- 6 Temmuz 2021
- 21
- 32
- 3
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Bana da diprospan verdi dr. Subat ayindan beri evde öyle duruyo arada bakısıyoruzRica ederim. Bence 1 tane vurulun. Diprospan kullandım ben. Geçmiş olsun.
Bu aşı ile dediğiniz iğne farklı şeyler değil mi ? Aşı da kortizon var mı ?Rica ederim. Bence 1 tane vurulun. Diprospan kullandım ben. Geçmiş olsun.
Ben aslında memlekete gelince oluyor istanbuldayken geçiyor. Ot çöp alerjisi çünkü . Siz de yeşillikli bi yerdesiniz anladığım kadar ile . Peki antibiyotik verdiler mi size hastalığınız azdığı dönemlerde ?Tam 4 yildir alerjik rinitim var. Sosyal hayatimi etkiler hale geldi. Sürekli burun akintisi, hapsirik ve göz kaşıntisi. Ne yaz dinliyor ne kış. En çok yazin eziyet oluyor, klimada uyudugum icin. Hapsirmaktan, burun akintisindan yüzüm, gözüm, burnum şişiyor, kizariyor. Mahvoluyorum. Alerji haplari ve spreyler hicbir ise yaramiyor. En son dr bir igne verdi kortizonlu, 1 ay koruyuculugu var dedi. Peki hocam bu hic gecmeyecek mi dedim, gecmesi icin cukurovayi terketmen lazim dedi
Igneyi de vurulmadim kortizonlu oldugu icin, var mi aranizda igneyi olup etkisini gören. Artik dayanamiyorum, cildiricam.......
Antibiyotik kullandınız mı hiç. Alerji belirtileri olunca ?Evet hatta önceleri acaba virüs mi oldum derdim baş ağrısı halsizlik boğaz ağrısı hapşırık hepsi olurdu ,artık kendimi tanıyorum özellikle sabahları ve gece artıyor ..
Ben dogdugumdan beri yesillikli agacli yerdeyim aslinda. Ama sonradan böyle oldu. Bu sürecte 3 ay farkli bir sehirde kaldim o zaman da gecmedi. Antibiyotik kullanmadim. 5 cesit alerji hapi denendi hicbiri de bana misin demedi.Ben aslında memlekete gelince oluyor istanbuldayken geçiyor. Ot çöp alerjisi çünkü . Siz de yeşillikli bi yerdesiniz anladığım kadar ile . Peki antibiyotik verdiler mi size hastalığınız azdığı dönemlerde ?
Şuan alerjim artmış ya yutkunurken genzim bir acıyor kulaklarım batıyor doktor antibiyotik verdi de acaba kullanan var mı diye merak ettimBen dogdugumdan beri yesillikli agacli yerdeyim aslinda. Ama sonradan böyle oldu. Bu sürecte 3 ay farkli bir sehirde kaldim o zaman da gecmedi. Antibiyotik kullanmadim. 5 cesit alerji hapi denendi hicbiri de bana misin demedi.
Aşı ile kortizon iğnesi çok farklı şeyler. Alışa kortizon var mı bilmiyorum ama tahminimce yoktur. Aşı yapınca yaptırdığın bölge azıcık kızarıp şişiyor. Yani sana alerjini aşılıyorlar.Bu aşı ile dediğiniz iğne farklı şeyler değil mi ? Aşı da kortizon var mı ?
Teşekkür ederimAşı ile kortizon iğnesi çok farklı şeyler. Alışa kortizon var mı bilmiyorum ama tahminimce yoktur. Aşı yapınca yaptırdığın bölge azıcık kızarıp şişiyor. Yani sana alerjini aşılıyorlar.
Rica ederim. Hayır antibiyotik kullanmadım. sadece çok zorlanırsam doxafin içiyorum.Teşekkür ederimsiz peki antibiyotik kullandınız mı alerji zamanında
Bana dün doktor antibiyotik de yazmış sanırım genzim de akıntı olduğu ve aşırı yandığı için anlayamadım ben de neden yazdığınıRica ederim. Hayır antibiyotik kullanmadım. sadece çok zorlanırsam doxafin içiyorum.
