- 7 Kasım 2019
- 75
- 26
- 18
- Konu Sahibi Tatlisss anne
yok siyah sertti baya bnmkideHber veririm girdikce canim senn kil koklerin incemiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok siyah sertti baya bnmkideHber veririm girdikce canim senn kil koklerin incemiydi
Bugn ilk seansa gittm suanlk iyi ilgi alakalari olsun hatta bitirdi fazladan bi tur daha yeniden atis yaptilaryok siyah sertti baya bnmkide
insallh hep oyle olurlar cihazda yapan kisilerde cok onemli benmde guzel yapsalardi belki bitmisri bilmyrum sen yazarsin fayda gordukce ben 15 senasta pek bi fayda gordugum yok kil kokleri yerindeBugn ilk seansa gittm suanlk iyi ilgi alakalari olsun hatta bitirdi fazladan bi tur daha yeniden atis yaptilar
Ins gorurum yazarim yine ben son durumuU
insallh hep oyle olurlar cihazda yapan kisilerde cok onemli benmde guzel yapsalardi belki bitmisri bilmyrum sen yazarsin fayda gordukce ben 15 senasta pek bi fayda gordugum yok kil kokleri yerinde
merhaba devam edyrmusunuz lazere su anda ne durumdasiniz acaba fayda gordunuz muIns gorurum yazarim yine ben son durumu
Merhaba bende 4 gün önce başladım en son güncel durumunuz ne? Memnun musunuz? Henüz erken sormak için amaLazere gitmeye karar verdim bi cok guzellik merkezi ile gorustum sadece bi guzellik merkezi bana temiz duzenli ilgili geldi fiyatta bana uygundu kullandiklari makine alex plus son teknolojisi oldgunu soylediler bnde arastirdm hic iyi yorumlar okumadm bu konu hakkinda cumartesi gdip hem ilk seansa grecegm hem sozlesme imzalayacagim bide sizlern tecrubelerinizi alayim dedim kizlar gidip memnun kalip kalmayanlar bana yardimci olurmusunz
Merhaba 3 normal 2 ara seansa gittim suanlik memnumun baya bi fark var dökulmelerm iyi koltuk altinda atstan snra hic cikmadi dger bolgelerim seyrek cikiyr suanlk memnunummerhaba devam edyrmusunuz lazere su anda ne durumdasiniz acaba fayda gordunuz mu
Suanlik.memnunum canm ama kesn memnunum demem icn erkenMerhaba bende 4 gün önce başladım en son güncel durumunuz ne? Memnun musunuz? Henüz erken sormak için ama
iyi masaallah biter kurtulursunuz insallh. Ben su anda 17. Seansa girdim galiba diger ay iki aya bir cagircam kil durumuna gore dedi bazi bolgelerde sanki fayda gordum gibi blmyrum iki defadir yuksek dereceyle yapti ondan midir eskiye doner mi azalma var mi blmyrum. Yapan yer kisi cok onemli insallh sizinki biterde umut olur banadaMerhaba 3 normal 2 ara seansa gittim suanlik memnumun baya bi fark var dökulmelerm iyi koltuk altinda atstan snra hic cikmadi dger bolgelerim seyrek cikiyr suanlk memnunum
Bana ilk gttigimde dusuk ayarda atis yaptilar son gtmemde atisi cogaltti boyle boyle cogaltarak ilerleyecegoiz dediler belli zaman sonrada buz lazerden normal lazere gececz dediler ins biter canm hem paramiza hem canimiza hem vaktimize yazik yaniiyi masaallah biter kurtulursunuz insallh. Ben su anda 17. Seansa girdim galiba diger ay iki aya bir cagircam kil durumuna gore dedi bazi bolgelerde sanki fayda gordum gibi blmyrum iki defadir yuksek dereceyle yapti ondan midir eskiye doner mi azalma var mi blmyrum. Yapan yer kisi cok onemli insallh sizinki biterde umut olur banada
aa sizinki buz lazer miydi unutmusum ben demek. Aynen oyle eylulde iki yil olcak hala gidiyorum hala gidiyorum onceleri cok takardim 7 senas dediler bitmedi 12 seans dediler bitmedi 15 dediler hala tık yok artik saldim umidimi kestim olmazsa olmasin napayim. İlerde eve ipl cihazi alirim dyrum olmadi ayni hesap hic deglse moralimi bozan olmaz canimin istefigi gibi cikartir atis yaparim lazerden fayda goren cok az cunku insallah siz fayda gorursunuz dedigim gibi umut olursunzBana ilk gttigimde dusuk ayarda atis yaptilar son gtmemde atisi cogaltti boyle boyle cogaltarak ilerleyecegoiz dediler belli zaman sonrada buz lazerden normal lazere gececz dediler ins biter canm hem paramiza hem canimiza hem vaktimize yazik yani
Sen boyle diyince bnde umutsuzlaniyorm canim ins oyle olmaz baklm zaman ne gostereckaa sizinki buz lazer miydi unutmusum ben demek. Aynen oyle eylulde iki yil olcak hala gidiyorum hala gidiyorum onceleri cok takardim 7 senas dediler bitmedi 12 seans dediler bitmedi 15 dediler hala tık yok artik saldim umidimi kestim olmazsa olmasin napayim. İlerde eve ipl cihazi alirim dyrum olmadi ayni hesap hic deglse moralimi bozan olmaz canimin istefigi gibi cikartir atis yaparim lazerden fayda goren cok az cunku insallah siz fayda gorursunuz dedigim gibi umut olursunz
yok olur mu oyle sey belki benm vucudumla hormonlarimla alakalidir inatci cikti demekki benm killar yapan yerde onemli benm cogu seansta sallama yaptilar duzgun yapsalardi belki bitmisti. Sen suanda memnunsan devami gelecek demekki herkesin yapisida bir degilSen boyle diyince bnde umutsuzlaniyorm canim ins oyle olmaz baklm zaman ne gostereck