- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Kortizon iğnesi mi oldun canımMerhaba kizlar, dün geceyi de berbat gecirdikten sonra artik bugun ignemi vuruldum. Bakalim iyi gelecek mi... yazacagim yine etkisini
Evet canim dün aksam 6 civari vuruldum. Bu sabah kalktigimda yine hapsirik ve burun akintim vardi. Ama önceye göre daha hafifti ve kisa sürdü. Sabah oturup agladim resmen igne de etki etmiyor diye.Kortizon iğnesi mi oldun canım
İnşallah geçer canım ya burda arkadaşlar çok faydasını görmüş kortizonun ama kortizon da tabi kendi başına zararlı bir şey aşılama düşünmedin mi hiç sen ?Evet canim dün aksam 6 civari vuruldum. Bu sabah kalktigimda yine hapsirik ve burun akintim vardi. Ama önceye göre daha hafifti ve kisa sürdü. Sabah oturup agladim resmen igne de etki etmiyor diye.
Insallah canim insallah hepimizin gecer. Tekrardan doktora gidicem aşıyı sorucam bakalim. Aşıyı ilk kez burda duydum bakalimİnşallah geçer canım ya burda arkadaşlar çok faydasını görmüş kortizonun ama kortizon da tabi kendi başına zararlı bir şey aşılama düşünmedin mi hiç sen ?
Tamam cnm bizimle de paylaş doktor sonucunu merak ediyorum.Insallah canim insallah hepimizin gecer. Tekrardan doktora gidicem aşıyı sorucam bakalim. Aşıyı ilk kez burda duydum bakalim
Geçmiş olsun canım çok sevindim. Aşıyı sordunuz muKizlar, igneden sonra 2 gün sabahlari hafif ve kisa süreli alerji atagi yasadiktan sonra alerjim kesildi çok sükür
Klima riniti etkiliyor mu?Tam 4 yildir alerjik rinitim var. Sosyal hayatimi etkiler hale geldi. Sürekli burun akintisi, hapsirik ve göz kaşıntisi. Ne yaz dinliyor ne kış. En çok yazin eziyet oluyor, klimada uyudugum icin. Hapsirmaktan, burun akintisindan yüzüm, gözüm, burnum şişiyor, kizariyor. Mahvoluyorum. Alerji haplari ve spreyler hicbir ise yaramiyor. En son dr bir igne verdi kortizonlu, 1 ay koruyuculugu var dedi. Peki hocam bu hic gecmeyecek mi dedim, gecmesi icin cukurovayi terketmen lazim dedi
Igneyi de vurulmadim kortizonlu oldugu icin, var mi aranizda igneyi olup etkisini gören. Artik dayanamiyorum, cildiricam.......
Kesinlikle etkiliyorKlima riniti etkiliyor mu?
Ablama söyleyeyim.
Alerjim kesildigi icin doktora gitmedim canimGeçmiş olsun canım çok sevindim. Aşıyı sordunuz mu
Bende etkiliyordu malesef.Klima riniti etkiliyor mu?
Ablama söyleyeyim.
Alerjiniz mi var ?Merhabadun gece cok kotu tikandim hamilelikten beri geniznakintisi yutkunanama burun tikanikligi var hastaneye gittim hamileylen konka dedi gecemezse gel dedi suan cocuk emdiriyorm 2 ay oldu dogum yapali gecmedi bu ne boyle bnim yasadigimi yasiyan varmi
Alerji testi yapmadi ama konka alerjik yazmis kagidimaAlerjiniz mi var ?
Hmm alerji ilaçlarıyla falan baskılandı benimki. Gerçi şimdi bıraktım rüzgarlı hava çıktı gene başladı geniz alıntısı. Siz çocuk emzirdiğiniz için belki ilaç kullanamıyorsunuzdur bir doktora gitmekte fayda varAlerji testi yapmadi ama konka alerjik yazmis kagidima
İşte belki emzirmede olmuyodur zaten. İlaçlar benim alerjime iyi gelmişti. Siz de doktorunuza sorun bakalım belki kullanılabilen bi ilaç vardır veya başka bi şekilde bi çözüm bulunabilir .Ilac var ama kulanmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?