Alerjik bebeği olup kakada kan sorunu yaşayan anneler lütfen yardımcı olur musunuz ?

Bu 3 ürün neydi peki sizin geçti mi kan

Bebeginiz şu an ne kadarlık

Bebeginiz şu an ne kadarlık

Beneğiniz kaç aylık benim ki 2,5 zor bir süreç içimden hep ne güzel normal daha düzene alışmışken niye hep böyle bir sorun çıktı diyorum çünkü çevrem de hiç yoktur

Beneğiniz kaç aylık benim ki 2,5 zor bir süreç içimden hep ne güzel normal daha düzene alışmışken niye hep böyle bir sorun çıktı diyorum çünkü çevrem de hiç yoktur
Benimde çevremde hiç yoktu bizde 40 indan sonra mukus sonrasında kan eşlik etti ve çok ağlıyordu çok gazı vardı başka kilo alımı vs hersey normaldi. Diyete rağmen asla geçmedi sadece ağlaması azaldı diyetle. Ek gıdaya geçince kendiluginden düzeldi hersey 5 aylık olmadan ek gıdaya başladım şu an 7 aylık herseyi yiyip içiyoruz çok şükür sizde iciniz ferah tutun

Evet bana uzun uzun anlatmıştınız Benim de aklımdaki ilk olan şey ek gıdaya erken geçmek. İnşallah 2 ayı da sorunsuzca atlatırız ve sizin gibi ek gıdaya erken başlayarak güzel sonuçlar alırız Doktor kontrolünde ve izniyle yaparız tabi onu da inşallah

3 gün sonra 3 aylık olacağız. Evet bu alerjik durumlar çok karışık ve zor.

Sizde belirtiler nelerdi kulak döküntüsu pisik varmiydi

Evet bende 28 gündür diyetteyim 14 gündür falanda katı diyetteyim kan geçmedi artıyor bilakis napcağımı şaşırdım ben de o durumdayım boşa mı yapıyorum die düşünüyorum

Evet bende 28 gündür diyetteyim 14 gündür falanda katı diyetteyim kan geçmedi artıyor bilakis napcağımı şaşırdım ben de o durumdayım boşa mı yapıyorum die düşünüyorum
İnstagram da mahmut doğru var hesabına bakabilirsiniz alerjik cocuklarda ek gıdaya 4 ya da 4 bucuk aylıkken tadimlarla başlanmasını öneriyor şimdi ki aklım olsa 4 aylıkken tadimlara başlardım

Merhaba süt alerjisi geçtikten sonra çocugunuzda alerjik yürüyüş gerçekleşmedi mi acaba,sık hastalanma,astım,otit,rinit vs?

Merhaba süt alerjisi geçtikten sonra çocugunuzda alerjik yürüyüş gerçekleşmedi mi acaba,sık hastalanma,astım,otit,rinit vs?
Merhaba öyle bir durum olmadı. Yılda 2 kez nezle , grip oluyor bence normal. Ama alerjiden hiç bir iz dahi kalmadı şükür

Merhaba öyle bir durum olmadı. Yılda 2 kez nezle , grip oluyor bence normal. Ama alerjiden hiç bir iz dahi kalmadı şükür
Bunun için ectra bişey yaptınız mı acaba.doğal yöntemler yada takviye gibi.cevabınız için tesekkür ederim

Merhaba öyle bir durum olmadı. Yılda 2 kez nezle , grip oluyor bence normal. Ama alerjiden hiç bir iz dahi kalmadı şü
Bunun için ectra bişey yaptınız mı acaba.doğal yöntemler yada takviye gibi.cevabınız için tesekkür ederim
Hayır hiç bir şey 1 yaşdan sonra az-az verdim herşeyden.

Merhaba öyle bir durum olmadı. Yılda 2 kez nezle , grip oluyor bence normal. Ama alerjiden hiç bir iz dahi kalmadı şü

Hayır hiç bir şey 1 yaşdan sonra az-az verdim herşeyden.
Çok tesekkürler.ben suan diyet yapmıyorum.oglum 7 aylık asırı tepkisi olmadıgı için herseyden veriyorum.biz geç anladık alerjiyi.3 hafta diyet yaptım ama kana hiç faydası olmadı.ek gıdaya geçince kan kalmadı.suam pişik oluyor ve gözde burunda arada kadıntı,hapşırma

Bence azalma varsa alerjide 1 yaşdan sonra geçiyor kendiliğinden.

Bence azalma varsa alerjide 1 yaşdan sonra geçiyor kendiliğinden.
İnşallah.ben sonrasından endişeleniyorum.çünkü çogu çocukta alerjik yürüyüş gerçekleşiyor.solunum yolu alerjisi,astım gibi.e tabi geniz eti ğroblemi,otit derken çocuk hep hasta.inşallah böyle olmaz

Evet kız kardeşimin oğluda alerjikti diyet yapmıyordu annesi emzirirken, çocuk hep rahatsızdı ama dışkıda kan olmuyordu.6 aylıkken sütten kesti ve çocuk sık-sık hastalandı 1 yaşdan sonra astım oldu. Bazen doktorlar uyarmıyor bazı konularda bazende çok fazla korkutuyorlar anneleri. Bence her çocuğun doktoru bilinçli annesidir. Anneler gözlemlemeli çocuğunu

Kimi doktor hemen mama yazıyor kimi de anne sütünü destekliyor.ben anne sütünden yanayım açıkçası.bagışıklığı için çok önemli oldugunu düşünüyorum.elbet geçecek alerjimiz.temennim ilerisi için

Merhabalar demir takviyesinde hangi markayı kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…