Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

nereye gidiysn merkez

arkadaşlar bir konuda sizleri bilgilendirmek isterim bende koltuk altı ve yüz bölgemde lazer yaptırıyorum 3 seanstır.geçenlerde yine bu forumda okuduğum yazı vardı hamilelikte hormonlardan dolayı lazer yapılan tüyler tekrar çıkıyor diyen bir arkadaş vardı yaptırdığım yere sordum tüyler tamamen eskisi gibi çıkmasa bile artış gözlemleniyor dedi bilginiz olsun en azından büyük bölge düşünen arkadaşlar varsa belki hamilelik sonrasını beklerler

ben yaklaşık göbek ve koltuk altımı bir yıldır yaptırıyorummm..kesinlikle paramız boşa gidiyor diye düşünüyorum çünkü iki ay ara verdiğim gibi hepsi berbat bir şekilde tekrar çıkıyor.

merhaba, ben de gaziantepteyim 2 aydır, alexandrite lazer epilasyon arıyorum gittiğiniz yer hakkında bilgi verir misiniz yer civar tarif erolarak
teşekkürler

slm arkdslar bakırkoy bahcelıevler güngören bu semtlerde guvenılır bı yerde lazer yaptıran varsa bana ozelden yazaarsa cok sevınırım

arkdslar yokm bakırkoy taraflarında bıkac makına turunden olan yerler cunku mesela sadece alexle bıtmıyor varsa yazarmsnz

arkdslar yokm bakırkoy taraflarında bıkac makına turunden olan yerler cunku mesela sadece alexle bıtmıyor varsa yazarmsnz

Selam Mine ben Ankara'dayım, o yüzden yardımcı olamıyorum ama doğru tek alexle bitmez. Benim gittiğim merkezde ndyag ile de incelmişlere devam ediyorlar. Öyle bir merkez bulmak en akıllıca olanı.

katılıyorum sana arkadaşım bende bu cihaza gidiorum dudak üstü için yedi seans oldu iki ayy bişe yok sonra eskisi gibi hepsi çıkıyo

ben 1 senedir gidiyorum.. kollarım ve yüzüm icin gittim.. bir de koltuk altım icin..
kolumun ve koltuk altımın %90ı bitti.
kalanlar da ayva tüylerinin daha siyahı olan ama tüy kadar yıpranmış olmayan tüyler oldu.. onu da yapan uzman soylemisti.. bir tüy ne kadar yıpranırsa o kadar kolay cevap verir diye..

iki arkadaşım hamilelik öncesi farklı cihazlarda yaptırmıştı. ikisininde hamileliğinde yeniden çıktı ama sonradan döküldü, hamileliğin ilk aylarında hormonlardan dolayı çıksada yanlış hatırlamıyorsam 4.-5. aylarda dökülmeye başlıyor.

İzmir de, karşıyaka yada alsancak ta, alexandrite kullanan önerebileceğiniz bir merkez var mı?

Benim gittiğim merkezin bir kaç şubesi var bahsettiğiniz yerlerin ikisindede var hem kskde hem alsancakta fiyatı normaller gibi deil biraz üstü kıllarına bakıp ona göre fiyat veriyorlar ama sonucum güzel özel mesaj yazamıyorum ama biraz araştırırsan netten kskde karakol karşısında diye ip ucu vereyim :) sormak istediğin birşeyler varsa cevaplamaktan hiç usanamma çünkü 4 senedir kkdeki bayanlar bu konuda bana çok yardımcı oldular sağolsunlar kılsız günlere...

Kizlar,

Ben yurtdisinda yasiyorum. Laser epliasyon'a baslayacagim burada. Yazin Turkiye'ye geldigimde de devam ettitmek istiyorum. Burada genelde Yag lazer kullaniliyor. Sizce Turkiye'ye geldigimde lazer tipinin degismesi bir sorun yaratir mi?

Yazın sadece diod lazer yaptırabilirsiniz.Ama sürekli güneşli bir tatil yapacaksanız bence hiçbirşey yaptırmayın.
Tabii yüz bölgesine yaptırıyorsanız bu önerim.

