Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Benim yaptırdığım yerdeki de çok soğutuyor. Soğutunca gerçekten acıyı çok azaltıyor. Daha önceden koltuk altıma yaptırmıştım başka bir yerde. Onda soğutucu yoktu ve çok acıtıyordu.

kızlar öenereceğinz klink varmı bn istanbulda oturuormm aleksandr olmasını terch ediorm ancak kampanyalı biryer olsn tüm vücut aynı anda btsn istiorum

Merhaba arkadaşlar ben de dün başladım lazere ve koltuk altı ,genital ve yarım bacak yaptırıyorum.Bugün baktığımda pek dökülem olmadı acaba bu normal mi.İki hafta sonra kontrole gidicem bakalım ne diyecek dermatolog.Açıkcası bir kaç gün daha beklicem yine dökülme falan olmazsa beklemeden gitmeyi düşünüyorum.Çünkü geç kalmadan iyi bir yer değilse değiştirebilirim.Ben 1800 tl anlaştım.500 tl dün verdim geri kalanını da kontrole gidince vericem.Siz kaç tl ye ve ödeme şeklini nasıl anlaştınız.Acele bilgi verirseniz çok iyi olur arkadaşlar.Allah a emanet olun:)

Merhaba arkadaşlar ben lazer e dğün başladım.Yarım bacak,koltuk altı ve genitali 1800 tl ye yaptırıyorum.500 tl dün verdim geri kalanını da iki hafta sonra kontrole çağırdı o zaman vericem İnşallah.Yan lız sizinle paylaşmak ve sizden fikir almak istediğim bir konu var.Dün yaptırdığım lazerde sadece bacak bölgemde dökülme oldu.Koltuk altı ve genitalde fazla bir dökülme olmadı acaba bu normal mi.Yoksa ben mi abartıyorum.Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.Çünkü bu durum normal değilse geç kalmadan bir iki güne gidip yerimi değiştirmek istiyorum paranın geri kalanını da vermeden.Acele cevap yazarsanız çok memnun olurum.Allah a emanet olun

ben de Şuan güneydoğuda bulunmam nedeniyle, Gaziantep te gidiyorum alexandrite lazere. Koltuk altı, genital ve yarım bacak için gidiyorum. Koltuk altı için 50, yarın bacak için 200 genital için 150 veriyorum tek seansa. İzmir' de başlamıştım aslında alexandrite' a. Alsancak' ta ünlü ve tercih edilen bir yerdi gittiğim yer, ancak ben buradaki kliniği daha çok beğendim, çünkü çok daha dikkatli ve titiz çalışıyor kadın. Fiyat olarak İzmir' de verdiğim fiyatla aynı fiyat, ayrıca aşırı kalabalık da değil....

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır araştırıyordum bu lazer işini ve en sonunda 2 gün önce gidip yaptırdım.
Nişantaşında çok elit bir yer ve fiyatlarıda çok uygun. Dr.Olcay hanım yapıyor epilasyonu.
Makine Alex apogee5500. Sogutmalı yani. Çok rahat geçti ilk seansım sadece brz bikini bölgesinde acıma oldu ama hafif.
Fiyat olarakta ben tüy olan her yerimi alıyorlar nerede kıl tüy varsa bıyık dahil ve fiyatı 450 TL. Kontrol seanslarıda var.
Bana çok uygun geldi sonunda bu kıl tüy derdinden kurtuluyorum inşaallah

Canım 1 günde dökülme olmuyor ki 1 hafta 10 gün sonra dökülmeler başlıyor. 10 gün sonunda dökülme başlamazsa o zmn gitmezsin. KArar vermek için çok erken

canım çok normal kolaltı ve genital 10 gün sonra dökülmeye başlayacak sana yapan bayan söylemedimi bunları söylemeleri lazımdı
kontrol seansına gittiğin zaman da gözden kaçan yerleri yapar en geç dökülen yer bacak 1 ay geçti benimkilerin çoğu hala nokta nokta, aslında bakıyorumda tırnağımla yüzeye çıkardığım zaman çıkıyo tüyler kese yapmak çıkartmıyo tırnakla çıkıyolar ama tek tek uğraşamam beklicem
bu arada lazerden sonra sıcak su vurma 2-3 gün sonra hafifçe kese yapmaya başlayabilirsin tüylerin uzamaya başladığı zaman hepsi dökülecek, tabi yaktığı yerler...dökülme olmayan yerler yakılmamış demektir onları kontrolde hallederler bu arada benim genital ile kolaltımın üstündende 42 gün geçti, şuan daha seyrek ve ince çıktılar. 2.seans için marta kadar beklicem sanırım bakalım artık duruma göre

kızlar ben 2 gün önce lazer yaptırdım e doğal olarak dökülme falan yok :) e ama çok kötü bir görüntü var ve ben pazar günü düğünde elbise giyicem bu halde kesinlikle olmaz! sizce traş makinesiyle ya da jiletle alsam olur mu?

Size de çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Ben sormayınca bayanda bir şey söylemedi ama dediğiniz gibi bilgilendirmeleri daha iyi olurdu. Bakalım kontrole kadar neler olacak bekliyorum:)

bacaklarına komple mi yaptırdın? 3-5 güne dökülme olmaz jilet falan düşünmeden önce bence yaptırdığın yeri ara sor eğer olmaz derlerse uzun bişey giy bence yoksa seansın boşa gitmiş olur ama tabi olmaz derlerse

pazar günü dökülmesi mümkün değil eline bile gelmez hemen.benim bacağım 1 aydır çoğu yer hala dökülmedi dipten görünüyor sadece ama aslında tırnağımla çıkarınca elime geliyor ama uzamadığı için düşmüyolar

Son düzenleme:
teşekkür ederim cevaplar için elle çekince dökülme oluyor bazı yerlerde ama o elbiseyi giycem mecbur artık yapçak bir şeyim yok yani koltuk altı falan da var sonuçta jiletliycem birazcık. aslında mantık olarak yanmış kıl köklerinin dışarı atılması deniyor dökülme için ben traşlasam o dışarı atılmak üzere olan kıl köklerini sanki çok zararı olmaz gibi geliyor

ya arkdslar bırı bana bılgı verebılırmı ltfenn alexlemı yaptırdı burdakı herkes ben dıode sopranoyla yaptırdım 26 gun olmasına rağmen halen dökülmedi kontroldedde tum vucut yaptırmıs olmama rağmen sadece yuzumu yenıden aldı dıger bölgelere bakmadı bıle bu normal mı sızce bıde 26 gunde dokulmesmı ya

Kızlar sakın yüzünüze alex lazer attırmayın vücudun diğer bölgeleri için müsait ama yüzdeki tüyleri inceltip çoğaltıyor, benim sadece çenemde vardı alex lazer attırdım şu an yüzümün her yerinde tüylenme var SAKIN KIZLAR SAKIN !! iğneli kesin çözüm...

bende bu hafta dudak üstüne gitcem çoook korkttumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…