• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Alerji derdi

Evet canim dün aksam 6 civari vuruldum. Bu sabah kalktigimda yine hapsirik ve burun akintim vardi. Ama önceye göre daha hafifti ve kisa sürdü. Sabah oturup agladim resmen igne de etki etmiyor diye.
İnşallah geçer canım ya burda arkadaşlar çok faydasını görmüş kortizonun ama kortizon da tabi kendi başına zararlı bir şey aşılama düşünmedin mi hiç sen ?

İnşallah geçer canım ya burda arkadaşlar çok faydasını görmüş kortizonun ama kortizon da tabi kendi başına zararlı bir şey aşılama düşünmedin mi hiç sen ?
Insallah canim insallah hepimizin gecer. Tekrardan doktora gidicem aşıyı sorucam bakalim. Aşıyı ilk kez burda duydum bakalim

Tam 4 yildir alerjik rinitim var. Sosyal hayatimi etkiler hale geldi. Sürekli burun akintisi, hapsirik ve göz kaşıntisi. Ne yaz dinliyor ne kış. En çok yazin eziyet oluyor, klimada uyudugum icin. Hapsirmaktan, burun akintisindan yüzüm, gözüm, burnum şişiyor, kizariyor. Mahvoluyorum. Alerji haplari ve spreyler hicbir ise yaramiyor. En son dr bir igne verdi kortizonlu, 1 ay koruyuculugu var dedi. Peki hocam bu hic gecmeyecek mi dedim, gecmesi icin cukurovayi terketmen lazim dedi 🤦🏻‍♀️
Igneyi de vurulmadim kortizonlu oldugu icin, var mi aranizda igneyi olup etkisini gören. Artik dayanamiyorum, cildiricam.......
Klima riniti etkiliyor mu?
Ablama söyleyeyim.

Merhaba :(dun gece cok kotu tikandim hamilelikten beri geniznakintisi yutkunanama burun tikanikligi var hastaneye gittim hamileylen konka dedi gecemezse gel dedi suan cocuk emdiriyorm 2 ay oldu dogum yapali gecmedi bu ne boyle :(bnim yasadigimi yasiyan varmi

Alerji testi yapmadi ama konka alerjik yazmis kagidima
Hmm alerji ilaçlarıyla falan baskılandı benimki. Gerçi şimdi bıraktım rüzgarlı hava çıktı gene başladı geniz alıntısı. Siz çocuk emzirdiğiniz için belki ilaç kullanamıyorsunuzdur bir doktora gitmekte fayda var

Yapmanız gereken doktorun verdiği tedaviyi ilaç vs.düzgün kullanmak.Ve mümkün olabildiğinca allerjilerden korunmak.Ben küçük yaştan bu zaman Allerjik rinit yaş ilerleyincede Allerjik astım cevirdi.Yıl boyu süren çok şeylere allerjim var.ihmal etmeyin yıllarca önemsemedim astıma çevirdi nefes alamamak çok zor

Back