Yok yok kesinlikle hiç bir yere surtmedim, zaten sabahtan oldu bu, daha üstümü bile değiştirmemistim ☺Montunuza veya fermuarli hırka tarzı bir şeye sürtmüş olabilir mısınız?
Hassas bir cildiniz varsa kızarıklık yapmış olabilir.
Aynı izi küçükken oğlumda görmüştüm..Sonra montta ki küçük çıkıntıya sürttüğünü fark ettim.Yok yok kesinlikle hiç bir yere surtmedim, zaten sabahtan oldu bu, daha üstümü bile değiştirmemistim ☺
Ama evet, aynı bir yere sürtmüş gibi bir görüntüsü var..
Açıkçası çok bakmadım, kaşıntı vs olmadiği için farkında da olmayabilirim.Alerji genelde kasinti yapar. Bu daha cok birsey surtmus gibi. Vucudunuzda baska yerlerde de var mi?
Sanirim, ama kaşıntı yapmamasi da ilginç o zaman..Aynı izi küçükken oğlumda görmüştüm..Sonra montta ki küçük çıkıntıya sürttüğünü fark ettim.
Yaban mersini alerji yapmış olabilir biraz fazla tüketmiş olabilirsiniz yani bünyenize göre
Aa geçmiş olsun.Ben stres yaşadığım zaman vücudumun bazı yerlerinde böyle döküntüler oluyor.
Alerji olabilir ama sıkıntı yaşadıysanız ondan da olabilir belki.
Bir kez bütün omzum bunlarla kapanmıştı.
Aa geçmiş olsun.
Yok pek bir stres oldum denmez, sizinkinde kaşıntı yanma oluyor muydu peki..
Ay kıyamam ya, kötüymüş.Kaşıntı oluyordu böyle şeyler çıktığında.
Bir kez gece yatarken hiçbir şey olmayan bacağımda sabah yanmayla uyanmıştım. Aynı bunlar gibiydi ama yanıyordu sonra tamamen yara olmuştu, gece yanığıymış adı. Bildiğiniz sanki kaynar su değmiş gibi yanıyordu ama.
Sizde hiç yok değil mi yanma, kaşıntı?
Hiç bilmiyorum onu bakayım ama, zerre kaşıntı yanma yok.Buraya fotoğraf koyup kimsenin midesini bulandırmayayım dedim şimdi, isterseniz arama motoruna gece yanığı yazın çok benziyor sizin döküntülere. Ama cidden yakıcı ve kaşıntılı bir rahatsızlık o.
Ay kıyamam ya, kötüymüş.
Yok şimdilik, sabah beri stabil..
Diş eti iltihabı böyle ciltte tepki verir mi bilemedim..Takip edin bakalım sadece kızarık mı yoksa hafif morarma var mı ? Olmadı bir cilditeciye gösterirsiniz.Sanirim, ama kaşıntı yapmamasi da ilginç o zaman..
Bir de diş eti iltihabı var, çok saçma düşünüyor olabilirim ama, iltihap alt çenem de, o böyle birşey yapar mı acaba
Allah allah belki basit bir alerjidir o zaman sizinki. Az yediyseniz fazla etkilememiştir belkide. Geçmiş olsun size de çok
[/QUOTE
Teşekkür ederim
İnşallah geçer bir kaç güne, bakalım..
Teşekkür ederim, evet en iyisi yarın için, bakayim bir cildiye.Diş eti iltihabı böyle ciltte tepki verir mi bilemedim..Takip edin bakalım sadece kızarık mı yoksa hafif morarma var mı ? Olmadı bir cilditeciye gösterirsiniz.
Rica ederim..Teşekkür ederim, evet en iyisi yarın için, bakayim bir cildiye.
Gece yanığı, zona dimi.Buraya fotoğraf koyup kimsenin midesini bulandırmayayım dedim şimdi, isterseniz arama motoruna gece yanığı yazın çok benziyor sizin döküntülere. Ama cidden yakıcı ve kaşıntılı bir rahatsızlık o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?