canım benime 1,5 yaşında oğlum var. nereye götürdüysem test için erken dediler. bende internetten yoğun araştırma sonucunda bir alerji prof u buldum ve ona götürdüm. testi yaptılar çok korkulacak birşey değil sadece bebek sıkı tutulduğu için çok ağlıyor.
netice ne mi oldu. giden parama oldu başka bi şey olmadı.
süte ve yumurta akına minimum düzeyde alerji çıktı. ama şunu verin bunu vermeyin demedi. 15 gün süt ve yumurta yemesin dedi gel kontrol edelim dedi. şimdi süt ve yumurta vermiyorum ama 15 gün geçti grip vakaları yüzünden kontrole gidemedik. ama peynir bisküvi yoğurt veriyorum bişiy olmuyo. yani götüreceksen adam akıllı bi doktora götür bebeğini. bildiğim 6 ayda bile test yaptıranlar var.
Benim kıızımda da aynı belirtiler oldu ben alerji testlerini yaptırdım kızım 6.5 aylık.
peki bu testi nerede yaptırdıgınızı ögrenebilirmiyim? oglum 6 aylık gözleri sürekli kaşınıyor ve aglıyor,artık içim dayanmıyor o gözlerini kaşıyıp agladıkça ben ölüyorum,kaç kez göz doktoruna götürdümse fayda etmedi lütfen bana bir doktor adresi yazın,lütfen!!!!!!
merhaba arkadaslar benim oglum 4.5 aylık yazdıklarınızı okuyunca panige kapıldım geceleri cok sık uyanıyor her saat bası..uykuya dalmakta zorlanıyo süreklı gözlerini kasıyor bende ellerini yorganının altına hapsedip uyutmaya calısıyorum aceba benim oglumdada alerjık bir durum varmıdır bu konuda hic bilgi sahibi degilim sadece anne sütü veriyorum ama alerjı olurmu genede.
benim oğlum 6 aylıkken bize ineksütü alerjisi dedi doktor. ama şu an 11 aylık ve alerjisi düzeldi.
benim oglumda 5 aya girecek yakında ek gıdaya baslamadan inek sutu alerjısı olup olmadıgını anlamak mumkunmu..bu alerjı teşhisini neye gore koydu doktor bebeginizdeki belirtiler neydi..simdiden tesekkurler
canım benime 1,5 yaşında oğlum var. nereye götürdüysem test için erken dediler. bende internetten yoğun araştırma sonucunda bir alerji prof u buldum ve ona götürdüm. testi yaptılar çok korkulacak birşey değil sadece bebek sıkı tutulduğu için çok ağlıyor.
netice ne mi oldu. giden parama oldu başka bi şey olmadı.
süte ve yumurta akına minimum düzeyde alerji çıktı. ama şunu verin bunu vermeyin demedi. 15 gün süt ve yumurta yemesin dedi gel kontrol edelim dedi. şimdi süt ve yumurta vermiyorum ama 15 gün geçti grip vakaları yüzünden kontrole gidemedik. ama peynir bisküvi yoğurt veriyorum bişiy olmuyo. yani götüreceksen adam akıllı bi doktora götür bebeğini. bildiğim 6 ayda bile test yaptıranlar var.
arkadaşlar benim oğlumda atopik dermatti biz 4.ayında deri testi yaptırdık yumrtaya ve fındığa laerjisi çıktı .sırtında ince iğneler batırdılar 9 besini araştırdılar kesinleştirmek içinde kan değerlerinede bakıldı kan aldırırken daha çok canları yanıyo deri testi zor dil
sırtına iğneler batırıyolar acıtan bir işlem dil şöyle diyim bizim 9 tane iğne yaplıdı son ikisini hisseti oğlum elden kan alınırken yaygarayı kopardı kan işlmi daha acıtan bir işlem maalesef