- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
mrb kizlar benimde toza karsi alerjim var 2 senedir cekiyorum hapsura hapsura bi kaliyorum burnum kasiniyo kasicam diye hep yaralar olusuyo ,hic ev temizleyemiyorum ,temizlesem maske takiyodum ,toz kacsa hemen hasta oluyorum bihafta ceiyorum
bugun alerjik doktoruna gittim test yapti toza karsi alerjim cikti
iki tedavi yontemi onerdi
1.si 3 sene boyunca her sabah kaktigimda agzima damla damlatcakmisim hic unutmadan
2.si yine 3 sene boyunca asi tedavisi olcakmisim her 3 ayda haftada bi sonraki 3 ayda 15 gunde bi sonraki3 ayda ,ayda bir derken bu 3 sene surcekmis
doktor damla tedavisini pek onermedi en iyisi asi dedi daha tedaviye hic baslmadim
aranizda bu tedaviyi uygulayan varmi arkadaslar ,igne diyince korkuyorum ama napim kesin cozum olsun diye okadar igneyi yemek mecburiyetindeyim
beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
ve en kisa zamanda cevap yazarsaniz buna dahada sevinirim :)
Kızlar ben alerji testi yaptırdım ama birşeye karşı alerjim çıkmadı. Fakat bende burun tıkanıklığı var(boş bir tıkanıklık diil) burnumu gün içinde sürekli temizlemem gerekiyor. Kulak burun boğaz uzmanı bende alerjik rinit olduğunu söyledi. Fakat benim herhangi bir şeye karşı alerjim yok. Nasıl oluyo bu anlam veremedim. Bu sebepten ameliyat olmuş ve düzelen var mı?
arkadaşım benim kardeşimde de var bir yıldır her hafta aşı oluyo ama hiçbir iyileşme yok ne yazikki geçen i.saracoglu nu dinledim bir litre kaynayan suya iki üç kaşık uzerlik tohumu at iki dakika daha kaynat sonra indir bunun buharın iki dakika soluycan sonrada burun deliklerinin içini iyice bu suyla sil iki günde bir yap bir ay sonra ara ver kötü olduğunda yap kardeşim şu an çok iyi aşı tedavisinide bırakıcam dio hiç fayda görmedi çünkü geçmiş olsunselam arkadaşlar ne yapmam lazım daha önce geçiren ve tamamen yenen var mı bu rahatsızlığı hapşırmaktan bi hal oldum bitkisel tedavi bilen varsa yazsın lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var canlarım...:a015: