Lazer Epilasyon Alex plus lazere gidenlerin yorumlari

Tatlisss anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
148
32
98
Lazere gitmeye karar verdim bi cok guzellik merkezi ile gorustum sadece bi guzellik merkezi bana temiz duzenli ilgili geldi fiyatta bana uygundu kullandiklari makine alex plus son teknolojisi oldgunu soylediler bnde arastirdm hic iyi yorumlar okumadm bu konu hakkinda cumartesi gdip hem ilk seansa grecegm hem sozlesme imzalayacagim bide sizlern tecrubelerinizi alayim dedim kizlar gidip memnun kalip kalmayanlar bana yardimci olurmusunz

Parayi alana kadar canlarisin senden iyi musteri yok hic kil kalmamis cok iyi yanit veriyr killar dyrlar para odemesi bitince seans icin randevu alrken bile problem yasatyrlar senn moralini bozup bktrmaya calsyryar. Yok neden byle oldu herkesinki bitti bi sen bylesin horminlarina baktirmalisin falan

Sinirsiz seans dediler bana bitme garantili ama

Hmm benm orda degl ama biz iki arkadas gdyruz oda bende fayda gormedum bitmyr tekrar tekrar ckyr ona sennki daha erken biter dediler ayni sekide oda cihaz ipl bi kere arastir istersen satan firmaya mesaj at donuyorlar zaten. Hep para tuzagi vakit kaybi.

Bn ozellikle 2 gun once arayip cihaziniz ipl mi diye sordm gorustugum hanimefendi tabiki degil arastirabilirsiniz turkiyenin kac sehrinde elenora subesi var oyle bi memniniyet olmasa acilmaz bu kadar sube denildi bnde arastrdm gerckten bir cok subeleri var farkli sehirlerde

H evet benim bulundugum sehirdede var elenora ayni cihazi kullaniyorlar. Ama dedigim gibi ipl demiyorlar alex diyot karisimi dyrlar alex diyot dalga boyuna sahip bilmm ne susluyorlar baya. Ama benim aldigim sonuc bu belkide sana iyi gelir bilememki. Fiyat olarak nasil anlastin hangi bolgeleri ve killarin sert siyah mi nasil

Koltuk alti bikini yuz tum kol tum bacak karin popo 1800 tl kasim ayi indirimiyle indirmsz 2500 denldi

Egerki gidersen de duzgun yapmalarini soyle bende yapmyrlardi hic tamamen puruzsuz gezemedim hep yarim yamalak yapyrlardi cihazi satan firmaya dedigumde soyleyin duzgun yapsinlar gerekirse oranin muduruyle konusun her seasta tum killar doksunler demisri ama benm gttigim yer o kadar kabaydi o kadar kendini begenmis isi ticarete dokmustuki bunu ilk dedihimde duzgun yapin dedigimde yapan kisiyi degstrmek istedigimde oyle azar yedimki. Evet yapan kisi degsti ilk basta memnun kaldim yeni yapandan ama oda zamanla bosverdi salladi seanslari ugrssmyrlar yanu belkide bu yuzden dahdada kizginim paranla rezil olyrsun dedkleri

Yarin ilk seansa gdecem canim denemek istiyrum bi cok kisiye farkli sehirlerde bu guzellik merkezine gden kisilerle gorustm memnun olduklarini hatta bu kadar cabuk bitecegini tahmin etmediklerini dile getirdiler keyfleri bilir canim bnde paralarini aksatirirm verirken taksitli zaten pesin degil odemem

gercekten mi memnun olan var yani. Beni bilgilendirir misin snradan seanslara girdikce ben anlamadim gerckten bende mi sknti ya. İnsallh fayda gorursun sende bende biraz icim rahatlar belkide yapim byle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…