- 16 Nisan 2021
- 1.793
- 1.907
- 26
-
- Konu Sahibi delibirselvi
Evet ben de düzenli olarak alerjik rinit mağduru değilim bu aralar kendini gösterdiBende bi dönem olmuştu ara ara yoklar hatta kullandığım spreyler burun içimi inceltti en ufak bişeyde hapşırıyorum alıştım artık
Ablamın kedileriyle çok temas kurdum belki ondan olmuştur diyordum ben de ama bilinmez tabiMaskeden dolayı olabilir gerçi maske beni rahatlattı diyebilirim. Allergodil sprey ve levmont ilaç kullanıyorum bayağı rahatlatıyor
Burnunuz çok tıkandığı zamanlarda tencereye su koyun yarısını geçecek kadar sonra nane koyun biraz kaynasın sonra da başını havluyla kapatıp o buharı burnunuza doğru çekin bende çok faydası olmuştu umarım işinize yararEvet ben de düzenli olarak alerjik rinit mağduru değilim bu aralar kendini gösterdi
Sağolun Allah razı olsunBurnunuz çok tıkandığı zamanlarda tencereye su koyun yarısını geçecek kadar sonra nane koyun biraz kaynasın sonra da başını havluyla kapatıp o buharı burnunuza doğru çekin bende çok faydası olmuştu umarım işinize yarar
Rica ederim inşallah faydası olurSağolun Allah razı olsun
Maşallah ne çok anne adayı varmış Rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) ben de doktora gideceğim ama insan covid nedeniyle çekiniyor birazBende var. Doktor burnuma kamera soktu, gördüm zaten. Geniz etim şiş. Reçeteyle satılan mavi küçük İlaç verdi. Hem rahatsızlığımı kesti hem de çok güzel uyutuyor. Hamileyim şu an. Kullanmıyorum.
1,5 yıldır ilaç kullanıyorum. Benim için tek yol burun eti aldırmakmış. Çok şişiyor çünkü. Yaz kış ağrıyor yüzüm çok kötü.Merhaba hanımlar,
Alerjik rinitle uğraşan var mı? Baharın gelmesiyle sık sık hapşırmalar, burun akıntısı, burun içinde kuruluk, afedersiniz kanlı sümkürme gibi sorunlarla uğraşıyorum. Rabbim beterinden korusun tabi ama can tatlı insan peçetede kan görünce bir tuhaf oluyor. Bu durumu yaşayan var mı nasıl geçiriyorsunuz?
kedi sahiplendim, 2. gün tıkanmaya başladım.
burun tıkanıklığı, göz yaşarması, kızarması, kaşınması, ara ara hapşırma gibi belirtiler.
bu yaşıma kadar hiç yaşamamıştım.
hep park gibi ağaçlara yakın yerlerde yaşadım polen alerjisi de bilmem.
kediden şüpheleniyorum neyse artık tıkanıklık uykularımı da çok fena etkileyince şikayetim burun ile ilgili olduğundan kbb uzmanına gittim. antihistaminik ve burun spreyi verdi. onları kullandığım sürece çok iyiyim.
bana zaten alışacaksın gibi bir şeyler söyledi.
daha ne kadar ilaç kullanırım bilmiyorum, hep bu ilaçlarla mı yaşayacağım belirsiz şu an.
bana verilen burun spreyi şu kullandıkça bağımlılık yaratan meşhur markalardan değil o yüzden uzun süreli tedavilerde kullanılabiliyor.
doktor ilaçları bitirince gel tekrar bakalım dedi. bitince bakıcaz bakalım.
geçmiş olsun herkese.
1,5 yıldır ilaç kullanıyorum. Benim için tek yol burun eti aldırmakmış. Çok şişiyor çünkü. Yaz kış ağrıyor yüzüm çok kötü.
Bir tık ilerisi allerjik astımım var. Fena coşmuş durumda. 2 ilaç bir de kaynamış içme suyunun içine 1 çay kaşığı tuz yarım çay kaşığı karbonat atıyorum. Burnuma boğazıma veriyorum işte yutmuyorum tabi gargara. başka da çözümü yok maalesef. Denize girme imkanınız varsa birebir.
Bana lisede tuzlu sulu bi solisyon verilmişti burun içini temizlemem için. Kullanmadım ama. Zaten her zaman yaşamıyorum bu durumu nedense son günlerde azdı. Yazan herkese teşekkür ederim :)Merhaba, alerjik rinit, alerjik astım, akut faranjit ve hasimato hastasiyim önceden rinit bronşları doldurunca fixdual ve burun damlası kullanmıştım yalnız uzun zamandır kullanmıyorum. Ben ilaçların bağışıklığı baskiladigini ve daha da zorlaştirdigini düşünüyorum artık çok etkisini de görmüyorum sadece geniz akıntısı ve hapşırık yaşıyorum onlar da çok zorlamıyor.