• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Offf çıldırmak üzereyim! Bende dün özel bi hastanede (başka bir şehirde) epilasyona başladım cihazın markasını bilmiyorum. Öyle canım yandı ki anlatamam. Bacak genital ve kolaltı 3000TL dediler 6 seans. Bana çok pahalı geldi başka yerlerede sorucam. Üstelik kıllarım kontrol edilmeden verildi bu fiyat! Şuan daha kıllarım duruyo bi değişiklik olur mu bilemem. Kırklareli Şehir olarak gelişmemiş biyer 4 cihazı bi arada kullanan merkezi geçtim epilasyon yapan biryer bulmak bile çok zor. Tıp merkezinde yapıyorlarmış kullandıkları makine 95ten kalmada olsa oraya gidicem!! Yarın fiyat alıcam eğer düzgün fiyat verirse ne mutlu vermezse almanyada yaptırcam mecburen :(

Offf çıldırmak üzereyim! Bende dün özel bi hastanede (başka bir şehirde) epilasyona başladım cihazın markasını bilmiyorum. Öyle canım yandı ki anlatamam. Bacak genital ve kolaltı 3000TL dediler 6 seans. Bana çok pahalı geldi başka yerlerede sorucam. Üstelik kıllarım kontrol edilmeden verildi bu fiyat! Şuan daha kıllarım duruyo bi değişiklik olur mu bilemem. Kırklareli Şehir olarak gelişmemiş biyer 4 cihazı bi arada kullanan merkezi geçtim epilasyon yapan biryer bulmak bile çok zor. Tıp merkezinde yapıyorlarmış kullandıkları makine 95ten kalmada olsa oraya gidicem!! Yarın fiyat alıcam eğer düzgün fiyat verirse ne mutlu vermezse almanyada yaptırcam mecburen :KK43:
Markasi neymiş oyle?:)) 3000 6 seans için çok çok fazla.

Offf çıldırmak üzereyim! Bende dün özel bi hastanede (başka bir şehirde) epilasyona başladım cihazın markasını bilmiyorum. Öyle canım yandı ki anlatamam. Bacak genital ve kolaltı 3000TL dediler 6 seans. Bana çok pahalı geldi başka yerlerede sorucam. Üstelik kıllarım kontrol edilmeden verildi bu fiyat! Şuan daha kıllarım duruyo bi değişiklik olur mu bilemem. Kırklareli Şehir olarak gelişmemiş biyer 4 cihazı bi arada kullanan merkezi geçtim epilasyon yapan biryer bulmak bile çok zor. Tıp merkezinde yapıyorlarmış kullandıkları makine 95ten kalmada olsa oraya gidicem!! Yarın fiyat alıcam eğer düzgün fiyat verirse ne mutlu vermezse almanyada yaptırcam mecburen :KK43:

Alex ile seans araliklarinin 3 ay olmasi normal mi? Gittigim merkez martin basina randevu verdi daha ilk seansim. Sizce daha erkene mi aldirmaliyim?[/
gitme süresini
.Bende Alex se çene bıyık olarak Ekim de başladım iki seans oldu lazerden sonra 10-12 günlük süre içerisinde bütün kıllar dökülüyor tekrar çıkmasıda bırbuçuk ayı buluyor sens sürelerini ben kendım belırlıyorum kıllar nezaman çıkarsa....Size neye dayanarak 3 ay süre verdiler keşke bir sorsaydınız.

.Bende Alex se çene bıyık olarak Ekim de başladım iki seans oldu lazerden sonra 10-12 günlük süre içerisinde bütün kıllar dökülüyor tekrar çıkmasıda bırbuçuk ayı buluyor sens sürelerini ben kendım belırlıyorum kıllar nezaman çıkarsa....Size neye dayanarak 3 ay süre verdiler keşke bir sorsaydınız.
Kontrole gittigimde almistim randevuyu kadin bekledigimizden daha iyi dokulmus dedi ama onla ilgili oldugunu sanmiyorum. Bi de benim ozellikle alt bacagimda siyah kucuk nokta seklinde kaldi nerdeyse hepsi bu normal mi

Kontrole gittigimde almistim randevuyu kadin bekledigimizden daha iyi dokulmus dedi ama onla ilgili oldugunu sanmiyorum. Bi de benim ozellikle alt bacagimda siyah kucuk nokta seklinde kaldi nerdeyse hepsi bu normal mi
Ben çene bıyık olarak gıdıyorum ılk etapta bendede sıyah nokta şeklınde kalıyor ama zamanla dökülüyor(10_12 gun) birbuçuk ay rahat edıyorum bacakta bu süre nekadar bılemem ama mutlaka dökülecektır dökülmezsa bir problem var demektır. bence.....2 ocak tan sonra gıdıcem bende bacak düşünüyorum sizin sorununuzla ılgılı bılgı alabılırım.

