- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Merhaba arkadaşlar ben lazer e dğün başladım.Yarım bacak,koltuk altı ve genitali 1800 tl ye yaptırıyorum.500 tl dün verdim geri kalanını da iki hafta sonra kontrole çağırdı o zaman vericem İnşallah.Yan lız sizinle paylaşmak ve sizden fikir almak istediğim bir konu var.Dün yaptırdığım lazerde sadece bacak bölgemde dökülme oldu.Koltuk altı ve genitalde fazla bir dökülme olmadı acaba bu normal mi.Yoksa ben mi abartıyorum.Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.Çünkü bu durum normal değilse geç kalmadan bir iki güne gidip yerimi değiştirmek istiyorum paranın geri kalanını da vermeden.Acele cevap yazarsanız çok memnun olurum.Allah a emanet olun
Merhaba arkadaşlar ben lazer e dğün başladım.Yarım bacak,koltuk altı ve genitali 1800 tl ye yaptırıyorum.500 tl dün verdim geri kalanını da iki hafta sonra kontrole çağırdı o zaman vericem İnşallah.Yan lız sizinle paylaşmak ve sizden fikir almak istediğim bir konu var.Dün yaptırdığım lazerde sadece bacak bölgemde dökülme oldu.Koltuk altı ve genitalde fazla bir dökülme olmadı acaba bu normal mi.Yoksa ben mi abartıyorum.Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.Çünkü bu durum normal değilse geç kalmadan bir iki güne gidip yerimi değiştirmek istiyorum paranın geri kalanını da vermeden.Acele cevap yazarsanız çok memnun olurum.Allah a emanet olun
Canım 1 günde dökülme olmuyor ki 1 hafta 10 gün sonra dökülmeler başlıyor. 10 gün sonunda dökülme başlamazsa o zmn gitmezsin. KArar vermek için çok erken[/QU
Çok teşekkür ederim cevapladığınız için.Ben sormadım bayanda bir şey söylemeyince biraz filfillendim:)Ama şimdi geçti cevabınızı okuyunca,bakalım kontrole kadar neler olacak hayırlısı:)
canım çok normal kolaltı ve genital 10 gün sonra dökülmeye başlayacak sana yapan bayan söylemedimi bunları söylemeleri lazımdı
kontrol seansına gittiğin zaman da gözden kaçan yerleri yapar en geç dökülen yer bacak 1 ay geçti benimkilerin çoğu hala nokta nokta, aslında bakıyorumda tırnağımla yüzeye çıkardığım zaman çıkıyo tüyler kese yapmak çıkartmıyo tırnakla çıkıyolar ama tek tek uğraşamam beklicem
bu arada lazerden sonra sıcak su vurma 2-3 gün sonra hafifçe kese yapmaya başlayabilirsin tüylerin uzamaya başladığı zaman hepsi dökülecek, tabi yaktığı yerler...dökülme olmayan yerler yakılmamış demektir onları kontrolde hallederler bu arada benim genital ile kolaltımın üstündende 42 gün geçti, şuan daha seyrek ve ince çıktılar. 2.seans için marta kadar beklicem sanırım bakalım artık duruma göre
kızlar ben 2 gün önce lazer yaptırdım e doğal olarak dökülme falan yok :) e ama çok kötü bir görüntü var ve ben pazar günü düğünde elbise giyicem bu halde kesinlikle olmaz! sizce traş makinesiyle ya da jiletle alsam olur mu?
bi fikri olan yardımcı olsun lütfen
kızlar ben 2 gün önce lazer yaptırdım e doğal olarak dökülme falan yok :) e ama çok kötü bir görüntü var ve ben pazar günü düğünde elbise giyicem bu halde kesinlikle olmaz! sizce traş makinesiyle ya da jiletle alsam olur mu?
Kızlar sakın yüzünüze alex lazer attırmayın vücudun diğer bölgeleri için müsait ama yüzdeki tüyleri inceltip çoğaltıyor, benim sadece çenemde vardı alex lazer attırdım şu an yüzümün her yerinde tüylenme var SAKIN KIZLAR SAKIN !! iğneli kesin çözüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?