- 10 Haziran 2015
- 148
- 32
- 98
- Konu Sahibi Tatlisss anne
-
Sinirsiz seans dediler bana bitme garantili amaParayi alana kadar canlarisin senden iyi musteri yok hic kil kalmamis cok iyi yanit veriyr killar dyrlar para odemesi bitince seans icin randevu alrken bile problem yasatyrlar senn moralini bozup bktrmaya calsyryar. Yok neden byle oldu herkesinki bitti bi sen bylesin horminlarina baktirmalisin falan
banada aynisini dediler para bitince sklyrlar seni bktrmaya calsyrlarSinirsiz seans dediler bana bitme garantili ama
siz hangi sehirdesinuz yada sadece gttiginiz guzellik salonunun adini soyler misinizSinirsiz seans dediler bana bitme garantili ama
ben soyleyim dedim gidip gitmemek size kalmis ben fayda gormedim belki siz gorursunuz bilemem kadin biten cok var dyrdu dogru mu bilemmSinirsiz seans dediler bana bitme garantili ama
Bana bildiri gelmiyor o yuzden gec goruyrm kusura bakma canim amasya elenora guzellik salonu gorustugum yerben soyleyim dedim gidip gitmemek size kalmis ben fayda gormedim belki siz gorursunuz bilemem kadin biten cok var dyrdu dogru mu bilemm
evet benim bulundugum sehirdede var elenora ayni cihazi kullaniyorlar. Ama dedigim gibi ipl demiyorlar alex diyot karisimi dyrlar alex diyot dalga boyuna sahip bilmm ne susluyorlar baya. Ama benim aldigim sonuc bu belkide sana iyi gelir bilememki. Fiyat olarak nasil anlastin hangi bolgeleri ve killarin sert siyah mi nasilBn ozellikle 2 gun once arayip cihaziniz ipl mi diye sordm gorustugum hanimefendi tabiki degil arastirabilirsiniz turkiyenin kac sehrinde elenora subesi var oyle bi memniniyet olmasa acilmaz bu kadar sube denildi bnde arastrdm gerckten bir cok subeleri var farkli sehirlerde
Koltuk alti bikini yuz tum kol tum bacak karin popo 1800 tl kasim ayi indirimiyle indirmsz 2500 denldiH
evet benim bulundugum sehirdede var elenora ayni cihazi kullaniyorlar. Ama dedigim gibi ipl demiyorlar alex diyot karisimi dyrlar alex diyot dalga boyuna sahip bilmm ne susluyorlar baya. Ama benim aldigim sonuc bu belkide sana iyi gelir bilememki. Fiyat olarak nasil anlastin hangi bolgeleri ve killarin sert siyah mi nasil
Yarin ilk seansa gdecem canim denemek istiyrum bi cok kisiye farkli sehirlerde bu guzellik merkezine gden kisilerle gorustm memnun olduklarini hatta bu kadar cabuk bitecegini tahmin etmediklerini dile getirdiler keyfleri bilir canim bnde paralarini aksatirirm verirken taksitli zaten pesin degil odememEgerki gidersen de duzgun yapmalarini soyle bende yapmyrlardi hic tamamen puruzsuz gezemedim hep yarim yamalak yapyrlardi cihazi satan firmaya dedigumde soyleyin duzgun yapsinlar gerekirse oranin muduruyle konusun her seasta tum killar doksunler demisri ama benm gttigim yer o kadar kabaydi o kadar kendini begenmis isi ticarete dokmustuki bunu ilk dedihimde duzgun yapin dedigimde yapan kisiyi degstrmek istedigimde oyle azar yedimki. Evet yapan kisi degsti ilk basta memnun kaldim yeni yapandan ama oda zamanla bosverdi salladi seanslari ugrssmyrlar yanu belkide bu yuzden dahdada kizginim paranla rezil olyrsun dedkleri
gercekten mi memnun olan var yani. Beni bilgilendirir misin snradan seanslara girdikce ben anlamadim gerckten bende mi sknti ya. İnsallh fayda gorursun sende bende biraz icim rahatlar belkide yapim byle derimYarin ilk seansa gdecem canim denemek istiyrum bi cok kisiye farkli sehirlerde bu guzellik merkezine gden kisilerle gorustm memnun olduklarini hatta bu kadar cabuk bitecegini tahmin etmediklerini dile getirdiler keyfleri bilir canim bnde paralarini aksatirirm verirken taksitli zaten pesin degil odemem
Hber veririm girdikce canim senn kil koklerin incemiydigercekten mi memnun olan var yani. Beni bilgilendirir misin snradan seanslara girdikce ben anlamadim gerckten bende mi sknti ya. İnsallh fayda gorursun sende bende biraz icim rahatlar belkide yapim byle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?