaten 3 dk.bile sürmedi , lazer soğutmalı,uygularken hemde baya soğutuyor.. acı sivrisinek ısırığı ve bazende arı sokması gibi , ben alt genitali yaptırmayacaktım aslında çünkü çok acı olduğunu duymuştum korkuyodum ama dr. öyle rahatlattıki beni ''her yer olmalı'' dedi ve alt kısım üst taraftan ve koltukaltından daha az acıdı diyebilirim.. kontrol seansım 10 ocakta ama inşallah bundan sonra acı hissi artmaz=( sorucam eğer akımı arttıracaklarsa emla alıp sürücem gitmeden önce. uzmana sordum, ne kadar etkisi olur diye, ''5-8 seans arası (kişiye göre) çok memnun kalırsın, kendi gözlerinle göreceksin zaten %90 gider''dedi çünkü o yerlerde çok etkiliymiş.. herkese tavsiye ederim ve lütfen araştırmadan gitmeyin ben buraya gittim memnunum ,inşallah da memnuniyetim artar ama gerçekten buraya güvendim. bide çalışanlar çok güleryüzlü, hizmet anlayışları süper, dr. işini yaparken sizinle muhabbet ediyor , sizi motive ediyor, rahatlatıyor..
nereye gidiysn merkez