Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

iğneliye git tatlım ve kimseye lazeri tavsiye etme ben bin pişmanım... iğnelidede iyi yapan bi yer bul kendine özel iğnen olsun allah korusun iz falan kalmasın bilen kişilere gitmek en doğrusu...

canım diodun özelliğini bilmiyoruz ne zamana dökülür sen en iyisi yapana sor seni bilgilendirsin

arkadaşlar ben ankarada lazer epl. için iyi bi yer ve doktor söylermisiniz güzellik merkzimi polikilink mi karar veremedim acilll cvp bekliyorum özel msj olarakta atabilirsiniz

kolda 22ye kadar çıkabilir. yani çok normaldir. ama genitalde soğutma yoksa bu derece canını yakabilir. o zaman 12ye düşürebilirsin.

ya arkdslar diodun özelliğini bilmiosunzu ama cok caresız kaldım ya gercek dıodmu bıle emın deılım yazıorm sayfaya kmse cvp yazmıo arkdsmda yok hıc bılen makına gercek dıod mu dıe soruorm yazn bı kagıt yok sadece acısız tm ama makınanın beynını degıstırdık kasası duuruyor normalde 150 bnken 70 bne aldık dedı makınayı bu ne demek gercek dıod deılmı ya bılen bırıne sorsanız bırı yardmcı olsa napmam lazm bılmıorm 1 seansa da gıttım yermı degıstırmelım acaba

Arkadaşlar ben de Alexandrite lasere gidiyorum. Her seferinde yükseltmeye başlamıştı ama en son gittiğimde de bir sonraki sefere
enerji seviyesini düşüreceğini söyledi. Çünkü alet bakıma giriyormuş yenileniyormuş o yüzden. Böyle birşey duydunuz mu hiç?
Sizin söylediğiniz enerji seviyeleri benimkine göre yüksek. Ama bana en sonki yaptığında bile baya bir acı vardı yükselt bile diyemezdim ve çok etkili oldu.
Sizlerde enerji seviyeleri her seferinde aynı mı oluyor?

Bir de hani ana seanstan 2 hafta sonra kontrol seansı oluyor ve sonrasında da 1,5 ay sonra tekrar seansa çağırılıyorsunuz ya,
bu 3., 4. seanslardan sonra da mı böyle 2 ay aralıklarla ve kontrol seanslarına da 2 hatfa sonrasında gidiyorsunuz?
Hangi aralıklarla normal seans ve kontrol seanslarına gidiyorsunuz yazarmısınız?

arkdslar ıplnın acısızı varmı benım gıttıgım yerde dıode dedıler ama guzellk merkezı olduguıcın yazılı bı kagıt gosteremıyolar yasak oldugu ıcın bana ama ben ıpl mıdır dıye suphelenıyorm ıpl nın acısıızıvarmı acısız cunku???

bende lazer epilasyona gitim ancak mennun kalmadım.benim tüylerim ince ve sarı olduğundan görmedi köklerrini ve sadece koltuk altında ve genitalde biraz farketti o kadar bacaklarımda hiç işe yaramadı

merhaba bende cumartesi günü Alexandrite lasere gitmeye başladım genital ve koltukaltı için.umarım iyi olur doğrusu çok merak ediyorum sonucu

Sagolun kızlar gercekten morluklar gecti ama ne yazikki kasik bolgesinde yanık gördüm moralim cok bozuldu yarın gidip baktiricam inşallah sorun çıkmaz

Selam kızlar bir konuda danışmak istiyorum, Bakırköy'de çok güzel bir lazer ve güzellik merkezine gittim. Alexandrite cihaz ile uygulama yaptıklarını söylediler, bu aksama randevu aldım çünkü süper bir kampanya önerdiler ama açıkçası endişeliyim daha önceden hiç yaptırmadım soğuk hava üflemeli falan dediler yaptıran varsa bilgi versin çünkü çook korkuyorum. :))

Merhabalar canım ben de geçen ay başladım alex ile ve şimdilik görünen sonuç iyi.Ben de yazılanlara göre ne kızarıklık ne lekelenme falan birşey olmadı(MAAŞALLAH).Yani, tabi senin teninin rengi kıllarının tipi çok önemli.Eğer iyi bir uzman yani dermatolog tarafından yapılacaksa tavsiye ederimki zaten iyi olan lazer tipi de alex.Kampanya nasıl yani fiyat merak ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…