İyi geceler benim ing çok çok kötü. Yds için kitap tavsiyesi verir misiniz. Evde günde 1 saat çalışmak istiyorum bahara kadarKendin girip 73 aldiysan bir sonraki girdiginde 60 da alabilirsin 85 de. Inan bana 60 ile 85 arasi dikkatli olmak, trickleri bilmek ve sorularin alistigin sekilde cikmasina gore degisir. Toefl ve Ielts egitmeniyim, daha dogrusu buraya tasinmadan once oyleydim.Puanlarim; Yds 100, toefl 110, Ielts 9... Zamaninin yetiyor mu, belki hiz problemin vardir, bu kpds sifresi falan tarzi cok sacma buldugum ancak ise yarayan hizini artiracak kitaplar var, onlara bakabilirsin. Yds sacma bir sinav gercekten, artik adam gibi bi sinav getirsinler ya da toptan kaldirsinlar, toefl ve ielts kabul etsinler.
En yuksek aldiginiz puan gecerlidir.Merhaba, yds ile ilgili aklıma takılan bir şey var. 2014 sonbahar ydsye fransızcadan girdim ve 62,5 aldım. 2015 nisanda olacak sınava ingilizceden gireceğim (kpss için ingilizce avantajlıymış). Şimdi ben ingilizceden girdiğim zaman 62,5 altında bir puan alırsam sonbahar sınavında aldığım puan geçerli olur mu? Yani yıl içerisinde hangi sınavdan yüksek alınırsa o geçerli oluyor ya farklı dillerden girildiğinde bu durum değişiyor mu arkadaşlar benim sormak istediğim bu. Eğer değişiyorsa en son girdiğim sınav mı geçerli olur? yardımcı olursanız sevinirim. İyi geceler...
ingilizcem kotuden kastiniz neİyi geceler benim ing çok çok kötü. Yds için kitap tavsiyesi verir misiniz. Evde günde 1 saat çalışmak istiyorum bahara kadar
kotuden kastiniz ne kadar kotu? Kac almaniz gerekiyor? Ona gore yardimci olayim.İyi geceler benim ing çok çok kötü. Yds için kitap tavsiyesi verir misiniz. Evde günde 1 saat çalışmak istiyorum bahara kadar
İyi geceler benim ing çok çok kötü. Yds için kitap tavsiyesi verir misiniz. Evde günde 1 saat çalışmak istiyorum bahara kadar
Heyy kiss tam şuan benim kafama taktıgım konuya değindin çok sağoll :)Fundamentals of english grammer-betty azar kolaycana bir kitap. Pesine de building skills-cesır öztürk. Bir de cıkmıs sorular.
Heyy kiss tam şuan benim kafama taktıgım konuya değindin çok sağoll :)
Sağol canımm sen kaç almıştın bu arada ben fe nisandakine gireceğim ama nasıl başarırım hiç bilmiyorumRica ederim, ben bunlardan özet cıkararak calısmıstım zamanında. Gramere cok takılma, okumanı gelistir. Sınavda paragraflar cok uzun oluyor zaten, okudugunu anlaman daha önemli. Phrasal verbs, adjectives, adverbs... listeleri oluyor kitabın arkasında onları da yazarak ezberle. Ben de ek bir liste daha var, onu da ekleyim buraya faydalansın herkes.
Sağol canımm sen kaç almıştın bu arada ben fe nisandakine gireceğim ama nasıl başarırım hiç bilmiyorum
Sağol canımm sen kaç almıştın bu arada ben fe nisandakine gireceğim ama nasıl başarırım hiç bilmiyorum
Aa çok iyi bir not almışsın, çalışmam lazım benim de işte nelere çalışayım napayım bilmediğimden boş oturuyorum malesefGözüne cok büyütme, rahat gir. Rahat girmedigi sınavdan güzel bir sonuc alamıyor insan.
Aa çok iyi bir not almışsın, çalışmam lazım benim de işte nelere çalışayım napayım bilmediğimden boş oturuyorum malesef
Tamam canım çok sağol, temelim var tek eksiğim kelime diyebilirim. 70 alabilirsem ne ala oyp ye başvuracagım..Basit gramer kitabından özet cıkar ilk, temelin kuvvetli degil ise. Zaten örnek cümleler oluyor epey kelime ögreniyorsun bir yandan.
Bu arada resmini cektim ama, bu bilgisayar görmüyor. Yarın ya da ertesi gün atayım, dil forumdan almıstım bir hocanın hazırladıgı ama bilgisayarda yok, yazdım onları ben hep deftere.
Bir de mutlaka kpds,üds'de en cok cıkan kelimelere bak. Benim atacagım da öyle bir sey.
Tamam canım çok sağol, temelim var tek eksiğim kelime diyebilirim. 70 alabilirsem ne ala oyp ye başvuracagım..
cevap verdiğiniz için teşekkürler. Kötüden kastım: a1 seviyesinde desem :) yds ye hiç girmedim. kpss a için birazda ing çalışmak istiyorum. 70 alsam daha ne isterim :) olur mu sizce?ingilizcem kotuden kastiniz ne
kotuden kastiniz ne kadar kotu? Kac almaniz gerekiyor? Ona gore yardimci olayim.
Cevabınız için teşekkürler :) dediğiniz kaynaklara bakacağımFundamentals of english grammer-betty azar kolaycana bir kitap. Pesine de building skills-cesır öztürk. Bir de cıkmıs sorular.
Teşekkür ederim. Farklı dilde olunca sorun olmuyor yani? Hep aynı dil ifadesini görüyorum kılavuzlarda o yüzden tekrar tekrar soruyorum ona göre hazırlanacağım da.En yuksek aldiginiz puan gecerlidir.
cevap verdiğiniz için teşekkürler. Kötüden kastım: a1 seviyesinde desem :) yds ye hiç girmedim. kpss a için birazda ing çalışmak istiyorum. 70 alsam daha ne isterim :) olur mu sizce?
Cevabınız için teşekkürler :) dediğiniz kaynaklara bakacağım
cevap verdiğiniz için teşekkürler. Kötüden kastım: a1 seviyesinde desem :) yds ye hiç girmedim. kpss a için birazda ing çalışmak istiyorum. 70 alsam daha ne isterim :) olur mu sizce?
Cevabınız için teşekkürler :) dediğiniz kaynaklara bakacağım
Tamam canım çok sağol, temelim var tek eksiğim kelime diyebilirim. 70 alabilirsem ne ala oyp ye başvuracagım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?