- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Filiz merhaba ben de Alex. cynosure ile yaptırıyrorum ama bana çok düşük dozda çalıştılar gibi geldi
rica etsem sana çalışılan dozajı -dikkay etmediysen de bi sonraki sefere dikkat edip- yazabir misin?
teşekkür ederim Filiz. Araştırma yapıyorumda IPL+alexandrate birleşimi dediler bende ortada kaldım ondan sordum
rica ederim ikisinin birleşimi nasıl olabilir anlamadım yani ya ıpl ya da alexandrite olması gerekir mantıken
orası güzellik merkezi mi peki cihaz nasılmış soğutmalı mı yoksa jelli mi
izmirde epilasyonla ilgili kaliteli bir merkez arıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum :)
izmirde epilasyonla ilgili kaliteli bir merkez arıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum :)
arkadaşlar ben yılların lazer yaptırıcısı olarak sizin tüm sorularınıza cevap vereyim... lise yıllarımda hormon bozukluuğundan dolayı çenemde ve vücudumda aşırı bir tüylenme oluştu...ki benim ki hafif te değildi...bir bayanı depresyona sokacak kendi vücudundan utandıracak kadar... o zamanlar maddiyattan ötürü en azından yüzüm geçsin millet yüzüme çeneme bakıp bana acımadan konuşsun diye lazere gittim alex e... ve o kadar çok faydasını gördüm ki... toplam 6 seansta hiç birşey kalmadı... çünkü benimkiler siyah ve kalındı... ve inanın üzerinden 5-6 yıl geçti hala çıkmıyor...çok başarılı oldu (hormon bozukluğu olduğu halde) sizde hormonal problemler yoksa iki kat başarılı olacaktır....
geçen yılda işe başlayınca ekonomik özgürlüğe kavuşunca karın ve genital bölgeye başladım... 4 seans gittim ve yaklaşık 4 aydır para sıkıntısı yüzünden gidemiyorum... ama genital bölgem o kadar başarılı oldu ki... inca inca tek tük çıkıyor... ağda yapıyorum 1 ay hiç bişey çıkmıyo çıkanlar ince oluyor... seanslara devam etsem kesinlikle gene yüzde 90 ı aşan başarıyı yakayalacaktım...
lazerin seansları yaza denk gelirse endişelenmeyin... 50 faktörlü güneş kremleriyle güneşe çıkabilirsiniz...sadece sık sık tazeleyin yeter... ama tabiki güneşe yatıpğ güneşlenmeyin ama dışarı çıkıp normal hayatınıza devam edebilirsiniz yazın güneş kremi kullanarak... acıya gelince özellikle genital bölge çok acıyor am ve çok geç dökülyor... bu sizi endişelendirmesin başarızı gibi gelmesin... benim genital bölgem ilk seansı yaotırdığımda 2-3 hafta sonra döküldü ama dökülünce pamuk gibi oldu o kadar prüzsüzdü ki..sadece biraz sabır... yanık kokusu olabilir kıllar yanıp deriye yapışabilir endişelenmeyin hepsi dökülecek...2-3 seanstan sonra zaten daha kısa sürede dökülüp hemen prüzsüzleşecek... sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz :)) çünkü kıldan tüyden benim kadar çeken biri azdır heralde:))
Ben geçen pazartesi kol altıma ilk seansımı yaptırdım fakat kıllarım uzamadı hiç böyle nokta nokta duruyorlar yarın 1 hafta olacak tam ne zaman dökülecek bunlar uzamıyor bir türlü.
rica ederim ikisinin birleşimi nasıl olabilir anlamadım yani ya ıpl ya da alexandrite olması gerekir mantıken
orası güzellik merkezi mi peki cihaz nasılmış soğutmalı mı yoksa jelli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?