- Konu Sahibi EstetikEditor
-
lazer yaptırmayı düşünen ve güvenilir+uygun fiyatta yer arayan bayanlar bu yazıyı okusun.. bende 1-2 aydır güvenilir bir yer arıyordum çok endişelerim vardı ama sonunda bu oturduğum muhitte çok yakınında özel poliklinik olduğunu farkedince oraya gidip konuştum, çok temiz bi yer çalışanlar dr. uzmanlar ve fiyatlar da uygun..bu kalitede başka yerde olacağını sanmıyorum. arkadaşlar dün ilk seansımı yaptırdım koltukaltı+tüm genital 5 seans toplam 360 tl
paket olarak aldım ve nakit ödeme yaptığım için baya fiyatı indirdiler yoksa taksitle bu fiyata alamazsınız. ben beyaz tenli olduğumdan cildim hassas o yüzden kızarıklıklar oldu ve şuan nokta nokta pütürlü ama beklicem tabi dökülmesini. bide bana nemlendirici krem ile temizleme jeli verdiler , lazerden 2 gün sonra kullanmaya başlicakmışım. beklediğimden daha kısa sürede yaptı dr. koltukaltı zaten 3 dk.bile sürmedi , lazer soğutmalı,uygularken hemde baya soğutuyor.. acı sivrisinek ısırığı ve bazende arı sokması gibi , ben alt genitali yaptırmayacaktım aslında çünkü çok acı olduğunu duymuştum korkuyodum ama dr. öyle rahatlattıki beni ''her yer olmalı'' dedi ve alt kısım üst taraftan ve koltukaltından daha az acıdı diyebilirim.. kontrol seansım 10 ocakta ama inşallah bundan sonra acı hissi artmaz=( sorucam eğer akımı arttıracaklarsa emla alıp sürücem gitmeden önce. uzmana sordum, ne kadar etkisi olur diye, ''5-8 seans arası (kişiye göre) çok memnun kalırsın, kendi gözlerinle göreceksin zaten %90 gider''dedi çünkü o yerlerde çok etkiliymiş.. herkese tavsiye ederim ve lütfen araştırmadan gitmeyin ben buraya gittim memnunum ,inşallah da memnuniyetim artar ama gerçekten buraya güvendim. bide çalışanlar çok güleryüzlü, hizmet anlayışları süper, dr. işini yaparken sizinle muhabbet ediyor , sizi motive ediyor, rahatlatıyor..
ben de Şuan güneydoğuda bulunmam nedeniyle, Gaziantep te gidiyorum alexandrite lazere. Koltuk altı, genital ve yarım bacak için gidiyorum. Koltuk altı için 50, yarın bacak için 200 genital için 150 veriyorum tek seansa. İzmir' de başlamıştım aslında alexandrite' a. Alsancak' ta ünlü ve tercih edilen bir yerdi gittiğim yer, ancak ben buradaki kliniği daha çok beğendim, çünkü çok daha dikkatli ve titiz çalışıyor kadın. Fiyat olarak İzmir' de verdiğim fiyatla aynı fiyat, ayrıca aşırı kalabalık da değil....
arkdslar yokm bakırkoy taraflarında bıkac makına turunden olan yerler cunku mesela sadece alexle bıtmıyorvarsa yazarmsnz
ben yaklaşık göbek ve koltuk altımı bir yıldır yaptırıyorummm..kesinlikle paramız boşa gidiyor diye düşünüyorum çünkü iki ay ara verdiğim gibi hepsi berbat bir şekilde tekrar çıkıyor.
