Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Filiz merhaba ben de Alex. cynosure ile yaptırıyrorum ama bana çok düşük dozda çalıştılar gibi geldi
rica etsem sana çalışılan dozajı -dikkay etmediysen de bi sonraki sefere dikkat edip- yazabir misin?

Filiz merhaba ben de Alex. cynosure ile yaptırıyrorum ama bana çok düşük dozda çalıştılar gibi geldi
rica etsem sana çalışılan dozajı -dikkay etmediysen de bi sonraki sefere dikkat edip- yazabir misin?

merhaba kardeşim tabiki yazarım 2.seansım şubat sonunda sanırım. düşük olduğunu nerden anladın acı az duyduysan doğrudur
ben duydum yaparken bacağımı 17 ile yaptılar ve çok acıdı, genital+kolaltı da 16 ama en fazla bacağım acıdı nedenini sorduğumda regl öncesi ve hemen sonrasında acı hassasiyeti daha fazlaymış ve kemik üstleri yumuşak yerlerden daha çok acırmış
eğer sana yaparken acıyı az hissedersen hemen nedenini sor ve mümkünse yükseltmelerini iste çünkü doz ne kadar azaltılırsa seanslar o kadar uzar

bende koltuk altıma ve genital bölgeme 6 7 seans alexandrite lazer yaptırdım. koltuk altım tamamen bitti çok büyük bi rahatlık. genital bölgemde ise çok az kaldı inşallah o da 2 3 seansa bitecek. yaptırmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum :)

alexandrite cynosure
alexandrite epicare- duo
alexcandrite candela gentleLase
şimdiye kadar bunları duydum epicare ve candela ile birer kere işlem yaptırdım
-daha önceden cynosure yazmıştım ama o değilmiş-
ben firmanın web sitesine de baktım candela için 100J/cm2 ye kadar atış şiddeti varmış!!!
bu korkunç yüksek bi şiddet kimseye uygulanmaz zaten açık tenlerde 25-30a kadar koy tenlerde de 20 civarını tavsiye etmişler
atış noktası genişliği (çapı) ise 8mm-12mm filan gibiymiş-daha büyük alanlarda uygulama da var 8dudak üstü için sonra giderek büyük alanlar diye düşünülebilir
gittiğiniz yerlerde bunları sorabilirsiniz ben hemen soracam çünkü sanki şiddeti düşük tuttular gibime geldi.
size uygulanan cihazın hangisi olduğunu bana yazarsanız tavsiye edilen dozlara da bakmaya çalışırım

Merhaba ulase markalı ıpl&lazer kullanan varmı?
Lazermidir?
Modern ağdamıdır yoksa kesişn kılları kökünden bitiriyormu?
Alexanderite dan dahamı iyi bilen varmı kızlar???

zannetmiyorum lazer olduğunu papatyab....piyasada yaygın olarak bilinen ve kullanılan lazerler belli alexandrite,diod, iğneli ve nd-yag
diğer bilinmedik isimler ıpl olur

teşekkür ederim Filiz. Araştırma yapıyorumda IPL+alexandrate birleşimi dediler bende ortada kaldım ondan sordum

rica ederim ikisinin birleşimi nasıl olabilir anlamadım yani ya ıpl ya da alexandrite olması gerekir mantıken
orası güzellik merkezi mi peki cihaz nasılmış soğutmalı mı yoksa jelli mi

Ben geçen pazartesi kol altıma ilk seansımı yaptırdım fakat kıllarım uzamadı hiç böyle nokta nokta duruyorlar yarın 1 hafta olacak tam ne zaman dökülecek bunlar uzamıyor bir türlü.

mrb sizin adınza çok sevindim bi sorum olacak peki bu başarılı tedaviyi nerde gördünüz isim veri misiniz

Selam ;
ben çok araştırdım epilasyonu, hem ücret olarak hem doktor kontrolünde bir yer istedim. En sonunda nişantaşında bi yer buldum. tüm bacak genital koltuk a. bikini 250 Tl verdim tek seansına, benim önerim paket ücret diye birden ücretini ödememeniz, sonradan önemsemiyor çoğu yer, birde bazı yerler ayak üstüne, genital bölgeyi de kalça, rektal genital vs. diye ücretlendiriyor. gittiğim yerin adını isteyenlere özelden gönderebilirim. kullandıkları cihaz alex.

Ben geçen pazartesi kol altıma ilk seansımı yaptırdım fakat kıllarım uzamadı hiç böyle nokta nokta duruyorlar yarın 1 hafta olacak tam ne zaman dökülecek bunlar uzamıyor bir türlü.

aynı durum benim bacağımda şuan nokta nokta 20 gündür hala aynı ama kolaltı fazla sürmeden dökülür 10 gün sonra dökülmeye başladı orası ve genitalde 10 güne dökülmeye başlar genelde herkeste böyledir ama bacakta daha farklı galiba ki 20 gün geçmesine rağmen değişiklik yok:/ başka varmı benim gibi böyle biri aydınlatırsa sevinirim

ocean33, ama paket almayınca seans başı pahalı oluyor. önemsememe gibi bi durum olursa herkes bu konuda uyanık olmalı, bana inşallah öyle yapmazlar ama çok dikkat edicem yaparlarken zaten bende izliyorum eğer öyle alelacele ve gelişigüzel görürsem sesimi çıkarırım ve o odadan adamakıllı yapılana dek çıkmam herkes dikkat etsin ve sizde mutlaka izleyin bittikten sonra şöyle bi göz gezdirin yapılmayan yer olursa yaptırmadan çıkmayın

rica ederim ikisinin birleşimi nasıl olabilir anlamadım yani ya ıpl ya da alexandrite olması gerekir mantıken
orası güzellik merkezi mi peki cihaz nasılmış soğutmalı mı yoksa jelli mi

cihaz soğutmalıymış. Jel kullanılmıyormuş ve güzellik merkezi değil klinikmiş.c.tesi başlamaya karar verdim.bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…