- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.001
Igneli epilasyondan baska caresi yok.Evet kıl köklerim beyaz, kesin çözüm veren bir lazer türü varsa ben de kurtulmak istiyorum tüylerden. Esmerler bu konuda şanslılar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Igneli epilasyondan baska caresi yok.Evet kıl köklerim beyaz, kesin çözüm veren bir lazer türü varsa ben de kurtulmak istiyorum tüylerden. Esmerler bu konuda şanslılar...
Diodla bir kac seans baktiniz olmadi igneli epilasyon. Benimde alex seanslarim bittikten sonra 6 ay ara vericem. Cikanlara diod deniycem. Baktim olmadi igneliye gecicemAlabalik32 şuan alexandrite lazer kullanırken bazı tüyler tamamen bitiyor, bazıları da inceliyor ya hani. O incelen tüylerin çözümü ne peki. Tamamen bitmesi için Diod lazerle mi devam etmek gerekiyor sonrasında?
gerek kalmaz inşallah iğneliye peki seans sonrasında tüylerin tamamının dökülmesi ne kadar sürüyor benim 10 günü geçti seansımın üzerinden %70'i falan döküldü ama kalanlar dökülmeyecek gibi.Diodla bir kac seans baktiniz olmadi igneli epilasyon. Benimde alex seanslarim bittikten sonra 6 ay ara vericem. Cikanlara diod deniycem. Baktim olmadi igneliye gecicem
1 hafta sonra dokulmeye basliyor. Bacak bolgesinde anlayamiyorum nasil dokuldugunu. Ama genital koltuk alti bariz belli oluyor kucuk bolgeler yani. Sizin kac seans oldugerek kalmaz inşallah iğneliye peki seans sonrasında tüylerin tamamının dökülmesi ne kadar sürüyor benim 10 günü geçti seansımın üzerinden %70'i falan döküldü ama kalanlar dökülmeyecek gibi.
Daha ilk seansımdı. Üzerinden 12 gün geçti.1 hafta sonra dokulmeye basliyor. Bacak bolgesinde anlayamiyorum nasil dokuldugunu. Ama genital koltuk alti bariz belli oluyor kucuk bolgeler yani. Sizin kac seans oldu
1.nci seansta bir sey anlasilmiyor cabuk cikiyor. 3.ncu seansta artik bariz belli oluyor. Buyuk rahatlikDaha ilk seansımdı. Üzerinden 12 gün geçti.
Bir kısmı duruyor hala tüylerin. çekiyorum elimle gelmiyorlarda. kökleri baya güçlü gibi.
İnşallah o rahatlığı bende yaşarım bezdim artık kıl, tüy derdinden1.nci seansta bir sey anlasilmiyor cabuk cikiyor. 3.ncu seansta artik bariz belli oluyor. Buyuk rahatlik
Inan bak bende oyleydim. 3.ncu seanstan sonra goreceksin farki. Bacak buyuk bolge oldugu icin anlayamiyorsun ama genital koltuk alti belli oluyor.İnşallah o rahatlığı bende yaşarım bezdim artık kıl, tüy derdinden
En normali 1.5 veya 2 aydir. 3 ay cok uzunMerhaba.
Ben de bir hastane ile görüştüm. Ve sizden bilgi almaya ihtiyacim var.
Genital+koltuk altina seans arasi olarak 1-1,5 ay dediler.
Bacaklar içinse 3 ay.
Sizce de sure cok uzun degil mi?
En normali 1.5 veya 2 aydir. 3 ay cok uzun
Ust bacak kisminda geciyor orasi. Eger ust bacak yaptirmayacaksiniz. Bikini bolgesi diye alabilirsiniz. Bende 8 seanslik paket aldim. 45 gunde bir gidiyorum. Duzenli gidin aksatmayin tedavi gibi dusunun. Tuylerin cikis zamani var evreleri duzenli gidilince o evrelerde yakaliyorlarBen de boyle dusundum tesekkur ederim. Sonuçta sure uzarsa tedavi de uzar.
Bir de genital bölge yapilirken jiletten dolayi çıkan kenarlar da yapılıyor mu? Yoksa orasi üst bacak kismindan mi sayiliyor acaba?
Ust bacak kisminda geciyor orasi. Eger ust bacak yaptirmayacaksiniz. Bikini bolgesi diye alabilirsiniz. Bende 8 seanslik paket aldim. 45 gunde bir gidiyorum. Duzenli gidin aksatmayin tedavi gibi dusunun. Tuylerin cikis zamani var evreleri duzenli gidilince o evrelerde yakaliyorlar
bana çok fazla geldi fiyatTamamdir cok teşekkür ederim. Eskisehir'de baslayacagim, imkanlar kisitli burada sanirim.
Bir de genital+koltukalti+tum bacak toplam kampanyali seans basi 600. Cok fazla degil mi ? En az 6 seans. Toplam 3.600 ediyor hayret dogrusu.
Malesef.bana çok fazla geldi fiyat
Az yer var ise ondan fiyatlar boyledir. Bende ankaradayim. 8 seanslik paket aldim 2100 tl. Tum bacak genital koltuk alti popo arasi gobek cizgisi. Eger paket almasaydim benimkide seans basi 600 idi. Boyle olunca 250 ye geldi. Anlasin iyi arastirinTamamdir cok teşekkür ederim. Eskisehir'de baslayacagim, imkanlar kisitli burada sanirim.
Bir de genital+koltukalti+tum bacak toplam kampanyali seans basi 600. Cok fazla degil mi ? En az 6 seans. Toplam 3.600 ediyor hayret dogrusu.
Az yer var ise ondan fiyatlar boyledir. Bende ankaradayim. 8 seanslik paket aldim 2100 tl. Tum bacak genital koltuk alti popo arasi gobek cizgisi. Eger paket almasaydim benimkide seans basi 600 idi. Boyle olunca 250 ye geldi. Anlasin iyi arastirin
Merhaba yine ben. Plus ama ne plus tam ogrenememissin ki mesela alexandrite epitouch plus var. Sunu tam ogrenirmisin.alexandrite plus aletini duyan var mı hiç ? aradığım bi merkez makineyi sorduğumda plus olduğunu söyledi daha önce duyan var mı ? diğer aradıklarım alexandrite epicare diyordu hep, tereddüt ettim dandik bişey mi die :/