• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Normal seanstan sonraki ilk 15 gün içerisinde ücretsiz KOntrol (rötuş) seansını yalnızca Alexandrite makine kullananlar yapıyor diye biliyorum :KK24:

Bıyık için başka bir merkezde epilasyona başladım. Alex olduğunu söyledi yapan kişi. 2 seans yapıldı. Sonuçtan şimdilik memnunum ancak makine alex gibi gelmedi. Vücut için hastanede yaptırıyorum ve ince uçlu, kırmızı ışıklı idi hastanedeki. Buradakinin ucu kalın, atış yaparken bi yere basıyor galiba pıt diye ses oluyor ve sıcaklık geliyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım almak istiyorum. Alex dediği IPL olabilir mi yoksa bahsettiğim tarzda işlem yapan başka alex makinalar da mı var?

Tarifiniz benm gittiğim Alex makineye uyuyor. Zaten IPL kullanırken neden Alex desinler ki bu mümkün değil ,burda önemli olan sonuçtan memnun kalmanız.ben ,arkadaşlarımın tavsiyesi uzerıne, memnun kaldıklarını birebir gördükten sonra gittikleri Alex kullanan epilasyon merkezini seçtim. İlk seanstan sonra netten alexe yapılan okadar çok olumsuz yorum okudumki başlamamış olsaydım kesin gitmezdim. Ama şimdi 3. seans bitti ve iyiki gitmişim diyorum dudak üstü ve çenem bitmek üzere .kullanılan bütün epilasyon markaları ile ilgili olumlu olumsuz herçeşit yorum var, burda önemli olan gittiğiniz merkezin güvenilirliği sanırım, sadece makine seçimiyle olmuyor nekadar doğru kullanabildikleri de önemli.

Son düzenleme:
Tarifiniz benm gittiğim Alex makineye uyuyor. Zaten IPL kullanırken neden Alex desinler ki bu mümkün değil ,burda önemli olan sonuçtan memnun kalmanız.ben ,arkadaşlarımın tavsiyesi uzerıne, memnun kaldıklarını birebir gördükten sonra gittikleri Alex kullanan epilasyon merkezini seçtim. İlk seanstan sonra netten alexe yapılan okadar çok olumsuz yorum okudumki başlamamış olsaydım kesin gitmezdim. Ama şimdi 3. seans bitti ve iyiki gitmişim diyorum dudak üstü ve çenem bitmek üzere .kullanılan bütün epilasyon markaları ile ilgili olumlu olumsuz herçeşit yorum var, burda önemli olan gittiğiniz merkezin güvenilirliği sanırım, sadece makine seçimiyle olmuyor nekadar doğru kullanabildikleri de önemli.

Umarım alex'tir makinaları. Vortex diye bi IPL cihazı var google'den baktım. Onların makinaları da ona benziyor. Gidince daha dikkatli bakacağım. Daha önce gittiğim iki merkezdeki alex'lerin ucu inceydi, herkes de deyince alex o diye. Kafam karıştı. Bunun ucu onlar gibi değil, ayrıca deriye temas ediyor. 2 seans bitti memnunum ama sonra nasıl olur bilmiyorum. Makinadan emin değilim çünkü. IPL ile biten kimseye de rastlamadım. Eğer sonuç alınsa hiç farketmez IPL ya da başka lazer ama kafam hiç rahat değil.

dudak üstü bölgesi 3. seans, vücut için sadece 1 kez gitmeme rağmen daha şimdiden çok memnun kaldım umarım verdiğim onca para boşa gitmez tereddüt ederek başladım fakat bu riske girmeye değerdi. ömür boyu çekilir mi bu çilee

Kısa kısa uzamadan durması biteceginemi isaret onlar ilerde uzamazmıki ? Benim kullandigim cihazin üstünde alexandır yazıyor ama yinede süphelerdeyim belki kendileri yapıştırmışlardır diye :KK70:saglık bu sonuctaaaa ısın alıyoruz o kadar :stop:

Kısa kısa uzamadan durması biteceginemi isaret onlar ilerde uzamazmıki ? Benim kullandigim cihazin üstünde alexandır yazıyor ama yinede süphelerdeyim belki kendileri yapıştırmışlardır diye :KK70:saglık bu sonuctaaaa ısın alıyoruz o kadar :stop:
Kısa kısa durmasının sebebi yanan kıl köklerinin üstündeki kılların temizlenmemiş olması. seanstan birkaç gün sonra (biz risk almayalım 1hafta diyelim) çok bastırmadan ama masaj yaparak tüy kalan bölgelerin keseleyerek temizlenmesi gerekiyor. Evde uğraşmak pek kolay olmayacağı için hamam daha sağlıklı geliyor bana. Hem keseni kendin yapmamış olursun başkası tarafından uygulanan kuvvet daha güçlü olacağı için derin yumuşayacak kalan tüyler dökülecek zaten bir sonraki seansa kadar çok az uzamış olur. Ama tekrar söyleyim hassasiyet oluştuğu için hamama seanstan 1 hafta sonra gitmek daha iyi olur. Sakın tüyleri elinle bile kopararak çekme, verdiğin para boşa gider

Kısa kısa durmasının sebebi yanan kıl köklerinin üstündeki kılların temizlenmemiş olması. seanstan birkaç gün sonra (biz risk almayalım 1hafta diyelim) çok bastırmadan ama masaj yaparak tüy kalan bölgelerin keseleyerek temizlenmesi gerekiyor. Evde uğraşmak pek kolay olmayacağı için hamam daha sağlıklı geliyor bana. Hem keseni kendin yapmamış olursun başkası tarafından uygulanan kuvvet daha güçlü olacağı için derin yumuşayacak kalan tüyler dökülecek zaten bir sonraki seansa kadar çok az uzamış olur. Ama tekrar söyleyim hassasiyet oluştuğu için hamama seanstan 1 hafta sonra gitmek daha iyi olur. Sakın tüyleri elinle bile kopararak çekme, verdiğin para boşa gider

