• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ales e hazırlık....yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var.

kagıtlar hep geç geliyo aleste mayısta girdigimde 81 puan aldım ve hiç çalışmadan girdim
şansa bakan bi sınav bence

şanstan ziyade geçmiş birikimine bağlı bence, zaten çalışacak bir şey yok ki hep geçmiş bilgilere akıl yürütmeye dayanan sorular. Başarılar diliyorum herkese, iyi haftalar a.s.

şanstan ziyade geçmiş birikimine bağlı bence, zaten çalışacak bir şey yok ki hep geçmiş bilgilere akıl yürütmeye dayanan sorular. Başarılar diliyorum herkese, iyi haftalar a.s.

aynen öyle ve mantık soruları daha çok puan getiriyo
başarılar herkese

kagıtlar hep geç geliyo aleste mayısta girdigimde 81 puan aldım ve hiç çalışmadan girdim
şansa bakan bi sınav bence

Türkçeyi herkes çözüyor bir şekilde. Türkçe sorularında hiç ama hiç sorun yaşamadım bugüne dek. Batı dilleri mezunu olduğum için liseden beri matematik ile alakam olmadı.

Beni en çok zorlayan matematik. Bir de matematiği sevmiyor ve de zorlanıyorsanız o zaman çok da basit olmayacaktır. bazı arkadaşlara göre matematik çok kolay geliyor. Bana göre çok zor.

En büyük yaram... Fen matematik okuyanlar çok şanslı :a015:

iki kere ALES ten 70 i geçemedim. Birinde 67.9 ile ıskaladım senağlama

Son düzenleme:
Türkçeyi herkes çözüyor bir şekilde. Türkçe sorularında hiç ama hiç sorun yaşamadım bugüne dek. Batı dilleri mezunu olduğum için liseden beri matematik ile alakam olmadı.

Beni en çok zorlayan matematik. Bir de matematiği sevmiyor ve de zorlanıyorsanız o zaman çok da basit olmayacaktır. bazı arkadaşlara göre matematik çok kolay geliyor. Bana göre çok zor.

En büyük yaram... Fen matematik okuyanlar çok şanslı :a015:

iki kere ALES ten 70 i geçemedim. Birinde 67.9 ile ıskaladım senağlama

ya aynen arkadaşım ben de senin gibiyim...matematik belası olmaa kasıp kavuracam etrafı ama şekil yeenek sözel matematik.....ales kitabı aldım soruları çözemeyince bıraktım artık çalışmayı off ya yüksek lisans istiyorum mat yüzünden olmuyorrr

Ayyyyy gına geldi bana Ales çözmekten artııııkkkk geçmiş yılların sorularını çözüyorum da geriye gittikçe ağırlaşıyor sorular. Seneye sanırım yerleştirme merkezden olacakmış Öss gibi o yüzden bu sene girmek daha avantajlı gibi bazı şeyler duydum hocalarımdan. Sınıf öğretmenliğinde okuyorum ben, inşallah iyi geçer sınavımız. Ben zorlanmıyorum sayısal mezunu olduğum için, ama süre sorunu yaşıyorum onu da birkaç günde daha da geliştiririm inşallah..

alesle ilgili nette doğru düzgün bilgi yok ki parça parça şeyler hep
netlerine bak bence

............................................................................

Son düzenleme:
bakalım ne lacağım bana gerek en az 88 bu sistemden nefret ediyorum 7 yaşından başlayıp buyaşımıza kada yarış atı ettiler bizi

katılıyorum canım gerçekten at gibi yarıştırılmaktan bıktım, inşallah bütün çektiğimiz strese değecek sonuçlar alırız a.s.

selam,
mesela ea türünden bölüm okuyan kişi aleste hangi testleri yanıtlıyor?
ve ea bölümünden mezun y. lisansta alesten aldığı puana göre tercih yaparken ea ales puanına mı bakıyor?
ales sınavı test içerikleri neler mesela mat. hangi konulardan çıkıo?
genel olarak y.lisan programı ders ücretleri ne kadar?
şimdiden teşekküreler

Back