• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

saol cnm hani hastane olunca doktor kontrolunde oluyo die heralde arada baya fiyat farki oluyo internette okudumda normalde guzellk merkezlerinin yapmasi yasakms diye
Güzellik merkezlerindede Doktor bulunduruyorlar ama lazeri yapanlar yine normal çalışan elemanlar,Doktorlar daha ciddi estetik durumlarıda yanılmıyorsam Botoks,dolgu,İPLe yüz germe gibi durumlarda devreye giriyorlar:KK54:Epilasyonda Doktor kısmı formalite..

Selam bayanlar, ben de bilindik bir merkezde 2013 yilindan beri ipl lazere gidiyorum, randevular duzenli verilmediginden su zamana kadar bir verim alamadim, donemsel azalmalar oluyor, birkac ay sonra bastan cikiyordu.. gecen ayki seansima giren bayan durumumu anlattigimda sizi alexe alalim ozaman, alex birkac aya kesin döker dedi. Bugun ilk alex seansina girdim, soguk hava uflemediydi. Ama bana oncesinde herhamgi bir bilgi verilmedigi icin traşli gitmistim, bayan max. 8 gun once tras et ve seansa kadar daha da hic eleme dedi. Ben de daha onceden genitalde yaniklar olusmustu korktum ve trasli halde islem yapildiginda problem olup olmayacagibi sordum, sorun olmaz dedi ama aklima takildi, tekrar yanik problemi yasarim diye korkuyorum. Bundan sonra randevulara dikkat edip duzenli gitmeye calisacagim, umarim alex'ten sonuc alirim

merhaba lazer epilasyon icin hastane mi önerirsiniz yoksa guzellik merkezlerini mi arada cok fiyat farkı oluyo nie hastaneler daha pahalıda guzellik merkezleri daha uygun..yapılısında gercekten fark oluyo mu
Ben hastanede gittim daha 8 ay önce bitti. 1500 tl verdim ki yüz ve kol hariçti. alex,diode karışık yaptılar. etkisini gördüm evet ama girenler dr.veya uzman degildi hatta ilk seans a 3 kişi geldiler ögreniyorlarmış. anca 3.de felan netleşti seanslara giricek kişi. nereye giderseniz gidin başta konuşun bunları bence :)

En iyisi Hastane içinde olanlar zaten diğerleri yasal değil. hastane içindekine gitmiştim bende .

Ben hastanede gittim daha 8 ay önce bitti. 1500 tl verdim ki yüz ve kol hariçti. alex,diode karışık yaptılar. etkisini gördüm evet ama girenler dr.veya uzman degildi hatta ilk seans a 3 kişi geldiler ögreniyorlarmış. anca 3.de felan netleşti seanslara giricek kişi. nereye giderseniz gidin başta konuşun bunları bence :)
hastane basladım bende alex ve diode karısık yaptılar dediginiz gibi

Ewt kesinlik le lazer epilasyon hastanede yapılmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
anadolu yakasında önebileceiğin bir merkez var mı acaba alexandrite için

Bayanlar epilasyon oncesi genital icin emls kullaniyor musunuz? Epilasyon oncesi Ne kadar sure once surmemiz gerek

Kızlar bugün özel clnc medilife da ilk seansıma başladım ama yüz için yazanlardan korkuyorum bir kez yaptırdım acaba bırakmalımıyım? klnikte çok memnun kalan var bitenleride gördüm burda okudukça kafam karışıyor.

Kızlar bugün özel clnc medilife da ilk seansıma başladım ama yüz için yazanlardan korkuyorum bir kez yaptırdım acaba bırakmalımıyım? klnikte çok memnun kalan var bitenleride gördüm burda okudukça kafam karışıyor.
yüz için alex uygun değil. ben tek seans favori bölgeme alexle lazer yaptırdım, yalnızca inceltme ve seyretlme amaçlı. sonra iğneliye geçtik. bıyık bölgeme lazer yaptırıyorum şu an. yalnızca bıyıkta artma yapmıyor.

Canim incelene kadar sürdürebilirsin benim lazer tedavim sonuclanmak uzere ayni klnikteyiz bende gormustum bi kac kisi ama bu hormanal durumlada alakali Mehmet Bey'e sorsaydin bi hormon tedavisi gorduysen daha cok sonuclaniyor yani

Back
X