Ales kitap alıp çalışmaktan ziyade alt yapı ve hızlı işlem gerektiren bir sınav. Hatta sınav günkü durumun bile (uyku kahvaltı vs) çok önemli. Yaşın dolayısıyla yüksek puan alabilme ihtimalin daha yüksek ben artık alamıyorum mesela :) çıkmış soru örneklerinin bazılarını çözerek 92 almıştım.
Ben ÖSS'ye benzetiyorum ALES'i. ÖSS döneminde hızlıydım ben; ALES'e hiç hazırlanmadım ve sürem arttı, 96 aldım. Ama eğer normalde ağırsanız mutlaka çıkmış soruları çözün ki hızlanın. Zaten bilecek bir şey yok sorularda, mesele yetiştirmek daha çok.
Universite sinavinda bende epey hizliydim sure problemi hic yasamadim. Ama universite egitimi boyunca ister istemez yavasliyor insan. Tekrar ayni tempoya ulasmakta zorlanacagimi dusunuyorum. Peki bu hiz konusunda surekli okumalar yapmanin katkisi oldugunu dusunuyor musunuz? Tesekkur ederim yorumunuz icin.
Universite sinavinda bende epey hizliydim sure problemi hic yasamadim. Ama universite egitimi boyunca ister istemez yavasliyor insan. Tekrar ayni tempoya ulasmakta zorlanacagimi dusunuyorum. Peki bu hiz konusunda surekli okumalar yapmanin katkisi oldugunu dusunuyor musunuz? Tesekkur ederim yorumunuz icin.
Kk hanimlari, bahar donemi ales sinavina hazirlanmaktayim. 90 ve uzeri puan alan arkadaslardan yayinevi tavsiyesi ve nasil hazirlandiklari konusunda tavsiye almak istiyorum.
1) Gunluk kac saat ders calistiniz?
2) Hangi yayinlari kullandiniz bu surecte?