Alerjik bebeği olup kakada kan sorunu yaşayan anneler lütfen yardımcı olur musunuz ?

Bu 3 ürün neydi peki sizin geçti mi kan

Bebeginiz şu an ne kadarlık

Bebeginiz şu an ne kadarlık

Beneğiniz kaç aylık benim ki 2,5 zor bir süreç içimden hep ne güzel normal daha düzene alışmışken niye hep böyle bir sorun çıktı diyorum çünkü çevrem de hiç yoktur

Beneğiniz kaç aylık benim ki 2,5 zor bir süreç içimden hep ne güzel normal daha düzene alışmışken niye hep böyle bir sorun çıktı diyorum çünkü çevrem de hiç yoktur
Benimde çevremde hiç yoktu bizde 40 indan sonra mukus sonrasında kan eşlik etti ve çok ağlıyordu çok gazı vardı başka kilo alımı vs hersey normaldi. Diyete rağmen asla geçmedi sadece ağlaması azaldı diyetle. Ek gıdaya geçince kendiluginden düzeldi hersey 5 aylık olmadan ek gıdaya başladım şu an 7 aylık herseyi yiyip içiyoruz çok şükür sizde iciniz ferah tutun

Evet bana uzun uzun anlatmıştınız Benim de aklımdaki ilk olan şey ek gıdaya erken geçmek. İnşallah 2 ayı da sorunsuzca atlatırız ve sizin gibi ek gıdaya erken başlayarak güzel sonuçlar alırız Doktor kontrolünde ve izniyle yaparız tabi onu da inşallah

3 gün sonra 3 aylık olacağız. Evet bu alerjik durumlar çok karışık ve zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…