Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

1000TL 6 seans sadece cumartesi gününe kadar geçerliyimiş. o yüzden acele ettim bende aceleyle yanlıs bisey yapmiyim dedim :) ilk seansa gittim bile süpermiş gerçekten alexandrite cynosure 5500 diye bi cihazdı. su an herkese tavsiye ediyorumm her canlı lazer yaptırsın :)))

merhaba kızlar
bende 2011 ocak ayından beri gidiyorum 2 ayda 1 ...5 seansda ortalama gibi biter demişlerdi ben komple5 seans ve 12 seansda yüz aldıml 2350 vermiştim ama benimde tam olarak bitmedi cuma günü 8. seansa gidicem ama koltuk altı üst bacak karın bitmiş görünüyorrr tek tük var alt bacakta 6 ay sonra çıktı şuanda yarım yamalak var genital duruyor malesef alexs. gidiyorum... Acıda öle artık pek fazla hissetmiyorum ama ben 9 . seansa da giderim gibi görünüyorr hoşş daha 8den bitebilirde 7 seansın çok faydasını görmüştüümmm....

Gerçekten çok iyimiş fiyatı ben de 5 seans 1800 tl verdim:)Sen Avrupa Yakasındamı oturuyorsun çünkü orada fiyatlar çok uygun.Burada en düşük 1200 tl :)Bakalım sonuç olarak hepimiz memnun oluruz İnşallah şu an daha yeni sayılırız:)Hayırlı günler.

sen nereye gidiyorsun ben içerenköyde formmed polikinliğe gidiyoruumm bende yüz hariç 1800 vermiştim...

Ben Pendik te euroderm merkezine gidiyorum ama benim yarım bacak çünkü üst taraflarda yok ve yüz yaptırmıyorum..Tam olursa 2000 tl imiş zaten:)

kaçıncı seansa gidiyorsun memnunmusun... ben sekize gidicemm genital hariç diğer bölgelerde baya bir azalma oldu arada bir gebelik yaşadım düştü malesef o sırada biraz kıllanma oldu.... oyüzden genital tam bitmedi azalma oldu

Bakırköy'de bi merkeze gidiyorum içerisinin havası bile süper çok tedirgin gitmiştim ama şimdi herkese tavsiye ediyorum. Fiyatlar tanıtım fiyatlarıymış annemi götürücem simdi insallah aynı fiyatlardan kabul ederlerr

genitali tam olarak biten varmı? ben 4.seansa girdim 1 yıldır devam ediyorum hiçbir değişiklik yok parama ve zamanıma yazık oldu geçen gün sinir oldum vurdum jileti.eşimden utanıyorum artık sürekli dikenli tel gibiyim

genitalin üst kısmında etkisi var ama alt kısım yumuşak ve ıslak bir bölge olmasından dolayı sonuç almak uzun sürüyor...

evet canım ben toplam 15seans gittim100% bitmiyor ama 80%bitmiştir kalanlarda seyrek seyrek ince tüy hiç rahatsız etmiyor ve 2seneyi gecti lazeri bırakalı hiç bişey yapmıyorum büyük rahatlık

arkadaşlar acının çaresi var emla krem alın sürün ben öyle yaptırıorum hiçbir zrarı yok ayrıca hiç acı duymuyorsunuz uyuşturuor:)

Kizlar,

Ben yurtdisinda yasiyorum. Laser epliasyon'a baslayacagim burada. Yazin Turkiye'ye geldigimde de devam ettitmek istiyorum. Burada genelde Yag lazer kullaniliyor. Sizce Turkiye'ye geldigimde lazer tipinin degismesi bir sorun yaratir mi?

2 yıl önce dudak üstü ve koltukaltı yaptırmıştım, Cuma günü bacak ve bikini başlayacağım. Acı konusunda emladan yardım almayı düşünüyorum, kullanılacak makine alex. Bakalım emla mucize bir etkide bulunacak mı...

Arkadaşlar DOMİNO marka alex'le lazere giden varmı? yani buda 755 mm fln ama fda onayı göremedim ben. kırmızı ışık atıyor. soğutucusu var. ama emin olamadım ya. genelde candela, gentlemax en iyisi denmiş. dominoya hiçbiyerde rastlamadım.

Merhabalar ben lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. mecidiyeköy, beşiktaş, levent bölgesinde fiyat aralığı 1000-1500 arası olan temiz, güvenilir bir yer biliyor musunuz? Bugüne kadar hiç ilgimi çekmedi bu konu o nedenle hiçbir şey bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.

lazer süper bişey mutlaka sizde gidin ağda derdi çekmeyin izmirde gideceklere gittiğim yeri tavsiye edebilirm

merhaba arkadaşlar, bende alexandrite lazer yaptırdım; koltukaltı, genital ve yarım bacak 4 seansa 1000 tl verdim. ilk seanstan itibaren baya etkisi oldu, çok memnunum. ortalama 4-6 seansta biter dediler. tavsiye ederim alexandrite.

merhaba arkadaşlar, bende alexandrite lazer yaptırdım; koltukaltı, genital ve yarım bacak 4 seansa 1000 tl verdim. ilk seanstan itibaren baya etkisi oldu, çok memnunum. ortalama 4-6 seansta biter dediler. tavsiye ederim alexandrite.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…