Biter gibi oluyor sonra yeniden başlıyor her türlü lazeri yaptırdım artık ev tipi lazere geçeyim nasıl olsa bitmiyor dedim. Youtube kanalı açtım ve orada tanıttım. Kanalımla ilgili hertürlü görüşe açığım fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 3 seneden fazladır lazere gidiyorum alexrandrite cihazla yapıyorlar. Çok çok iyileşme var ilk başladığım zamanlar sakal gibiydi çünkü. Ama çok uzun süre oldu ve hala tam olarak bitti diyemiyorlar hala rahatsız edici kıllar cıkıyor. Ben de gittiğim hastanede artık iğneliyle devam etmek istiyorum. Tavsiye eder misiniz?? Bir de öğretmenim ve yaptırdığım yerden çok uzakta görev yapıyorum. Ancak 15 tatilde başlayabilirim bir sonraki seans da ancak yaza kalır.Seans aralığının bu kadar uzun olması sorun olur mu ? Burada görev yaptığım yerde hiç bir hastanede iğneli yapılmıyor ve ben de hastanede yaptırmak istiyorum.. Tavsiyelerinizi bekliyorum artık cok sıkıldım ve cok üzülüyorum bu duruma :KK43: :KK43:Bir de daha önceden lazer yaptırmış olduğum için iğnelinin bir zararı falan olur mu acaba çünkü üç sene az bir süre değil :(

ben 3 seneden fazladır lazere gidiyorum alexrandrite cihazla yapıyorlar. Çok çok iyileşme var ilk başladığım zamanlar sakal gibiydi çünkü. Ama çok uzun süre oldu ve hala tam olarak bitti diyemiyorlar hala rahatsız edici kıllar cıkıyor. Ben de gittiğim hastanede artık iğneliyle devam etmek istiyorum. Tavsiye eder misiniz?? Bir de öğretmenim ve yaptırdığım yerden çok uzakta görev yapıyorum. Ancak 15 tatilde başlayabilirim bir sonraki seans da ancak yaza kalır.Seans aralığının bu kadar uzun olması sorun olur mu ? Burada görev yaptığım yerde hiç bir hastanede iğneli yapılmıyor ve ben de hastanede yaptırmak istiyorum.. Tavsiyelerinizi bekliyorum artık cok sıkıldım ve cok üzülüyorum bu duruma :KK43: :KK43:Bir de daha önceden lazer yaptırmış olduğum için iğnelinin bir zararı falan olur mu acaba çünkü üç sene az bir süre değil :KK43:
3 sene çok uzun bir süre değilmi.bende alexandrite gidiyorum en fazla 20 ay süreceğini söylemişlerdi.ayrıca Alexandrite yalnızca kalın kıllarda etkili oluyor ince tüyler için başka bir markayla devam etmek gerekiyor.İğneli epilasyonda çok güvenilir bir yerde yaptırmak gerekıyor leke bırakıyor ben en ıyı yere gıttıgımız düşünerek yaptırmıştım ama bırkaç yıl bıyık gıbı sıyah leke ile dolaştım.

Merhabalar.
Sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Gittiğim merkezde yüz ve bacaklar için ayda bir lazer epilasyon seansı uygulanıyor ve bu seanslardan 15 gün sonra rötuş seansına çağrılıyor. Fakat rötuş seansında tüylerimin bir kısmı elle tutulduğunda dökülür hale gelmesine rağmen tam olarak dökülemişti. Estetisyen arkadaşımız da normal seans yapar gibi hemen her yeri taradı. O an aklıma gelmediği için kendisine soramadım ama sizce bu bir sorun oluşturur mu? Kılların büyüme ve tedavi evresini etkiler mi?

Diğer bir sorum da bir süreliğine şehir dışında olacağım için bir sonraki seansım 10 gün sonrasına, aynı şekilde kontrol seansım da 10 gün sonrasına verildi. Sizce 10 günlük aralıklarla atış yapılması tedaviyi kötü yönde etkiler mi? Etkilerse sadece normal seansa gitmeyi düşünüyorum...

