Arkadaşlar dünden beri bayağı yorum okudum lazerle ilgili. Sanırım hastaneler bu konuda daha tecrübeli ve iyi.
Ben bir güzellik salonunda bir seans koltuk altı ve kollarımı yaptırdım (tavsiye üzerine gittim gidenler çok azaldığını söyleyince) başlangıç için biraz da deneme amaçlı gittim aslında yoksa tüm vücut yaptırmaya ihtiyacım var zaten ama acele etmek istemediğimden en azından kollarım ve koltuk altımdan kurtulayım dedim fiyat olarak da uygun olur diye şu an çalışmıyorum çünkü her ay düzenli seans yaptıramam diye iki bölge için gittim işte neyse cihazın nasıl olduğunu da bilmiyorum ama cihazda 33 sayısını gördüm sadece ama ipl mi alex vs mi hiç bilgim yok.
kılların uzunken gel dedi ve gittim acı duymadım pek, kılları yakarken cihaz bi yandan soğuk hava üflüyordu onu farkettim ama seans bittikten sonra baktım kollarımda kılların çoğu yarım yarım durmuş yani yandı tüyler ama bölge bölge kolumda kaldı kısacık yani ben yine bir şekilde bu kolla gezemem almak zorundayım mesela sizin seans sonrası nasıl oldu gittiğim yer bana hiç hijyen gelmedi yanan tüyleri çıkarmak için kullandığı jileti benden sonrakilere de kullandı mesela ve sedyeyi silme gibi bir girişimi olmadı bn çıkar çıkmaz hemen birini daha yatırdı yani, tek kişi yapıyor lazeri de memnun olmadım açıkcası.
Yaptıran arkadaşlardan fikir almak isterim. Adana'da yaşıyorum, güvendiğiniz bildiğiniz yerler varsa lütfen yardım edin artık tüy derdinden kurtulmak istiyorummmm