• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALES 2010 Sonbahar Dönemi

dalin09

çok fena ya
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
247
12
643
45
:lepi:kimler katılmak istiyor. Şimdiden az az çalışarak uzun sürede çalışmak benim işime geldi.
AZ sürede fazlaca çalışmak beni sıkıyor diyenler motive adına burda toplaşsın.

Tam olarak sayılmaz...

Ufaktan ufaktan başlamıştım matematiğe falan ama, şu sıcakta ne gezeeer çalışmak... kaydirigubbakcemile3

Bir an önce kampa girmek lazım aslında... Sen hangi bölüm düşünüyorsun cicim?

Merhaba kızlar. Ben size sadece öneri vermek için geldim bir ales fatihi olarak :)) Eğer kısa sürede başarı yakalamak istiyorsanız -ki bu bir hayli zor bir süreçten geçiyor- Sınava 2 ay kala hergün ama hergün deneme çözmenizi tavsiye ediyorum. Özellikle zaman tutarak çözün. Çünkü bu sınavda bilgili olan değil, zamanını en verimli ve etkili kullanan kazanıyor. Soru tipleri üç aşağı beş yukarı hep aynıdır. Mantık sorularına fazla takılmayın. Yapamadıklarınızı atlayın ve sonra dönün. Türkçe'den başlamak her zaman sizin yararınıza kızlar. Çünkü Matematikten sonra insanın toparlanması biraz daha güç oluyor. Çünkü Türkçe de ki paragrafların uzunluğu malumunuz :) Kısaca ben derim ki bol booolll deneme çözün buyrunnnnnnnnn

ben kendi alanımda istiyorum almanca öğretmenliği mezunuyum okutmanlık bile düşünebilirim

valla ben başladım bile türkçe pek eksiğim yok daha çok matematik çalışıyorum keşke türkçe soruları geçen sınavdaki gibi çıksa kısa kısa

Merhaba kızlar. Ben size sadece öneri vermek için geldim bir ales fatihi olarak :)) Eğer kısa sürede başarı yakalamak istiyorsanız -ki bu bir hayli zor bir süreçten geçiyor- Sınava 2 ay kala hergün ama hergün deneme çözmenizi tavsiye ediyorum. Özellikle zaman tutarak çözün. Çünkü bu sınavda bilgili olan değil, zamanını en verimli ve etkili kullanan kazanıyor. Soru tipleri üç aşağı beş yukarı hep aynıdır. Mantık sorularına fazla takılmayın. Yapamadıklarınızı atlayın ve sonra dönün. Türkçe'den başlamak her zaman sizin yararınıza kızlar. Çünkü Matematikten sonra insanın toparlanması biraz daha güç oluyor. Çünkü Türkçe de ki paragrafların uzunluğu malumunuz :) Kısaca ben derim ki bol booolll deneme çözün buyrunnnnnnnnn

Sağol önerin için canım olumunekankayizsmile

Ben MBA düşünüyorum, benim asıl sorunum mantık sorularını uzun sürede çözmem...

Zaman olayı korkutuyor beni... :sinifsinif:

işte çok soru çözmek ve okuma alışkanlığı kazanmak ben kursa gittiğimde hoca dediki edebiyat dergileri okuyun sonra nationali geographics falan sıkıcı dergilerden okuyun
böyle okurken sıkılacak olduğunuz şeyleri okuyun makaleler falan hızlandırırmış okumanı

ben de fen fakültesi biyoloji bölümünde okuyorum. 4. sınıfa geçtim.. kasımdaki ales e bende giricem .. araştırma görevlisi olmak istiyorum ancak benim de pek bi bilgim yok. acaba kursa falan mı gitseydim diyorum .. bi kitap aldım arada ondan soru çözüyorum ama :çok üzgünüm:
önerebileceğiniz kaynak var mı ..

bende giricm bu sene ama
dünyalar tatlısı bir oğluşum var,
bu sene 1. sınıfları okutucam maksimum emek yani
eşimde aralıkta asker
stres desen oldukça
başarılı olma şansım nedir sizce??:1:

bende gircem bu sene 3. sınıfa geçtim ama çıkmış soruları aldım canım sıkıldıkça çözüyorum kısa zamanda çok birşey yapabileceğimi düşünmüyorum ama yine de denemek istiyorum kendimi. yalnız birşey sorucam sınac-v 3 sene geçerli yani bu sınava girdikten sonra puanı beğenmezsek tekrar girebiliyoruz dimi?

bende gircem bu sene 3. sınıfa geçtim ama çıkmış soruları aldım canım sıkıldıkça çözüyorum kısa zamanda çok birşey yapabileceğimi düşünmüyorum ama yine de denemek istiyorum kendimi. yalnız birşey sorucam sınac-v 3 sene geçerli yani bu sınava girdikten sonra puanı beğenmezsek tekrar girebiliyoruz dimi?

evet girebiliyorsun temelin sağlamsa sorular çok çok basit ben taş çatlasa beş tam test çözmüşüdür 80 puan aldım:nazar:

ben bişey sormak istiyorum acaba ales için en iyi kaynak hangisi.. konu anlatımı iyi olan...

Back