arkadaşlar bir konuda sizleri bilgilendirmek isterim bende koltuk altı ve yüz bölgemde lazer yaptırıyorum 3 seanstır.geçenlerde yine bu forumda okuduğum yazı vardı hamilelikte hormonlardan dolayı lazer yapılan tüyler tekrar çıkıyor diyen bir arkadaş vardı yaptırdığım yere sordum tüyler tamamen eskisi gibi çıkmasa bile artış gözlemleniyor dedi bilginiz olsun en azından büyük bölge düşünen arkadaşlar varsa belki hamilelik sonrasını beklerler
ben yaklaşık göbek ve koltuk altımı bir yıldır yaptırıyorummm..kesinlikle paramız boşa gidiyor diye düşünüyorum çünkü iki ay ara verdiğim gibi hepsi berbat bir şekilde tekrar çıkıyor.[/QUOT
Arkadaşım kullanılan cihaz hakkında bilgi verebilirmisin benimde 1seneyi geçti hemde sonlarına doğru çok düzensiz gitmeme rağmen gitti yani hiç yok diyemem daha önceki yazılarımdada söylediğim gibi 1-2 seans daha gitmem gerekiyor en son aralık ortası yaptırmıştım o kadar az ki rahatsız etmeyecek boyutta diyebilirim ama ben o azlarında benim gözümün zevkini bozmasın diye belki bir seans daha diyorum unutmayalım yaptırdığımız merkez ve kullanılan cihaz ayrıca atış volumleri çok önemli ... bazı arkadaşlarımız ıple gitmiş sonuç alamamış (haliyle çünkü ıpli kökten çözüm olmadığını biliyoruz) vey gittiği merkez para tuzağı olarak volumlerini düşük tutmuş (samimiyetsizlik) sonuç alamyınca tekrar çıkıyor yada bitmiyor diyor neden başlayan ve sonuç almış kişiler bir daha buralara dönüp yorum yapmıyor çünkü artık kıl hakkında bilgi edinmeleri gerekmiyor.. ben başlamadan 4 sene kadar hem fiyatlarının düşmesini bekledim hemde çok iyi araştırma yaparak başladım (konuyla ilgili bilgiler topladım) kıllar benim için takıntıydı çünkü erkek gibi dolaşıyor sir yaptırmaya bile gitmek istemiyordum düşünün halimi ... :) o yüzden diyorum ki düzgün merkez doğru makineler ve iyi bir uzman gerisi rahatlık kılsız günlere...
İzmir de, karşıyaka yada alsancak ta, alexandrite kullanan önerebileceğiniz bir merkez var mı?
Kizlar,
Ben yurtdisinda yasiyorum. Laser epliasyon'a baslayacagim burada. Yazin Turkiye'ye geldigimde de devam ettitmek istiyorum. Burada genelde Yag lazer kullaniliyor. Sizce Turkiye'ye geldigimde lazer tipinin degismesi bir sorun yaratir mi?
ben yaklaşık göbek ve koltuk altımı bir yıldır yaptırıyorummm..kesinlikle paramız boşa gidiyor diye düşünüyorum çünkü iki ay ara verdiğim gibi hepsi berbat bir şekilde tekrar çıkıyor.[/QUOT
Arkadaşım kullanılan cihaz hakkında bilgi verebilirmisin benimde 1seneyi geçti hemde sonlarına doğru çok düzensiz gitmeme rağmen gitti yani hiç yok diyemem daha önceki yazılarımdada söylediğim gibi 1-2 seans daha gitmem gerekiyor en son aralık ortası yaptırmıştım o kadar az ki rahatsız etmeyecek boyutta diyebilirim ama ben o azlarında benim gözümün zevkini bozmasın diye belki bir seans daha diyorum unutmayalım yaptırdığımız merkez ve kullanılan cihaz ayrıca atış volumleri çok önemli ... bazı arkadaşlarımız ıple gitmiş sonuç alamamış (haliyle çünkü ıpli kökten çözüm olmadığını biliyoruz) vey gittiği merkez para tuzağı olarak volumlerini düşük tutmuş (samimiyetsizlik) sonuç alamyınca tekrar çıkıyor yada bitmiyor diyor neden başlayan ve sonuç almış kişiler bir daha buralara dönüp yorum yapmıyor çünkü artık kıl hakkında bilgi edinmeleri gerekmiyor.. ben başlamadan 4 sene kadar hem fiyatlarının düşmesini bekledim hemde çok iyi araştırma yaparak başladım (konuyla ilgili bilgiler topladım) kıllar benim için takıntıydı çünkü erkek gibi dolaşıyor sir yaptırmaya bile gitmek istemiyordum düşünün halimi ... :) o yüzden diyorum ki düzgün merkez doğru makineler ve iyi bir uzman gerisi rahatlık kılsız günlere...
Sen nereye gidiyosun canım merak ettim ben de 2 sene önce cahillikle iplye basladım arastırmıyodum tabi o zaman ama allahtan öyle söylendiği gibi olmadı alt bacak genital üstü ve koltuk altlarım bitti sarı tek tük tüyler kaldı alex. cihazla kalanları halletmek istiyorum özellikle üst bacağımı..Fiyatlar nasıldı bide? ben de arastırma dönemindeyim memnunsam gidip görüşmeyi düşünüyorum
Sen nereye gidiyosun canım merak ettim ben de 2 sene önce cahillikle iplye basladım arastırmıyodum tabi o zaman ama allahtan öyle söylendiği gibi olmadı alt bacak genital üstü ve koltuk altlarım bitti sarı tek tük tüyler kaldı alex. cihazla kalanları halletmek istiyorum özellikle üst bacağımı..Fiyatlar nasıldı bide? ben de arastırma dönemindeyim memnunsam gidip görüşmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?