Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Kızlar merhaba,
Ben Alex epicare modeli ile birinci seansımı yaptırdım 11 kasımda 2 aralıkta da kontrol seansı oldu. yarım bacak ve koltuk altı. ben esmer olduğum için düşük doz uyguladılar yanık ihtimaline karşı -ama ilk uygulama anındaki kızarıklık ve kabarma dışında hiç bi reaksiyon olmadı o da hemen geçti bepanten vs. hiç bir şey kullanmadım-
şu anda koltuk altımda hiç birşey yok bacaklarımda ise deri altında yeni yeni çıkmaya çalışan kıllar var çıkınca kalırlar mı dökülürler mi bilmiyorum çünkü çıkanların bir kısmı elimle çekince kopuyordu-keselendim onlar tamamen döküldü sanırım- çok az bir kısmı ise kopmuyor yani onlara etki etmemiş. çarşamba günü 2. seansa (28 aralık) gidecem ama şimdi bilmiyorum bu aşamada ikinci seans ne kadar faydalı olur? biraz daha -en azından 2mm filan olana kadar beklesem mi? koltuk altım zaten hiç çıkmadı? siz 2. seansa gittiğinizde kıl uzunluğu ne aşamada idi?

kızlar ben de önümüzdeki hafta başlayacağım alexandrite ile. 2. seans kaç gün sonra çağırıyorlar? bir de ter bezlerini etkilediği söyleniyor lazer epilasyonlarının, terleme artıyormuş. bununla ilgili bilgisi olan veya şikayeti olan varsa bilgi verebilir mi?

ii akşamlar.beni 2.seansa 1 ay sora çağırdılar.3.seans içinde tam 1 ay sonraya gün verdiler ama ilk 3 seanstan sonra süreyi uzatıolarmış kıllaın çıkış durumuna göre 1.5 2 ayda bir fln çağırıolarmış.ter bezleri içinse bişey diemicem çünkü bu konuyla alakalı daha önce herhangi bşey duymadım.bni şuan etkilemedi henüz umarım gelecektede etkilmez:KK43:

lazer yaptırmayı düşünen ve güvenilir+uygun fiyatta yer arayan bayanlar bu yazıyı okusun.. bende 1-2 aydır güvenilir bir yer arıyordum çok endişelerim vardı ama sonunda bu oturduğum muhitte çok yakınında özel poliklinik olduğunu farkedince oraya gidip konuştum, çok temiz bi yer çalışanlar dr. uzmanlar ve fiyatlar da uygun..bu kalitede başka yerde olacağını sanmıyorum. arkadaşlar dün ilk seansımı yaptırdım koltukaltı+tüm genital 5 seans toplam 360 tl
paket olarak aldım ve nakit ödeme yaptığım için baya fiyatı indirdiler yoksa taksitle bu fiyata alamazsınız. ben beyaz tenli olduğumdan cildim hassas o yüzden kızarıklıklar oldu ve şuan nokta nokta pütürlü ama beklicem tabi dökülmesini. bide bana nemlendirici krem ile temizleme jeli verdiler , lazerden 2 gün sonra kullanmaya başlicakmışım. beklediğimden daha kısa sürede yaptı dr. koltukaltı zaten 3 dk.bile sürmedi , lazer soğutmalı,uygularken hemde baya soğutuyor.. acı sivrisinek ısırığı ve bazende arı sokması gibi , ben alt genitali yaptırmayacaktım aslında çünkü çok acı olduğunu duymuştum korkuyodum ama dr. öyle rahatlattıki beni ''her yer olmalı'' dedi ve alt kısım üst taraftan ve koltukaltından daha az acıdı diyebilirim.. kontrol seansım 10 ocakta ama inşallah bundan sonra acı hissi artmaz=( sorucam eğer akımı arttıracaklarsa emla alıp sürücem gitmeden önce. uzmana sordum, ne kadar etkisi olur diye, ''5-8 seans arası (kişiye göre) çok memnun kalırsın, kendi gözlerinle göreceksin zaten %90 gider''dedi çünkü o yerlerde çok etkiliymiş.. herkese tavsiye ederim ve lütfen araştırmadan gitmeyin ben buraya gittim memnunum ,inşallah da memnuniyetim artar ama gerçekten buraya güvendim. bide çalışanlar çok güleryüzlü, hizmet anlayışları süper, dr. işini yaparken sizinle muhabbet ediyor , sizi motive ediyor, rahatlatıyor..

