Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıllardır çekiyorum allerjil riniti. Toza, polene, kedi-köpek tüyüne allerjim var. İhmal etmeyi bırakıp en kısa sürede tedavi olmam lazım. Biorezonans tedavisini öneririm. Bitkisel tedavi bilmiyorum ama Ester-c kullandığımdan beri şikayetlerim azaldı.
benimde başlımda var ve 1,5 senedir çekiyorum
hiç gitmeyeceğini söyledi doktorlar
bünyeden büneyey değişir tabi
birde benim astımımda var ikisi bir olunca çok fena oluyo hemen hemen aynı şeyler zaten
ama bitkisel tedavi denemedim hiç annemin ballı limonlu elmalı ıhlamuru haricinde baya bi rahatlatıyo tabi ama günlük diyebilirim kesin sonuç vermiyor
en son çok iyi bi doktor buldum ve burun sipreyi verdi mükemmel bişey lkullandığımdan beri hapşırık krizlerim öksürmelerim gitti çok memnunum allah razı olsun
çünkü biliriim çok zor bir durum sürekli hapşırmak öksürmek
birde burnun gözün kaşın kıpkırmızı olmuyo mu iyice deli oluyo insan
ihmal etme sende
geçmiş olsun canım
Astımı duyunca üzüldüm doğrusu, çok geçmiş olsun canım. Astım nedenin allerjimi yoksa zaten böyle bir sorun varmı diye sorucam cevaplaman mümkünse?
Benim allerjim de kronik ve astım korkusundan tedaviye başlamak istiyorum
Birde kullandığın burun spreyi Filixonase mı canım??
sağol arzucuğum umarım benimkide geçer ama çok zor ya...
ya bende sabahları kalkınca sürekli hapşuruyorum:bbo:
gözlerim sulanıo
burnum akıo
bende mi saman nezlesiyim acaba
bi doktora gitsem ii olacaka.s
önce herkese geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım senelerce yaptırdığım allerji testlerindede allerji yok çıkıyodu hep burun damlasıyla dolaşıyodum çünkü burnum tıkanıyo ve ben zor nefes alıyodum çok rahatsız edici bi durum taki bu yıla kadar akdeniz üniversite hastanesine gittim ve kanımda allerji olduğunu öğrendim Filixonase diye bi sprey verdi bana çok iyi geldi şimdi sadece her insan gibi normal hapşuruklarım tabi bende astımda var ve ben hiç ağrı kesici içemiyorum kandaki allerji yüzünden hemen yüzüm gözüm şişiyo kötü oluyo gören herkes korkuyo benden ne oldu diye neyse umarım herkes iyileşir allah daha beterinden korusun