Lazer Epilasyon Alexandrite cihazıyla lazer yaptıran var mı ?

peki bu gemini diye bir alet varmış ve hiç acıtmıyormuş bunula bilginiz varmı

ya gercekten niye bitmiyor ki o kadar biter diye vaat veriyorlar

bilmiyorum buyuk umutlarla gıtmıştım bende ınatla gıttım.bacaklarımda yanlızca bıraz faydasnı gordum azaldılar.ama koltuk altım bıyık kol fıln aynı çıkıyolar valla yıne yanlızca incelme oldu bırazda seyrelme. çok can sıkıcı bır durum. şimdi jelliye başladım sadece genıtale gıdıyorum . umarım bıter :50: dokulme oldu ama bakalım henuz 2 seans gıttım..

benim bıyıklarda tam bitti diyemem ama acaip seyreldi çok çok memnunum
benim gittiğim kadın zaten söyledi tamamen bitmesini bekleme,ama çok çok seyreldiğini neredeyse yok dediğini duyacağım dedi..

Canlar şimdi size dün bana merkezde bilgi veren uzmanın söylediklerini aktarayım.
IPL lazer için modern ağda dedi yani benim için açıklayıcı oldu bu tanımlama ıpl tüy köklerini bitirmez dedi geçici çözümmüş ve yeniden çıkarmış yıllarcada devam etsen bitmez ve acılıdır dedi... Yani ucuz oluyor örnek burda 1100 tl ye tüm vücut giden arkadaşlarım var ama hiçbiri sonuçdan tam olarak memnun değiller!

Kampanyalı ve özellikle acılı lazerleri tavsiye etmiyorum. Çok acıdı krem sürdüm diyen bir çok arkadaş okudum benimde canım tatlıdır ama hiç acımadı desem yeridir az az iğne değer gibi bi sızlama hissettim ama dayanılmaz bir acı hiç hissetmedim, zaten aletin soğuk hava üfleyen bir başlığı var rahatlatıyor.
Genital ve koltuk altı benim 2 dk'da bitti.. 15 gün sonra kontrolum var :)

bitirme garantili denilenler lazer ışığıyla yapıyorlar mı,doğrusu lazer ışınıyla yapılması
bu cihaz da böyle ben yaptırdım memnun kaldım ama acıyor ben emla sürmeden yaptıramıyorum

kızlar bıyık bölgesine yaptıran memnun kalan oldu mu ?
güneş lekesi çıkarır mı acaba o bölgede ?

bitirme garantili denilenler lazer ışığıyla yapıyorlar mı,doğrusu lazer ışınıyla yapılması
bu cihaz da böyle ben yaptırdım memnun kaldım ama acıyor ben emla sürmeden yaptıramıyorum

Cihazdan kaynaklanıyor olmalı soğuk hava üflemesi yokmu makinanın?

kızlar bende genital bölge için gitmeyi düşünüyorum ama hem kaç seans olur hem acı duyarmıyım hemde gercekten kalıcımı gıbı aklımda bınbır soru var hemde nasıl gıdecegımıde bılmıyorum temızlenıptemı gidecegım endıselıyım bılen varsa soylesın gercekten ıse yarıyormu ve nasıl hazırlanayım ılk gıdısım olacak

kızlar bacaklarımı sımdı dusunmuyorum sadece genıtal olarak dusundum bacaklarıma pelintys tüyleri gideren bir set aldım hülya cabuk diye bir kadın varya onun ürünü daha kullanmadım kullanınca yazarım sonuclarını ama bıkını bolgeme lazer dusunuyorum bakalım nasıl olacak

kızlar bende genital bölge için gitmeyi düşünüyorum ama hem kaç seans olur hem acı duyarmıyım hemde gercekten kalıcımı gıbı aklımda bınbır soru var hemde nasıl gıdecegımıde bılmıyorum temızlenıptemı gidecegım endıselıyım bılen varsa soylesın gercekten ıse yarıyormu ve nasıl hazırlanayım ılk gıdısım olacak

benim gittiğim yerde 6 seansda bitecek dediler
iyice araştır güzellik salonlarına sakın gitme! Doktor gözetiminde olacak mümkünse poliklinik veya hastaneye git.
gitmeden 3 gün evvel jilet uygulayacaksın tüylerin fazla uzun fazla kısa olamayacak 3mm kadar olabilir

benim gittiğim yerde 6 seansda bitecek dediler
iyice araştır güzellik salonlarına sakın gitme! Doktor gözetiminde olacak mümkünse poliklinik veya hastaneye git.
gitmeden 3 gün evvel jilet uygulayacaksın tüylerin fazla uzun fazla kısa olamayacak 3mm kadar olabilir

tesekkur ederim cevabına bakalım nolacak bende polikliniğe gidecegim zaten 6 seans sürerse ekime kadar sürer heralde ayda bir gidilecekse nolacak bakalım hayırlısı

Kızlar bende bursada yaptırıyorum dr fatma özel e gerçekten cihaz süper ve çok güzel sonçlar aldım arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim harika bir yer çok memnun kaldım

