lazere karar verdiğimden beri intte forumları dolaşıyorum yazılarınızı takip ediyorum beğenerek okuyorum. benimde size bir sorum olacak cvp verirseniz memnum olurum
lazer için görüştüğüm yerde doktor var, bilinen bir yer zaten birazda ararştırarak gittim, uygulayıcılara güvensemde yinede farklı bir görüşe danışma ihtiyacı duydum
görüştüğüm yer alexandrite ve nd yag kullanacaklarını söylediler. 1. seansımı yaptm 3 gün oluyor (bu arada 8 seans paket uygulanacak)
ilk seansımda tüm bölge için alexandrite uygulandı. (yüz kol hariç) modeline baktım üzerinde epicare yazıyordu ancak watt olarak hangi model olduğunu anlayamadım
asıl sorum laptop ekranında alt tarafta bir kutunun içinde 12 yazıyordu.drbeauty06 bi yazısında ayarlar hakkında bilgi vermişti ancak o yazıyı tekrar bulamadım. bu ayar düşük mü acaba. (bu arada kıl yapım hakkında bilgi verim sarışınım dolayısıyla tenim bembeyaz diil beyaz ama sarıya kaçıyor bembeyazların yanında ,buğdayda koyu kalır yanımda, kumral diyelim birazda yazdan kalma hafif bronzluk var ondan tam bembeyaz diilim ama genele bakılırsa beyazımdır. kıl yapım alt bacak siyah sert üst bacak daha ince ve kahve) sizden ricam uygulacak işlem bana uygun mudur? henüz bir dökülme olmadı gerçi,, uygulama sırasında üst bacakta hiç bişe hissetmedim sanırım cihaz görmedi.
teşekkürler