Alem ecelden ölür ben dertten öleceğim.. Daha önce evini terkeden oldu mu neler yaşadı? Eşini değilde anne babasının evinde sorun yaşayıp ayrılan?

Hazır virüs de varken inşallah bu baskıcı dayakçı kocaların hepsine bulaşır da ülke pislikten temizlenir

Ben de dayanamıyorum ama malesef oluyor bir şekilde korkuyoruz. Yaşamak istiyoruz iyi yerlere gelmek istiyoruz bir şeyleri başarmak istiyoruz ama hep o iğrenç insan müsveddeleri tarafından korkutuluyoruz. Ben şanslıydım hayatım dahil sahip olduğum her şeyi kaybetmeyi göze aldım kurtuldum. Kız kardeşi var iki tane kafa yapıları aynı baskı görmüşler sorunlarını baskıyla çözeceklerini sanıyorlar. O adam bana bunları yaşatırken benim de kız kardeşlerim var aynısını başkaları onlara yaşatır mi diye hiç düşünmedi. Içten dua ediyorum inşallah bu kızımız da kurtulur...
Düşünmezler tabi insanlığa dair bir şey yok ki onlarda. İnşallah bu insan müsveddeleri artık kimseyi korkutamasın kimsenin canınını yakamasın. Keşke bunları yaşayan herkes sizin kadar cesur olup kendini kurtarabilse.

X