Hapsirmaktan, burun akintisindan benim de kulaklarimda sorun oluyor. Alerjiye de antibiyotigi ilk defa duydum.Şuan alerjim artmış ya yutkunurken genzim bir acıyor kulaklarım batıyor doktor antibiyotik verdi de acaba kullanan var mı diye merak ettim
Benim burnum arkası diye tarif edebileceğim yerim yani geniz mi oluyor nedir işte orası yanıyor çok kötü. Normalde şiddetli yoğun burun akıntım vardı. Dün alerji ilacına başladım bugün o yoğun akıntı yok şükürHapsirmaktan, burun akintisindan benim de kulaklarimda sorun oluyor. Alerjiye de antibiyotigi ilk defa duydum.
Ahh nasil bir çile bu yasamayan bilmez. Benim hapsirirken, burnumu temizlerken kulagimda bir seyler patliyor resmenBenim burnum arkası diye tarif edebileceğim yerim yani geniz mi oluyor nedir işte orası yanıyor çok kötü. Normalde şiddetli yoğun burun akıntım vardı. Dün alerji ilacına başladım bugün o yoğun akıntı yok şükür. O burnumun arkasında yanan yer kulağıma vuruyor işte
Benimm dün içtiğim ilaçla burun akıntım hapşurığum kesildi şükürAhh nasil bir çile bu yasamayan bilmez. Benim hapsirirken, burnumu temizlerken kulagimda bir seyler patliyor resmen
Hayır antibiyotikle alakası yok bunun , bu tamamen vücudunun alerjenlere karşı verdiği tepki. Vücut bunları yabancı madde olarak algılayıp tepkime yapıyor .. bunun tedavisi de antibiyotik değildir alerji kesicilerAntibiyotik kullandınız mı hiç. Alerji belirtileri olunca ?
Teşekkür ederimHayır antibiyotikle alakası yok bunun , bu tamamen vücudunun alerjenlere karşı verdiği tepki. Vücut bunları yabancı madde olarak algılayıp tepkime yapıyor .. bunun tedavisi de antibiyotik değildir alerji kesiciler
Bunun için neye alerjim varsa o konuda iyileştirmeler yapabilirsin ,ben sürekli nevresim değiştiririm evi süpürürüm ,burun spreyimi kullanırım ,limonlu sıcak su içebilirsin boğazındaki mikropları öldürür ben öyle yapıyorum ,ben de kaç gündür feci geniz akıntısı boğaz kaşıntısı burun tıkanıklığı hapşırık krizi var ilaçla bile baskılayamıyorum .. bununla yaşamayı öğreneceğiz mecburuz çünküTeşekkür ederimevet dünden beri alerji ilaçlarını kullanalı burun ve hapşuruk olayım düzeldi gibi fakat şu geniz yanması ve başıma vuruyor olması geçmiyor maalesef inşallah onlara da iyi gelir
Benim bazı ağaçlara bitkilere var maalesef ve şuan bulunduğum yerde onlardan çook varBunun için neye alerjim varsa o konuda iyileştirmeler yapabilirsin ,ben sürekli nevresim değiştiririm evi süpürürüm ,burun spreyimi kullanırım ,limonlu sıcak su içebilirsin boğazındaki mikropları öldürür ben öyle yapıyorum ,ben de kaç gündür feci geniz akıntısı boğaz kaşıntısı burun tıkanıklığı hapşırık krizi var ilaçla bile baskılayamıyorum .. bununla yaşamayı öğreneceğiz mecburuz çünkü
Çok teşekkürler bende de aynı bulunduğum yer aşırı rahatsız ediyor alerjim çok üst seviyelerde artık baş edemiyorumBenim bazı ağaçlara bitkilere var maalesef ve şuan bulunduğum yerde onlardan çook var
Size de çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?