Merhabalar.
Sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Gittiğim merkezde yüz ve bacaklar için ayda bir lazer epilasyon seansı uygulanıyor ve bu seanslardan 15 gün sonra rötuş seansına çağrılıyor. Fakat rötuş seansında tüylerimin bir kısmı elle tutulduğunda dökülür hale gelmesine rağmen tam olarak dökülemişti. Estetisyen arkadaşımız da normal seans yapar gibi hemen her yeri taradı. O an aklıma gelmediği için kendisine soramadım ama sizce bu bir sorun oluşturur mu? Kılların büyüme ve tedavi evresini etkiler mi?

Diğer bir sorum da bir süreliğine şehir dışında olacağım için bir sonraki seansım 10 gün sonrasına, aynı şekilde kontrol seansım da 10 gün sonrasına verildi. Sizce 10 günlük aralıklarla atış yapılması tedaviyi kötü yönde etkiler mi? Etkilerse sadece normal seansa gitmeyi düşünüyorum...
Kontrol seanslarinin amaci zaten dokulmeyenlere islem yapilmasi oldugu icin tedavinin bir parcasi olarak sayiliyor.
Diger sorunuz hakkinda bir bilgim yok ama kastettiginiz ilk seanstan sonra ikinci seansin 20 gun sonra olmasi ise bana kisa gibi geldi. Yaptiranlar ikinci seanslarina bir iki ay sonra gidiyorlar genelde; ki buyuk ihtimalle dokulme suresi 10 15 gun olduğu icin, belirttiginiz zaman araliginda yenileri daha tam cikmamis olur ve bosuna seans parasi odemis olursunuz. Tabi sadece kendi bilgilerim doğrultusundaki yorumum bu, baska cevaplayanlar da olucaktir

Ben de yaza kadar birkaç seans bu cihaza gitmeyi düşünüyorum. Genelde gidenler memnun. Ama tam olarak bitmesi için kaç seans gerekiyor acaba?
TÜY YAPINA GÖRE BİTİM SÜRESİ SÖYLENEBİLİR CANIM HERKESİNKİ FARKLI OLUYOR. ANCAK SONUÇ ALMAK İSTİYORSAN EN AZ 3 KERE GİT ÇÜNKÜ FARKI 3 SEANSTAN SONRA FARKEDİLİR HALDE OLUYOR.

Merhabalar.

KEŞKE YÜZÜNE GİTMESEYDİN. ÇOĞU YER Kİ İYİ BİR YERSE İĞNELİ DIŞINDA YÜZE HİÇBİR ŞEY YAPMIYORLAR. ÇÜNKÜ GÖRMEDİĞİ TÜYLERİ ARTTIRIYOR LAZER VE YÜZÜMÜZDE FAZLASIYLA SARI TÜY VAR GÖRÜLMEYEN.KAÇ KİŞİ TANIDIYSAM YÜZÜNE GİDEN HEPSİ LAZERİ BİTTİKTEN SONRA BİN PİŞMAN OLDU. UMARIM SENİNKİDE ÖYLE OLMAZ..

Lazer yaptirirken seans suresi gelmeden çıkan killari napiyosunuz? Randevuma daha 1 aydan fazla var; gobek ve bikinide tekrar ciktilar ama bacaklarimda da hic cikmadigi icin gidemiyorum. Sizce ne yapmaliyim?

Lazer yaptirirken seans suresi gelmeden çıkan killari napiyosunuz? Randevuma daha 1 aydan fazla var; gobek ve bikinide tekrar ciktilar ama bacaklarimda da hic cikmadigi icin gidemiyorum. Sizce ne yapmaliyim?
Kılları kökünden almamamız gerekiyor.Bu nedenle sadece jiletle alabilirsiniz.

Kılları kökünden almamamız gerekiyor.Bu nedenle sadece jiletle alabilirsiniz.
Ne jileti? :) O outofthewoods sakin jiletle uygulamayin. Her seansta özellikle belirtirler bunu. Yapacak bir şey yok. Kısaltma yaptığınız aletle aynı şekilde yapabildiğiniz kadar kısa alacaksınız.
Peki çıktığı halde gitmemis oldugum icin tedavi suresi uzar mi yani tekrar başa donme gibi bi ihtimali var mi?

Back