İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Alerji derdi

Evet canim dün aksam 6 civari vuruldum. Bu sabah kalktigimda yine hapsirik ve burun akintim vardi. Ama önceye göre daha hafifti ve kisa sürdü. Sabah oturup agladim resmen igne de etki etmiyor diye.
İnşallah geçer canım ya burda arkadaşlar çok faydasını görmüş kortizonun ama kortizon da tabi kendi başına zararlı bir şey aşılama düşünmedin mi hiç sen ?

İnşallah geçer canım ya burda arkadaşlar çok faydasını görmüş kortizonun ama kortizon da tabi kendi başına zararlı bir şey aşılama düşünmedin mi hiç sen ?
Insallah canim insallah hepimizin gecer. Tekrardan doktora gidicem aşıyı sorucam bakalim. Aşıyı ilk kez burda duydum bakalim

Klima riniti etkiliyor mu?
Ablama söyleyeyim.

Merhaba dun gece cok kotu tikandim hamilelikten beri geniznakintisi yutkunanama burun tikanikligi var hastaneye gittim hamileylen konka dedi gecemezse gel dedi suan cocuk emdiriyorm 2 ay oldu dogum yapali gecmedi bu ne boyle bnim yasadigimi yasiyan varmi

Alerji testi yapmadi ama konka alerjik yazmis kagidima
Hmm alerji ilaçlarıyla falan baskılandı benimki. Gerçi şimdi bıraktım rüzgarlı hava çıktı gene başladı geniz alıntısı. Siz çocuk emzirdiğiniz için belki ilaç kullanamıyorsunuzdur bir doktora gitmekte fayda var

Yapmanız gereken doktorun verdiği tedaviyi ilaç vs.düzgün kullanmak.Ve mümkün olabildiğinca allerjilerden korunmak.Ben küçük yaştan bu zaman Allerjik rinit yaş ilerleyincede Allerjik astım cevirdi.Yıl boyu süren çok şeylere allerjim var.ihmal etmeyin yıllarca önemsemedim astıma çevirdi nefes alamamak çok zor

Aynen benımde bır ıkı seyle basladı şimdı herseye alerjım var ve astımım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…