- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
- Konu Sahibi saripencere
-
Yoo haklisin!böyle bağnaz bir insanı ikna etmeniz mümkün değil. laf anlatamazsınız. şimdi babanıza bağnaz dedim diye kızacaksınız ama sizin de babanızın ağzından alevilere giydirmediğiniz şey kalmamış. üzgünüm ama bağnazlık.
Burdayim ne vardi?Konu sahibi nereye gitti ya? Ilginc. ..
bu nasıl bir anlatım yaa, kib liyorum.
ben seviyorum ama diye diye ailecek alevilere demediğiniz kalmamış.
Burdayim ne vardi?
Cevaplaman icin alnina silah dayadim sanki sakin ol bi yaaBence boyle konular acmayin biktik artik.anan baban istemiyorsa evlenme bacim.ona kizmi yok sana erkekmi yok.herkes isine baksin.zaten konu kapanir birazdan.kapansinda zaten bu kacinci yeter..
Cok dusundum onu cok seviyorum o benim icin en dogru insanHemen izliyorum konuyu buralar cok karisacak...
Kuzum sen bunlari dusunmeden adamla ne kadar ciddisin bunu netlestir once. Cogu kizlar aileleri karsi cikinca adama daha da baglaniyorlar ama sonrasinda pisman oluyorlar. Ailenin karsi cikmasi bazen kizlari gaza getirip inatlastiriyor. Bunun cok ornegini gordum. Sonrasinda o kizlar hep "aslinda o zamn da o kadar cok sevmemistim ama karsi cikilmasi gozumde ulasilmaz bir hale getirdi ve baglandim" dediler. Gercekten seviyor musun bunu kesinlestir.
Bilemedin canim. Begenmiyorsan yorum yazmasin olur biter!yoksa nabızlı konulardan mı buda ortada gerçekten isteme evlenme bir kadın ve bir erkek yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?