Çocuk Hastalıkları Alerji testi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

CasminaL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
347
-1
96
İngiltere
9.5 aylık oğluma alerji testi yaptırmak istiyorum Adapazarında yapan hastane yok o yüzden İstanbulda özel bi hastane buldum orda yaptırmak istiyorum ama yaşından dolayı yaparlar mı bilmiyorum ayrıca fiyat konusunda da bi bilgim yok telefonda da fiyat vermiyorlar burdan oraya boşa gitmek istemiyorum giderim bi de dr testi yapmazsa ya da 15 gün önceden ilaçları bıraktırıyorlarmış bana ilaçları bırak 15 gün sonra gel derse bi de kocaeli üniv hastanesinde yapılıyor ama herkes oraya gitme kobay olarak kullanıyorlar insanı sürünürsün sefil olursun diyorlar hemde randevusuz çalışıyor sabahın köründe gidip sıra almak gerekiyormuş hadi sırayı aldım muayene saatine kadar bebeğimle napıcam nerde uyutacam mamasını nasıl yapıcam offf çıkmazda gibiyim İst teki hastaneye gitmek istiyorum ama geri göndermelerinden korkuyorum napayım biri fikir versin yol göstersin nolur

Alerji testleri çeşit çeşit..Neye karşı alerjisi olup olmadığını anlayabilmek için oğlunuzun enazından 3-4 yaşında olması gerekiyor.enim oğlum iki yaşında biz bekliyoruz mesela..
Ama kanda genel anlamda alerji olup olmadığına bakılabiliyor oda ıge testi..
Onuda hemen hemen her hastane yapar.Fiyatı 60 -70 ytl gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…