offf kızlarr ben IPL gittim 1 seans ya yorumları okuyuncada kötü oldum değiştirsemmi bende :2: daha dün gitmiştim alexandır olana mı geçsem ne yapsam ya :18: rütuş içinde randevu vermişlerdi ücretsiz yapacaklardı acaba ona gittikten sonramı değiştirsem öyle toplu para falanda vermedim sean seans ödüyordum napsam yaa:KK5:

offf kızlarr ben IPL gittim 1 seans ya yorumları okuyuncada kötü oldum değiştirsemmi bende :2: daha dün gitmiştim alexandır olana mı geçsem ne yapsam ya :18: rütuş içinde randevu vermişlerdi ücretsiz yapacaklardı acaba ona gittikten sonramı değiştirsem öyle toplu para falanda vermedim sean seans ödüyordum napsam yaa:KK5:

toplu para vermemen çok iyi olmuş kardeş ıpl gerçek lazer değil, orda boşuna zamanın ve paran gider.... en doğrusu diğerlerinden biri ama tüylerin kalınsa ve beyaz tenliysen kuşkuşuz alexandrite yaptırmalısın. bir an önce deneyimli iyi bir klinik tarzı yer bulup oraya git bence

Son düzenleme:
toplu para vermemen çok iyi olmuş kardeş ıpl gerçek lazer değil, orda boşuna zamanın ve paran gider.... en doğrusu diğerlerinden biri ama tüylerin kalınsa ve beyaz tenliysen kuşkuşuz alexandrite yaptırmalısın. bir an önce deneyimli iyi bir klinik tarzı yer bulup oraya git bence

evet beyaz tenliyim ve tüylerim kalın sert :KK43: iyiki vermemişim ya toplu para bi tane hastane var yapan ordaki alexmiş oraya gideyim bari ordan devam edeyim çok gec kalmadan allahtan çok para vermedim yaa:KK19:

herkes kafasına göre yazmakta ben toplumca hala bu lazeri tam olarak bilmediğimizi sanıyorum.
millet 1-2 seansa gidip aa ne güzel döküldü bak 2 ay sonra ince ince çıkıyor gibi bi yaklaşıma girio
halbuki bırak bakaım 4-5 ay sana nasıl çıktığını göstersn=) en baştan söyleyeyim ki alex le kesinlikle yüzünüze sakın ama sakın yaptırmayın
ben denedim biliyorum genelde koltukaltında olumlu sonuçlar var ama diğer bölgelerde veet artık üzerinden 3 sene geçti hiç çıkmıyor diyen birisinide bulamayacağız sanrım.
yani bazen insanlar sırf 2 ay rahat gezmek için de gidebiliyor .bence bundan sonraki mantıkta böyle olabilir
Allahın cezası bazı reklamcılar ve gözünü sadece para bürüyen işyerleri bizim böyle olmamızda etkili
bana keşke eski halimi versleer yaptırdığım 8 seans a verdiğim parayamı vakite mi stresemi gelen kıllarıma mı yanayım(baş bölgesi için konuşuyorum)
dün evet gemini marka tamamdır gidicem derken bugün iğneli düşünebiliyorum birde ütüleme olayına çok takılmış haldeyim yüzdeki kıllara ne derece etki eder yeni olduğu için bilemiyoruz onuda
ama mesela karalama olarakta ankarada olarak cihazına tel de diode deyip ıpl çıkan ve kavga ettiğim adı s ile başlayan bayanın maltepedeki sözde tıp merkezinde ki bürosuna sakın olaki gitmeyin ..internette kampanya bitmeden almak istediğimden mecbur almak zorunda kalmıştım.çok değişik bi insan.. tabi bu benim 2. lazer tecrübemdi
ilki araya araya bir oldukları kızılay göbekte e ile başlayan s ile biten poliklinik.kendileri yüzüme alexle bi güzel çalıştılar Allahın belaları.
ya alacağın para 600 lira ama deermi bilmeden doktora danışmaddan 8 seansda çok azalacak merak etmeyin gibi laflara..ki yüzümdeki cımbızla alabildiğim tüylerimin ne hal aldığı yaptıran diğer kişilerden de duyulacağı üzere malumdur.Allah belalarını versin diyorum ama yanlarına bırakayacağımıda belirtmk istiyorum içimi kin bağladı verdiğim kadar parayı kaybedeceğimi bilsem de
onlara hiç iyi şeyler düşünmüyorum iğneli galiba son çarem bilmiyorum nereye gideceğimi de.