Lazer yaptırıp hemen güneşe çıkmayacaksanız sorun yok.

arkadaşlar bende kartalda özel bir hastanede alex. cynosure (soğuk hava üflemeli) cihazına gidiyorum 19 nisanda 4. seansıma gidicem çok büyük rahatlık ve kesinlikle tavsiye ederim. 2 yıl önce ıpl e gitmiştim ama hiçbir fayda görmedim . alex. seanslarım bittikten sonra kalan ince tüyler için diod a gitmeyi düşünüyorum. bu arada gittiğim hastanede şu anda genital + k. altı 240 tl 6 seans. ben k. altı + genital + tüm bacak 6 seansı 1400 e anlaştım. tabi bu kampanyalı hali 1 seans kampanyasız gittiğimde tek seansa 450 tl ödemiştim. sonuç olarak kesinlikle ıpl e kanmayın. alex. en iyisi

[/QUOTE]Arkadaşım kullanılan cihaz hakkında bilgi verebilirmisin benimde 1seneyi geçti hemde sonlarına doğru çok düzensiz gitmeme rağmen gitti yani hiç yok diyemem daha önceki yazılarımdada söylediğim gibi 1-2 seans daha gitmem gerekiyor en son aralık ortası yaptırmıştım o kadar az ki rahatsız etmeyecek boyutta diyebilirim ama ben o azlarında benim gözümün zevkini bozmasın diye belki bir seans daha diyorum unutmayalım yaptırdığımız merkez ve kullanılan cihaz ayrıca atış volumleri çok önemli ... bazı arkadaşlarımız ıple gitmiş sonuç alamamış (haliyle çünkü ıpli kökten çözüm olmadığını biliyoruz) vey gittiği merkez para tuzağı olarak volumlerini düşük tutmuş (samimiyetsizlik) sonuç alamyınca tekrar çıkıyor yada bitmiyor diyor neden başlayan ve sonuç almış kişiler bir daha buralara dönüp yorum yapmıyor çünkü artık kıl hakkında bilgi edinmeleri gerekmiyor.. ben başlamadan 4 sene kadar hem fiyatlarının düşmesini bekledim hemde çok iyi araştırma yaparak başladım (konuyla ilgili bilgiler topladım) kıllar benim için takıntıydı çünkü erkek gibi dolaşıyor sir yaptırmaya bile gitmek istemiyordum düşünün halimi ... :) o yüzden diyorum ki düzgün merkez doğru makineler ve iyi bir uzman gerisi rahatlık kılsız günlere... [/QUOTE]

Sen nereye gidiyosun canım merak ettim ben de 2 sene önce cahillikle iplye basladım arastırmıyodum tabi o zaman ama allahtan öyle söylendiği gibi olmadı alt bacak genital üstü ve koltuk altlarım bitti sarı tek tük tüyler kaldı alex. cihazla kalanları halletmek istiyorum özellikle üst bacağımı..Fiyatlar nasıldı bide? ben de arastırma dönemindeyim memnunsam gidip görüşmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
off yaaa bende lazer yaptrmak istiyorum ama yazdıklarınız aklımaa karıştırdı ne yapsam bilemiyorumm yaa sabahtann berii başındayım forumunn:))) bi kararaa varamadımmm hiçç sonuç alan yok muu yaa genellikle alınmamışş ben tüm vücut yaptırmayı düşünüyorumm ve hastanede yaptırmayı düşünüyorumm benim tüylenmem ailedenn kaynaklanıyo sanırım çünkü annem ve ablamdadaa var hiç benim gibi olan yok muu yaptıran ve olumlu sonuçç alann ???

Son düzenleme:
Kızlar bende lazer yaptrmak istiyorum.Beyaz tenliyim tüylerim siyah.Lazere en uygun kıl yapısı diyorlar fakat bacaklarımdaki tüyler siyah olmasına karşı kökleri beyaz.Bu durumda siyah olması gereken tüy mü kökleri mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…