Lazer Epilasyon Alex plus lazere gidenlerin yorumlari

Merhaba bende 4 gün önce başladım en son güncel durumunuz ne? Memnun musunuz? Henüz erken sormak için ama

Merhaba 3 normal 2 ara seansa gittim suanlik memnumun baya bi fark var dökulmelerm iyi koltuk altinda atstan snra hic cikmadi dger bolgelerim seyrek cikiyr suanlk memnunum
iyi masaallah biter kurtulursunuz insallh. Ben su anda 17. Seansa girdim galiba diger ay iki aya bir cagircam kil durumuna gore dedi bazi bolgelerde sanki fayda gordum gibi blmyrum iki defadir yuksek dereceyle yapti ondan midir eskiye doner mi azalma var mi blmyrum. Yapan yer kisi cok onemli insallh sizinki biterde umut olur banada

Bana ilk gttigimde dusuk ayarda atis yaptilar son gtmemde atisi cogaltti boyle boyle cogaltarak ilerleyecegoiz dediler belli zaman sonrada buz lazerden normal lazere gececz dediler ins biter canm hem paramiza hem canimiza hem vaktimize yazik yani

Bana ilk gttigimde dusuk ayarda atis yaptilar son gtmemde atisi cogaltti boyle boyle cogaltarak ilerleyecegoiz dediler belli zaman sonrada buz lazerden normal lazere gececz dediler ins biter canm hem paramiza hem canimiza hem vaktimize yazik yani
aa sizinki buz lazer miydi unutmusum ben demek. Aynen oyle eylulde iki yil olcak hala gidiyorum hala gidiyorum onceleri cok takardim 7 senas dediler bitmedi 12 seans dediler bitmedi 15 dediler hala tık yok artik saldim umidimi kestim olmazsa olmasin napayim. İlerde eve ipl cihazi alirim dyrum olmadi ayni hesap hic deglse moralimi bozan olmaz canimin istefigi gibi cikartir atis yaparim lazerden fayda goren cok az cunku insallah siz fayda gorursunuz dedigim gibi umut olursunz

Sen boyle diyince bnde umutsuzlaniyorm canim ins oyle olmaz baklm zaman ne gostereck

Sen boyle diyince bnde umutsuzlaniyorm canim ins oyle olmaz baklm zaman ne gostereck
yok olur mu oyle sey belki benm vucudumla hormonlarimla alakalidir inatci cikti demekki benm killar yapan yerde onemli benm cogu seansta sallama yaptilar duzgun yapsalardi belki bitmisti. Sen suanda memnunsan devami gelecek demekki herkesin yapisida bir degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…