bende alex e başlamak istiyorum. ama en erken yaptırabileceğim tarih şubat. ama söle bi sorunum var ağustosta düğünüm var uzama süresini hesaba katarsam ağustosa kadar bitmez heralde. ama düğünden önce alex yaptırıp güneşe çıkamayacağım (tatilde) için sızce düğünden sonra mı başlamalıyım çok kararsız kaldım. sizce ne yapmalıyım. o süreye kadar biterr mi?:18:

bende alex e başlamak istiyorum. ama en erken yaptırabileceğim tarih şubat. ama söle bi sorunum var ağustosta düğünüm var uzama süresini hesaba katarsam ağustosa kadar bitmez heralde. ama düğünden önce alex yaptırıp güneşe çıkamayacağım (tatilde) için sızce düğünden sonra mı başlamalıyım çok kararsız kaldım. sizce ne yapmalıyım. o süreye kadar biterr mi?:18:

lazerden sonra güneşe çıkılmıyomuymus canım sonucta üzerinden baya zaman geçmiş olacak bi sakıncası var mı bilmiyorum ben:KK19: bende yeni başladım lazere ve temmuzda düğünümüz var balayına da gitcez nolcak o zamann:18:

lazerden sonra güneşe çıkılmıyomuymus canım sonucta üzerinden baya zaman geçmiş olacak bi sakıncası var mı bilmiyorum ben:KK19: bende yeni başladım lazere ve temmuzda düğünümüz var balayına da gitcez nolcak o zamann:18:

benımde aklım ona takıldı. örneğin şubatta bı defa yaptırdım sonra 1 defa daha ama düğünden önce de muhakkak yaptırmam gerekecek örneğin 10-20 gün önce artık ne kadarsa o zaman da çıkılmıo mu güneşe. :KK34:

Arkadasım aracılıgıyla bende lazere basladım, canım cok tatlıdır benim. Özellikle sordum, acı oluyor mu diye ki, bana hic birsey hissetmedim hatta korkuyordum, kadın bitti deyince sok oldum biliyorsun benim canım cok tatlıdır falan dedi. İnandım bende hemen basvurdum ilk seansa gittim ama hicte dedigi gibi olmadı ya.. Benim canım cok yandı yani.. Cok sıktım kendimi dayanmak icin.. Etine bir igne saplanıyor ve girdigi yeri yakıyor zor dayandım..

Son düzenleme:
Kızlar birsey daha sormak istiyorum..
Ben lazerin ilk seansına gittim bugün ve acıya dayanamadıgımdan sogutucuyu, yüksek ayarda calıstırdı uzman..
Ben iki gün önce almıstım bölgelerimi öyle söylemislerdi ve lazer sırasında, yanık kokusu olustu arkadasım ilk seansına 1 hafta önce gitmisti onun tek kol altı dökülmüs, genital bölge' de henüz bir dökülme olmamıs uzman kisi; o bölge' nin bir kac seanstan sonra dökülme yapacagını söyledi malum sebeplerden dolayı. Kimisi tam olarak bitmez, illa ki kalır diyor kimisi de, bitiyor hic kalmıyor diyor??
Birde sunu sormak istiyorum; ya bu acı hep bu sekilde devam edicek mi yoksa diger seanslar da acı azalıcak mı? Gerci arkadasım hic birsey hissetmedim ben demisti sanırım ten hassaslıgım da var benim..
:26:
Cevaplayan olursa sevinirim.

