- 16 Ocak 2016
- 958
- 297
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.021
Merhaba yine ben. Plus ama ne plus tam ogrenememissin ki mesela alexandrite epitouch plus var. Sunu tam ogrenirmisin.
öğrendim şimdi candelaymış:) epicare'den farkı ne acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba yine ben. Plus ama ne plus tam ogrenememissin ki mesela alexandrite epitouch plus var. Sunu tam ogrenirmisin.
Farkini bilmiyorum ama candelada iyi diyorlar. Fiyatlari uygun gelirse yaptirin.öğrendim şimdi candelaymış:) epicare'den farkı ne acaba
Alexandrite yaptırırken iyi güzel hoş ama bir bırakınca geriye dönüş oluyor... Ben sarışın olduğum için mi bilemiyorum. Gerçi yaptırırken çok rahat oluyordu o yüzden yeniden başlamayı düşünüyorum artık yıllarca giderim en azından ayda veya 2 ayda bir gidiyordum o beni 1-2 ay idare ediyordu...
Alex ile genital alti devam edin. Genital alti nemli bolge oldugu icin gec bitiyor.Bu cihazla tamamen bitti tekrar da çıkmadı diyebilen varmı? Genital 5.seansımdayim %60-70 arası bitti diyebilirim genelde alt kısımlar var. Ben tamamen kurtulmak istiyorum başka bir alete mi geçmeliyim buna devam mı etmeliyim yoksa iğneli mi tek çözüm sizce?
Kol yuz bolgesi ve genital altinin bitmesi uzun surer.Merhaba ben alexandrate yaptırdım üst kolum ve sırtımda ters etki yaptı bildiğiniz alt kol gibi çıktı, alt bacak genital kolaltı iyi durumda ama bahsettiğim bölgeler çok kötü bana yardımcı olun lütfen şimdi yeni bir yere başladım ama çözüm çok uzun sürecek diyorlar ne yapmalıyım bilmiyorum ağlıyorum sadece
Bazı yerlerde hiç bitmeyecek gibi yazıyor alexe mi devam etsem diode mu bilmiyorum gerçekten çok büyük bir sorun haline geldi benim için önceki halimi arıyorum resmen en azından alabileceğim yerlerde kıl çıkıyordu sırtta kıl çıkması nedir yaKol yuz bolgesi ve genital altinin bitmesi uzun surer.
Ince tuylere yaptirdiysaniz alex uyandirir tetikler. Ince tuylere diod uygundur. Benim oglumda koluna yaptiriyor ama malum erkek kili.Bazı yerlerde hiç bitmeyecek gibi yazıyor alexe mi devam etsem diode mu bilmiyorum gerçekten çok büyük bir sorun haline geldi benim için önceki halimi arıyorum resmen en azından alabileceğim yerlerde kıl çıkıyordu sırtta kıl çıkması nedir ya
Benim de çok kalın değildi yani üst kol ve sırt ama şuanda kalın.burası hem diod hem alex yapacakmış nasıl olacak bilmiyorum ama gerçekten kötü durumdayım hiç bitmeyecek gibi hissediyorum...Ince tuylere yaptirdiysaniz alex uyandirir tetikler. Ince tuylere diod uygundur. Benim oglumda koluna yaptiriyor ama malum erkek kili.
Alexle azaltip inceltip dioda gececektir.Burası hrm diod hem alex yapacakmış nasıl olacak bilmiyorum ama gerçekten kötü durumdayım hiç bitmeyecek gibi hissediyorum...
Peki bu bölgelerde işe yarar mı ? yani erkeklerin bile geçiyor ama ben hiç kurtulamayacakmışım gibi hissediyorumAlexle azaltip inceltip dioda gececektir.
Erkeklerin tuyleri siyah ve sert oldugu icin daha etkili oluyor. Devam edin seanslariniza ama sabir gerektiriyor. Duzenli gitmeye calisin ki buyume evrelerinde yakalasinlar tuyleri.Peki bu bölgelerde işe yarar mı ? yani erkeklerin bile geçiyor ama ben hiç kurtulamayacakmışım gibi hissediyorum
İlk gittiğim yer de ıpl in başlığını değiştirip resmen kandırmışlar Yen'i başladığım yere kuzenim gittiği için biraz güveniyorum ama vücudunu mahvetmişler çok uzun sürer deyince moralim çok bozuldu artık güvenemiyorum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum devam etmek de çok maliyetli Çünkü en az 8 seans sürüyor ve bölge çok olduğu için fiyat yüksek tutuyoErkeklerin tuyleri siyah ve sert oldugu icin daha etkili oluyor. Devam edin seanslariniza ama sabir gerektiriyor. Duzenli gitmeye calisin ki buyume evrelerinde yakalasinlar tuyleri.
Diod yapiyoruz diye ipl yaparak kandiran cok yer. Saglik bakanligindan ruhsatli ve doktor bulunan yerlere gidin. Ipl de tuyler eskisinden daha beter olarak geri geliyor. Bende 8 seanslik paket aldim. Ama degiyor gercekten verdigim paraya.İlk gittiğim yer de ıpl in başlığını değiştirip resmen kandırmışlar Yen'i başladığım yere kuzenim gittiği için biraz güveniyorum ama vücudunu mahvetmişler çok uzun sürer deyince moralim çok bozuldu artık güvenemiyorum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum devam etmek de çok maliyetli Çünkü en az 8 seans sürüyor ve bölge çok olduğu için fiyat yüksek tutuyo
Alex yeterli gelmeyince dioda geceriz oda gormezse igneliye artik baska caresi yok :))Ben de alex uygulaması yaptırıyorum. 6. Seansım bitti. Genitalde alt kısımlar çok ince şekilde çıkıyor cihaz onları görmeyecek diye endişeleniyorum açıkcası. İnşallah hepimizin biter de kurtuluruz
Ayy iğneli deme ondan korkuyorum işte :)) o değil de şimdi genitale kıl ektirmek moda olmuş duydunuz muAlex yeterli gelmeyince dioda geceriz oda gormezse igneliye artik baska caresi yok :))
Onu duymadimda. Genitaldeki tuylere sekilli lazer yapiyorlarmis. Benimde 4.ncu seans bitti. 8 seanstan sonra 3 ay ara verip diod deniycem. 3 6 12 ay arayla toplama seansi yaptiricam.Baktim olmuyor igneliye gecicemAyy iğneli deme ondan korkuyorum işte :)) o değil de şimdi genitale kıl ektirmek moda olmuş duydunuz mu
O da mantıklıymış aslında. Ben bitene kadar paket aldığım için alexe devam. Ama o ince tüyleri bitirebilecek mi bilmiyorumOnu duymadimda. Genitaldeki tuylere sekilli lazer yapiyorlarmis. Benimde 4.ncu seans bitti. 8 seanstan sonra 3 ay ara verip diod deniycem. 3 6 12 ay arayla toplama seansi yaptiricam.Baktim olmuyor igneliye gecicem