İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Alerji derdi

Ben aslında memlekete gelince oluyor istanbuldayken geçiyor. Ot çöp alerjisi çünkü . Siz de yeşillikli bi yerdesiniz anladığım kadar ile . Peki antibiyotik verdiler mi size hastalığınız azdığı dönemlerde ?

Ben dogdugumdan beri yesillikli agacli yerdeyim aslinda. Ama sonradan böyle oldu. Bu sürecte 3 ay farkli bir sehirde kaldim o zaman da gecmedi. Antibiyotik kullanmadim. 5 cesit alerji hapi denendi hicbiri de bana misin demedi.

Ben dogdugumdan beri yesillikli agacli yerdeyim aslinda. Ama sonradan böyle oldu. Bu sürecte 3 ay farkli bir sehirde kaldim o zaman da gecmedi. Antibiyotik kullanmadim. 5 cesit alerji hapi denendi hicbiri de bana misin demedi.
Şuan alerjim artmış ya yutkunurken genzim bir acıyor kulaklarım batıyor doktor antibiyotik verdi de acaba kullanan var mı diye merak ettim

Bu aşı ile dediğiniz iğne farklı şeyler değil mi ? Aşı da kortizon var mı ?
Aşı ile kortizon iğnesi çok farklı şeyler. Alışa kortizon var mı bilmiyorum ama tahminimce yoktur. Aşı yapınca yaptırdığın bölge azıcık kızarıp şişiyor. Yani sana alerjini aşılıyorlar.

Teşekkür ederim siz peki antibiyotik kullandınız mı alerji zamanında

Hapsirmaktan, burun akintisindan benim de kulaklarimda sorun oluyor. Alerjiye de antibiyotigi ilk defa duydum.
Benim burnum arkası diye tarif edebileceğim yerim yani geniz mi oluyor nedir işte orası yanıyor çok kötü. Normalde şiddetli yoğun burun akıntım vardı. Dün alerji ilacına başladım bugün o yoğun akıntı yok şükür . O burnumun arkasında yanan yer kulağıma vuruyor işte

Ahh nasil bir çile bu yasamayan bilmez. Benim hapsirirken, burnumu temizlerken kulagimda bir seyler patliyor resmen

Ahh nasil bir çile bu yasamayan bilmez. Benim hapsirirken, burnumu temizlerken kulagimda bir seyler patliyor resmen
Benimm dün içtiğim ilaçla burun akıntım hapşurığum kesildi şükür ama işte bu yanma yokmu kesilmiyor sağ beynime zonk zonk vuruyor resmen . Daha dirensem mi antibiyotik e başlasammı bilemedim yaaa

Antibiyotik kullandınız mı hiç. Alerji belirtileri olunca ?
Hayır antibiyotikle alakası yok bunun , bu tamamen vücudunun alerjenlere karşı verdiği tepki. Vücut bunları yabancı madde olarak algılayıp tepkime yapıyor .. bunun tedavisi de antibiyotik değildir alerji kesiciler

Teşekkür ederim evet dünden beri alerji ilaçlarını kullanalı burun ve hapşuruk olayım düzeldi gibi fakat şu geniz yanması ve başıma vuruyor olması geçmiyor maalesef inşallah onlara da iyi gelir

Teşekkür ederim evet dünden beri alerji ilaçlarını kullanalı burun ve hapşuruk olayım düzeldi gibi fakat şu geniz yanması ve başıma vuruyor olması geçmiyor maalesef inşallah onlara da iyi gelir
Bunun için neye alerjim varsa o konuda iyileştirmeler yapabilirsin ,ben sürekli nevresim değiştiririm evi süpürürüm ,burun spreyimi kullanırım ,limonlu sıcak su içebilirsin boğazındaki mikropları öldürür ben öyle yapıyorum ,ben de kaç gündür feci geniz akıntısı boğaz kaşıntısı burun tıkanıklığı hapşırık krizi var ilaçla bile baskılayamıyorum .. bununla yaşamayı öğreneceğiz mecburuz çünkü

Benim bazı ağaçlara bitkilere var maalesef ve şuan bulunduğum yerde onlardan çook var
Size de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…