ALES 2010 Sonbahar Dönemi

aslinda bende bu sene girmeyi dusunuyorum tabi basvuru zamanina yetisebilirsem..

evet girebiliyorsun temelin sağlamsa sorular çok çok basit ben taş çatlasa beş tam test çözmüşüdür 80 puan aldım

teşekkür ederim. baktığımda sorular çok basit fakat sanırım zaman sıkıntısı oluyor. o da dediğin gibi 5 testle falan aşılır sanıyorum..

bende girmeyi düşünüyorum kasımdaki sınava .ama daha hiç baslamadım hazırlanmaya 2 ay sıkı bir calısma yeterli olur mu ki

arkadaşlar ne olur bi kaynak ismi verin hangisi daha iyidir... aklımdan pegem yada fem geçiyo ama...

kızlar bende alese girmeyi düşünüyorum.Ales sınavı da ertelendi mi bilen var mı:uhm:

sadece çıkmış sorulara bakmak ne kadar yeterli olur sizce? önerebileceğiniz kaynaklar var mı yardımcı olursanız sevinirim

sadece çıkmış sorulara bakmak ne kadar yeterli olur sizce? önerebileceğiniz kaynaklar var mı yardımcı olursanız sevinirim

Ben 2008 Mayıs'a girmiştim 82 aldım. Bence Ales biraz hız işi bilgiden ziyade. ÖZellikle Türkçe soruları için. Gerçi ben girdiğim sınava göre yorum yapıyorum benden sonra değiştiyse bilemiyorum haberim yok. Mat bilgim yoktur benim, dilciyim çünkü. Bir hafta kadar mat. baktım anlayabildiğim kadarıyla. Türkçeye hiç bakmadım. Pek öyle tekniği var gibi gelmiyor bana bu sınavın. MAt. bilgin yoksa biraz alıştırma çözersen, hızın da iyiyse türkçe sorularını okurken, yeterli olur sanıyorum. Başarılar kızlar hepinize...

kızlar bende düşünüyorum.ama başvurular ne zaman ki?? ve ben hiç hazırlanmadım.bi deneyeyim diyorum olmazsa sıkı bi çalışmayla bahar döneminde hallederim.

Kızlar ben de matematik sıfır denecek kadar az bende sözelciyim anlayacağınız yarından itibaren türkçe çalışmaya başlıyorum ondan sonrada matematik çalışacağım almak istediğim puanda öyle çok yüksek değil 60 yada 65 arası bana yeterli oluyor ortalama kaç tane matematik ve türkçe net yapmam lazım

canım ben türkçe indirdim.yaptım fena değil.ama matematik falan nasıl bilmiyorumm..bakıcam henüz..

burda okuduğum yorumlara göre öyle çokta zor bi sınav değil sanırım bende bu sene kpss kursuna gidicem orda göreceğim türkçe matematik felan bu sınavda yardımcı olur diye düşünüyorum bide bol bol soru çözeerim ama ben mayısta girmeyi planlıyorum o zaman kadar iyi çakşırım şimdiden başlamayı düşünüyorum acayip hırs yaptım

Bu sınav zor değil evet, fakat zaman problemi var...

Özellikle mantık sorularında zaman çok harcanabiliyor.

Başvurular 18 Ekim-28 Ekim arası kızlar.
Sınav da 19 Aralık'ta...
Hepimize kolay gelsin zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…