Kızlar birsey daha sormak istiyorum..
Ben lazerin ilk seansına gittim bugün ve acıya dayanamadıgımdan sogutucuyu, yüksek ayarda calıstırdı uzman..
Ben iki gün önce almıstım bölgelerimi öyle söylemislerdi ve lazer sırasında, yanık kokusu olustu arkadasım ilk seansına 1 hafta önce gitmisti onun tek kol altı dökülmüs, genital bölge' de henüz bir dökülme olmamıs uzman kisi; o bölge' nin bir kac seanstan sonra dökülme yapacagını söyledi malum sebeplerden dolayı. Kimisi tam olarak bitmez, illa ki kalır diyor kimisi de, bitiyor hic kalmıyor diyor??
Birde sunu sormak istiyorum; ya bu acı hep bu sekilde devam edicek mi yoksa diger seanslar da acı azalıcak mı? Gerci arkadasım hic birsey hissetmedim ben demisti sanırım ten hassaslıgım da var benim..
:26:
Cevaplayan olursa sevinirim.

benım genıtal gitgide daha cok acımaya başladı... genıtal 4 seans oldu, üst kısımları daha iyi ama alt kısmındaki tuyler nerdeyse oldugu gibi kaldı malesef. 8 seansa yazılmıstım.

Arkadaslar ben gebzede oturuyorum ve lazer yaptırmak istiyorum ancak güvenebilecegim bir yer olsun istiyorum.
Deneyimlerinizi paylaşırmısınız ve gebzede gittiginiz yerler varsa bana özel mesaj atarbilirmisiniz lütfen :KK43:

arkadaşlar ben yılların lazer yaptırıcısı olarak sizin tüm sorularınıza cevap vereyim... lise yıllarımda hormon bozukluuğundan dolayı çenemde ve vücudumda aşırı bir tüylenme oluştu...ki benim ki hafif te değildi...bir bayanı depresyona sokacak kendi vücudundan utandıracak kadar... o zamanlar maddiyattan ötürü en azından yüzüm geçsin millet yüzüme çeneme bakıp bana acımadan konuşsun diye lazere gittim alex e... ve o kadar çok faydasını gördüm ki... toplam 6 seansta hiç birşey kalmadı... çünkü benimkiler siyah ve kalındı... ve inanın üzerinden 5-6 yıl geçti hala çıkmıyor...çok başarılı oldu (hormon bozukluğu olduğu halde) sizde hormonal problemler yoksa iki kat başarılı olacaktır....

geçen yılda işe başlayınca ekonomik özgürlüğe kavuşunca karın ve genital bölgeye başladım... 4 seans gittim ve yaklaşık 4 aydır para sıkıntısı yüzünden gidemiyorum... ama genital bölgem o kadar başarılı oldu ki... inca inca tek tük çıkıyor... ağda yapıyorum 1 ay hiç bişey çıkmıyo çıkanlar ince oluyor... seanslara devam etsem kesinlikle gene yüzde 90 ı aşan başarıyı yakayalacaktım...

lazerin seansları yaza denk gelirse endişelenmeyin... 50 faktörlü güneş kremleriyle güneşe çıkabilirsiniz...sadece sık sık tazeleyin yeter... ama tabiki güneşe yatıpğ güneşlenmeyin ama dışarı çıkıp normal hayatınıza devam edebilirsiniz yazın güneş kremi kullanarak... acıya gelince özellikle genital bölge çok acıyor am ve çok geç dökülyor... bu sizi endişelendirmesin başarızı gibi gelmesin... benim genital bölgem ilk seansı yaotırdığımda 2-3 hafta sonra döküldü ama dökülünce pamuk gibi oldu o kadar prüzsüzdü ki..sadece biraz sabır... yanık kokusu olabilir kıllar yanıp deriye yapışabilir endişelenmeyin hepsi dökülecek...2-3 seanstan sonra zaten daha kısa sürede dökülüp hemen prüzsüzleşecek... sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz :)) çünkü kıldan tüyden benim kadar çeken biri azdır heralde:))

