Alerjik proktokolit sonrası kabızlık

Chyjinx

Quizás este mundo sea el infierno de otro planeta.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
778
845
Merhaba, bebeğimin bağırsak tepkili gıda alerjisi vardı, çok şükür atlattık ama bebeğim sürekli kabız oluyor. Alerjisi bağırsaklarını etkilediği için olabilir dedi doktorumuz ama ek gıdaya başladığımızdan beri sürekli kabız. Şuan 13 aylık. 5 ay dulcosoft kullandık. Probiyotik yoğurt, probiyotik takviyesi, lif takviyeleri hiç fayda etmiyor. Sadece lifli gıdalar veriyorum ama onlar bile kabız yapıyor. Çok bunaldım 8 ay oldu ve sürekli kabız. Bu durumu yaşayan, yardımcı olabilecek olan var mı?

Merhaba, benim bebeğim alerji sonrası bu denli bir kabızlık yaşamadı. Ancak kabızlıkla ilgili genel şeyler söyleyebilirim size. Demir takviyenizi değiştirebilirsiniz, zeytinyağı içirebilirsiniz, probiyotik zaten kullanıyormuşsunuz. Bir de suyu az içiyorsa onu artırabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Demir takviyesini bıraktık 12 aydan sonra. Su da içiyor. Lifli gıdalar yani normal bir insanın yiyip ishal olacağı şeyler bile fayda etmiyor. Cidden psikolojik olarak yoruldum artık. Cevabınız için teşekkür ederim

Hipp combiotic devam sütü içirin her gun bir bardak. Buyuk kızımda o dönemlerde kabızlığı böyle hallettik biz. Sonra da düzene girdi

Hipp combiotic devam sütü içirin her gun bir bardak. Buyuk kızımda o dönemlerde kabızlığı böyle hallettik biz. Sonra da düzene girdi
Teşekkür ederim bir araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…