- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
mrb kizlar benimde toza karsi alerjim var 2 senedir cekiyorum hapsura hapsura bi kaliyorum burnum kasiniyo kasicam diye hep yaralar olusuyo ,hic ev temizleyemiyorum ,temizlesem maske takiyodum ,toz kacsa hemen hasta oluyorum bihafta ceiyorum
bugun alerjik doktoruna gittim test yapti toza karsi alerjim cikti
iki tedavi yontemi onerdi
1.si 3 sene boyunca her sabah kaktigimda agzima damla damlatcakmisim hic unutmadan
2.si yine 3 sene boyunca asi tedavisi olcakmisim her 3 ayda haftada bi sonraki 3 ayda 15 gunde bi sonraki3 ayda ,ayda bir derken bu 3 sene surcekmis
doktor damla tedavisini pek onermedi en iyisi asi dedi daha tedaviye hic baslmadim
aranizda bu tedaviyi uygulayan varmi arkadaslar ,igne diyince korkuyorum ama napim kesin cozum olsun diye okadar igneyi yemek mecburiyetindeyim
beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
ve en kisa zamanda cevap yazarsaniz buna dahada sevinirim :)
bugun alerjik doktoruna gittim test yapti toza karsi alerjim cikti
iki tedavi yontemi onerdi
1.si 3 sene boyunca her sabah kaktigimda agzima damla damlatcakmisim hic unutmadan
2.si yine 3 sene boyunca asi tedavisi olcakmisim her 3 ayda haftada bi sonraki 3 ayda 15 gunde bi sonraki3 ayda ,ayda bir derken bu 3 sene surcekmis
doktor damla tedavisini pek onermedi en iyisi asi dedi daha tedaviye hic baslmadim
aranizda bu tedaviyi uygulayan varmi arkadaslar ,igne diyince korkuyorum ama napim kesin cozum olsun diye okadar igneyi yemek mecburiyetindeyim
beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
ve en kisa zamanda cevap yazarsaniz buna dahada sevinirim :)