arkadaşlar ben yılların lazer yaptırıcısı olarak sizin tüm sorularınıza cevap vereyim... lise yıllarımda hormon bozukluuğundan dolayı çenemde ve vücudumda aşırı bir tüylenme oluştu...ki benim ki hafif te değildi...bir bayanı depresyona sokacak kendi vücudundan utandıracak kadar... o zamanlar maddiyattan ötürü en azından yüzüm geçsin millet yüzüme çeneme bakıp bana acımadan konuşsun diye lazere gittim alex e... ve o kadar çok faydasını gördüm ki... toplam 6 seansta hiç birşey kalmadı... çünkü benimkiler siyah ve kalındı... ve inanın üzerinden 5-6 yıl geçti hala çıkmıyor...çok başarılı oldu (hormon bozukluğu olduğu halde) sizde hormonal problemler yoksa iki kat başarılı olacaktır....

geçen yılda işe başlayınca ekonomik özgürlüğe kavuşunca karın ve genital bölgeye başladım... 4 seans gittim ve yaklaşık 4 aydır para sıkıntısı yüzünden gidemiyorum... ama genital bölgem o kadar başarılı oldu ki... inca inca tek tük çıkıyor... ağda yapıyorum 1 ay hiç bişey çıkmıyo çıkanlar ince oluyor... seanslara devam etsem kesinlikle gene yüzde 90 ı aşan başarıyı yakayalacaktım...

lazerin seansları yaza denk gelirse endişelenmeyin... 50 faktörlü güneş kremleriyle güneşe çıkabilirsiniz...sadece sık sık tazeleyin yeter... ama tabiki güneşe yatıpğ güneşlenmeyin ama dışarı çıkıp normal hayatınıza devam edebilirsiniz yazın güneş kremi kullanarak... acıya gelince özellikle genital bölge çok acıyor am ve çok geç dökülyor... bu sizi endişelendirmesin başarızı gibi gelmesin... benim genital bölgem ilk seansı yaotırdığımda 2-3 hafta sonra döküldü ama dökülünce pamuk gibi oldu o kadar prüzsüzdü ki..sadece biraz sabır... yanık kokusu olabilir kıllar yanıp deriye yapışabilir endişelenmeyin hepsi dökülecek...2-3 seanstan sonra zaten daha kısa sürede dökülüp hemen prüzsüzleşecek... sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz :)) çünkü kıldan tüyden benim kadar çeken biri azdır heralde:))

ay sağol kardeşim iyice umutlandık şimdi:) benim bir kaç sorum var.....bende yaklaşık 1 ay önce başladım genital+kolaltına, 10 gün sonra döküldüler ama genital döküldükten sonra dediğin gibi pürüzsüzlük olmadı,diplerden yeniler göründü hepsi yakıldığı halde...şuanda nokta nokta hala acaba daha beklememmi lazım çıkınca hepsi yine dökülürmü? onun dışında alt bacağa 9 gün önce başladım nokta nokta görünüyorlar ama hala çıkmadı, bacak daha mı geç çıkıyor? sana kullandıkları alexandrite'nin çeşidi nedir? bu çeşitler arasında etki farkı olurmu? ben bacağıma yaparken baktım cynorse(yanlış yazmadıysam) yazıyordu
sana bu kadar etki ettiğine göre demekki en iyisini en doğru dozda kullanmışlar peki sana kaç ayarda yapıyolardı? 5-6 sene önce lazer fiyatları daha pahalıydı dimi çünkü şimdiki kadar yaygın değildi diye düşünüyorum bide son olarak sen şimdi yanan yerlere ağda sürüyorsun oralardan çıkmıyor dimi peki ağdadan başka şeylerde kullandınmı hiç? şimdilik sorularım bu kadar kusura bakma soru yağmuruna tuttum:)

X