Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar. Ben size sadece öneri vermek için geldim bir ales fatihi olarak :)) Eğer kısa sürede başarı yakalamak istiyorsanız -ki bu bir hayli zor bir süreçten geçiyor- Sınava 2 ay kala hergün ama hergün deneme çözmenizi tavsiye ediyorum. Özellikle zaman tutarak çözün. Çünkü bu sınavda bilgili olan değil, zamanını en verimli ve etkili kullanan kazanıyor. Soru tipleri üç aşağı beş yukarı hep aynıdır. Mantık sorularına fazla takılmayın. Yapamadıklarınızı atlayın ve sonra dönün. Türkçe'den başlamak her zaman sizin yararınıza kızlar. Çünkü Matematikten sonra insanın toparlanması biraz daha güç oluyor. Çünkü Türkçe de ki paragrafların uzunluğu malumunuz :) Kısaca ben derim ki bol booolll deneme çözün buyrunnnnnnnnn
bende gircem bu sene 3. sınıfa geçtim ama çıkmış soruları aldım canım sıkıldıkça çözüyorum kısa zamanda çok birşey yapabileceğimi düşünmüyorum ama yine de denemek istiyorum kendimi. yalnız birşey sorucam sınac-v 3 sene geçerli yani bu sınava girdikten sonra puanı beğenmezsek tekrar girebiliyoruz dimi?