Arkadaşlar ben de 1,5 ay önce tüm vücut lazer seansımı yaptırdım. İkinci seansım da yarın olacak inşallah. Ben genital+koltuk altı+bacaklar+kollar+bıyık bölgesi için seans ücreti olarak 600 lira veriyorum. 3. seanstan sonra da kıl yogunlugundaki azalmaya baglı olarak seans ücretini düşüreceklerini söylediler. İlk seansımı bi polikinlikte yaptırmıştım, ama yakınımzdaki özel bi hastaneye de lazer birimi açıldığını duydum ve ikinci seansımı yarın orada yaptırıcam inşallah. Ben öyle aman aman bi acı hissetmedim. Özellikle genital bölgeme sadece bi kere agda yaptırabilmiştim o da kaç sürdü hatırlamıyorum bile, acıdan bekleye bekleye anneme aldırtmıştım. Lazerde de acıcak diye cok korkuodum ama öle dayanılmıcak dişimi sıktırcak bi acı hissetmedim. Üstelik derecesini de yüksek yaptığını söylemişti doktor hanım, acı eşiğin baya yüksekmiş dedi ama alakası yok canım cok tatlıdır :D yani emla falan gibi uyuşturacak kremler de kullanmadım ben.. umarım etkisi kalıcı olur. deneyimlerimi paylaşmaya devam edicem. Gitmeden önce de coookk uzun araştırma sürecim oldu, merak ettikleriniz varsa cevaplarım :D:D

Arkadaşlar ben de 1,5 ay önce tüm vücut lazer seansımı yaptırdım. İkinci seansım da yarın olacak inşallah. Ben genital+koltuk altı+bacaklar+kollar+bıyık bölgesi için seans ücreti olarak 600 lira veriyorum. 3. seanstan sonra da kıl yogunlugundaki azalmaya baglı olarak seans ücretini düşüreceklerini söylediler. İlk seansımı bi polikinlikte yaptırmıştım, ama yakınımzdaki özel bi hastaneye de lazer birimi açıldığını duydum ve ikinci seansımı yarın orada yaptırıcam inşallah. Ben öyle aman aman bi acı hissetmedim. Özellikle genital bölgeme sadece bi kere agda yaptırabilmiştim o da kaç sürdü hatırlamıyorum bile, acıdan bekleye bekleye anneme aldırtmıştım. Lazerde de acıcak diye cok korkuodum ama öle dayanılmıcak dişimi sıktırcak bi acı hissetmedim. Üstelik derecesini de yüksek yaptığını söylemişti doktor hanım, acı eşiğin baya yüksekmiş dedi ama alakası yok canım cok tatlıdır :D yani emla falan gibi uyuşturacak kremler de kullanmadım ben.. umarım etkisi kalıcı olur. deneyimlerimi paylaşmaya devam edicem. Gitmeden önce de coookk uzun araştırma sürecim oldu, merak ettikleriniz varsa cevaplarım :D:D

cnmm bak seni burdada buldum :)))) ilk seansım yarın bakalım ya in$allah benmde acımaz. bazı kızların canı çok yanmı$ ,bazıları hissetmemi$ bile. sonuç aldıktan sonra acıyı unuturuz bnce =) sonuçta bidaha eskisi kadar çok olmycak in$alhhh :93::97:

selam kızlar,
ben ilk seansıma dün gittim koltuk altımda bir sorun olmadı minik yanma hissiyle 20 şer sn de bitti.
ama genital bölgeye başlandığı an yandım allah diye yattığım yerden fırladım kalktım :( düşünüki giyindim merdivenleri inerken hala gözlerimden yaş geliyordu.
çok hevesliydim o kadar üzüldümki anlatamam... bir dahaki sefere emla kullanıp gelin dediler ama ben emlayı daha önce uygulamıştım bende uyuşma hissi olmamıştı.
dünden beri canım çok sıkkın. koltuk altıma yaptırabildim ama orası aman aman kötü durumda değildi zaten benim için önemli olan altbölgeydi. altbölge için tekrar cesaretim yok

mrb canım ya ben bişey sorcam bende genital bölge ve bacaklarım için lazere gitmek istiyorum ama bu konuda pek bişey bilmiyorum.tekrar 4-5 sene sonra kıllar yine çıkar diyorlar bu doğrumu biliyor musun?birde senin yaptırdığın yerde hangi cihazı kullanıyorlardı buda önemli sanırım.birde şunu merak ediyorum seanslar arasında 2 ay gibi bir süre oluyormuş.bu süre içerisinde kıllar eskisi gibi çıkıyor mu?ne zaman çıkmaya başlıyor yada?cevaplarsan çok memnun olurum.

selam bayanlar bende iki seans oldu lazer yapıyorum.önceden çok kararsızdım burdaki yorumlar bana çok yardımcı oldu bende tavsiye ediyorum.umarım bir an önce biterler.sevgiler...

selam kızlar,
ben ilk seansıma dün gittim koltuk altımda bir sorun olmadı minik yanma hissiyle 20 şer sn de bitti.
ama genital bölgeye başlandığı an yandım allah diye yattığım yerden fırladım kalktım :( düşünüki giyindim merdivenleri inerken hala gözlerimden yaş geliyordu.
çok hevesliydim o kadar üzüldümki anlatamam... bir dahaki sefere emla kullanıp gelin dediler ama ben emlayı daha önce uygulamıştım bende uyuşma hissi olmamıştı.
dünden beri canım çok sıkkın. koltuk altıma yaptırabildim ama orası aman aman kötü durumda değildi zaten benim için önemli olan altbölgeydi. altbölge için tekrar cesaretim yok

bende daha dün koltukaltı-komple bacak ve genital bölge paketi aldım, deneme atışı da yaptırdım, nerdeyse sıfır acı oldu ama aşağısı için yazdıklarını okuyunca moralmanım bozuldu, o kadar acıyo mu ki yaaa :59:

Back