Kendim kese denemistim yazılanları okuyunca ancak olmadı hamamı deneyeyim o halde sıcaklıgına dayanamayacagım icin hic gitmedim ama ise yarıycaksa mecbur öyle yapayım cok tesekkrler tavsiye icin :KK72:

Kendim kese denemistim yazılanları okuyunca ancak olmadı hamamı deneyeyim o halde sıcaklıgına dayanamayacagım icin hic gitmedim ama ise yarıycaksa mecbur öyle yapayım cok tesekkrler tavsiye icin :KK72:
Ben de önce kendim kese denedim ama baktım zarar veriyorum derim tahriş oluyor, çünkü ev banyosunun ısısı yumuşatmaya yetmedi. Haliyle çok bastırdım ve canım çook yandı. Hamamda kontrol senin elinde olmadığı için ve bu işin inceliklerini bilen bi başkası tarafından keseleneceğin için git derim, rica ederim canımm

Kızlar benimde bir sorum var. Yaz başı alexandrıte lazere başladım. Yazım bronz olduğumdan güneş gören yerler yapılmadı ama genital bölge ve koltukaltı bölgeye işlem yapıldı. Şimdi o iki bölge özellikle çok ince,seyrek az tüyler çıkıyor. Fakat bildiğim kadarı ile ince tüyleri bu cihaz göremiyor. Sanırım dıod sistem daha etkili olacak bu süreçten sonra.
Bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen...
Birde bu ince tüyleri Nasıl aliyim? Yani jilet,agdamı Yapıcam ne yapacagım?

Kızlar benimde bir sorum var. Yaz başı alexandrıte lazere başladım. Yazım bronz olduğumdan güneş gören yerler yapılmadı ama genital bölge ve koltukaltı bölgeye işlem yapıldı. Şimdi o iki bölge özellikle çok ince,seyrek az tüyler çıkıyor. Fakat bildiğim kadarı ile ince tüyleri bu cihaz göremiyor. Sanırım dıod sistem daha etkili olacak bu süreçten sonra.
Bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen...
Birde bu ince tüyleri Nasıl aliyim? Yani jilet,agdamı Yapıcam ne yapacagım?
sakın ağda yapma kalan tüyler için iğneli epilasyona başlamak iyi sonuç veriri diye düşünüyorum ben de öyle yapacağım

Öylemi.. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :KK66:
İpneli epilasyonu araştırayım o Zaman.
rica ederiiim :) ağda yapmak yapılan lazer işlemlerini hiçe sayıp tüylerin durumunu en başa döndürebilir diye gittiğim merkezde uyardılar ve seansa yaklaştım, tüyler çıkmış olmasına rağmen hiçbir şekilde kökten almıyorum. azalınca iğneli :)

rica ederiiim :) ağda yapmak yapılan lazer işlemlerini hiçe sayıp tüylerin durumunu en başa döndürebilir diye gittiğim merkezde uyardılar ve seansa yaklaştım, tüyler çıkmış olmasına rağmen hiçbir şekilde kökten almıyorum. azalınca iğneli :)
Haklısınız.. Bana işlemi yapan bayan Alman gerekiyorsa makinanın traş başlığı ile al demişti.
Çok seyrek ve incecik tüy şeklinde çıkıyor artık. Belli belirsiz. Ama dikkatli bakınca onlar rahatsız ediyor tabi. O kalın kılların o hale gelmesi mucize bence,buna şükür ;)
İğneli epilasyon acılı bir işlemmidir acaba? Dıod sistemde ince tüylerde etkili imiş sanırım ama her iki işlemi yapan yere uygun olanını sormak lazım birde sanırım.
İğneli daha güvenilir kökten çözüm sanki gibi geliyor bana :P

merhaba lazer epilasyon icin hastane mi önerirsiniz yoksa guzellik merkezlerini mi arada cok fiyat farkı oluyo nie hastaneler daha pahalıda guzellik merkezleri daha uygun..yapılısında gercekten fark oluyo mu

merhaba lazer epilasyon icin hastane mi önerirsiniz yoksa guzellik merkezlerini mi arada cok fiyat farkı oluyo nie hastaneler daha pahalıda guzellik merkezleri daha uygun..yapılısında gercekten fark oluyo mu
Hastaneler DOktor farkıyla daha pahalı olabilir.Ama doğrumu bilmiyorum çevremden duyduğum kadarıyla hastanelerde lazer işlemini yapan doktorlar değil yine Güzellik merkezlerindeki gibi çalışan elemanlarmış.Burda önemli olan Hastane yada Güzellik merkezleri farketmez dogru yapılan yeri bulmak buda çevrende Lazer epilasyon yaptırıp olumlu sonuç alanları birebir görüp önerdikleri yere gitmekle olur.

Hastaneler DOktor farkıyla daha pahalı olabilir.Ama doğrumu bilmiyorum çevremden duyduğum kadarıyla hastanelerde lazer işlemini yapan doktorlar değil yine Güzellik merkezlerindeki gibi çalışan elemanlarmış.Burda önemli olan Hastane yada Güzellik merkezleri farketmez dogru yapılan yeri bulmak buda çevrende Lazer epilasyon yaptırıp olumlu sonuç alanları birebir görüp önerdikleri yere gitmekle olur.
saol cnm hani hastane olunca doktor kontrolunde oluyo die heralde arada baya fiyat farki oluyo internette okudumda normalde guzellk merkezlerinin yapmasi yasakms diye

Back
X