Alem ecelden ölür ben dertten öleceğim.. Daha önce evini terkeden oldu mu neler yaşadı? Eşini değilde anne babasının evinde sorun yaşayıp ayrılan?

Aile olarak çok dengesiz aklı başında bir annen yok sanırım bunun sebebi annenin çok cahil olması, bence o nişanlın olacak adamla
Evlenme şimdi farkına vardığın, ilersi iyi olmayacak evliliğin için geri adam et ve nişanı boz ne dayını nede anneni dinle,
Teyze ve başka akrabaların yok mu yanlarına sığınacak annene de dopru düzgün akıl verecek?
En azından bir işe girmeye çalış
Malesef özellikle anne tarafım aynı zihniyet. Sadece bi amcam var o biraz bana destek oluyor o da tamamen biz gibi düşünmese de yine de en azından kızım tamam sende de suç vardır iki kişi anlaşamıyorsa ama onda da olduğuna inanıyorum diyor. Annem gibi o hatasız sen kötüsün demiyor. Sen bana bırak ben elimden geleni yapcam dedi arada annemi arıyor ikna etmeye çalışıyor babamla da konuşacağını söyledi. Bakalım

Malesef özellikle anne tarafım aynı zihniyet. Sadece bi amcam var o biraz bana destek oluyor o da tamamen biz gibi düşünmese de yine de en azından kızım tamam sende de suç vardır iki kişi anlaşamıyorsa ama onda da olduğuna inanıyorum diyor. Annem gibi o hatasız sen kötüsün demiyor. Sen bana bırak ben elimden geleni yapcam dedi arada annemi arıyor ikna etmeye çalışıyor babamla da konuşacağını söyledi. Bakalım
Sen yine de ne yap et nişanı at, yoksa o adamdan çok dayak yiyeceksin gibi,
Seni zorluyorsa baskı uyguluyorsa ilersi daha vahim olacak nerden tanıştın bu nişanlınla?

Malesef yok, çalışıyordum ama KPSS ye hazırlanmak için işi bıraktım dersaneye gidiyorum. Ama maddi ihtiyaç yönünde bana her zaman destek olacağını bildiğim ve bu süreçlerde bana yeter ki şu çocuktan ayrıl bak ben arkandayım evden de ayrılsan bana gel kal sana bakarım diyen dostlarımda var
Bu dostların neci?

Bu dostların neci?
Biri yaklaşık 12-13 yıllık çok yakın bi kız arkadaşm ailesine beni çok sever çok sık gider gelirdim, bi çocukluk arkadaşm var o da yine bana bi arkadaştan çok hep kızkardeş oldu kendisi su an Londra’da çalışıyor burada bir yazlığı var istersen git orda kal ya da istersen ev tut ben yardımcı olurum diyor. Yani yağmurdan kaçarken doluya tutulmam, Allah korusun böyle zamanlarda bu mağdur hallerden faydalanmak isteyen erkek arkadaşlar değil güvendiğim. Yine çok yakın bi arkadaşm var o başka bir şehirde ama evlendi boşandı annesi ile yaşıyor şimdi o devamlı diyor kapım sana hep açık ben çalışır sana bakarım sınava girene kadar yeterki ben yandım sen yanma diyor

Biri yaklaşık 12-13 yıllık çok yakın bi kız arkadaşm ailesine beni çok sever çok sık gider gelirdim, bi çocukluk arkadaşm var o da yine bana bi arkadaştan çok hep kızkardeş oldu kendisi su an Londra’da çalışıyor burada bir yazlığı var istersen git orda kal ya da istersen ev tut ben yardımcı olurum diyor. Yani yağmurdan kaçarken doluya tutulmam, Allah korusun böyle zamanlarda bu mağdur hallerden faydalanmak isteyen erkek arkadaşlar değil güvendiğim. Yine çok yakın bi arkadaşm var o başka bir şehirde ama evlendi boşandı annesi ile yaşıyor şimdi o devamlı diyor kapım sana hep açık ben çalışır sana bakarım sınava girene kadar yeterki ben yandım sen yanma diyor
Bunlar yabancı ama aklı selim insanlar annenden ve dayından uzak olman senin hayrına gibi ikisi senin hayatını yakacaklar gibi
Dayın ve annen ikiside çok cahil insanlar

Şöyle ki, sana neden herkes kotu davraniyor?Gecmiste yasadigin onlarin guvenini sarsici nisanlinin kiskanc olmasina sebep kotu deneyimlerin mi var?Durduk yere bir anne baba akraba hatta nisanli herkesmi kotu davranir birine.Sana tavsiyem anan baban onlari secme hakkin yok evet ama lutfen yol yakinken o nisani at.Kendine bir is bul kalan zamanlarda dersini calis atanmaya calis. .kendi ayaklari uzerinde durabilen biri kimaeye boyun egmez.boyle omur gecer mi ya?

Bir anne, öz anne evladına kendi öz kızına or***pu der mi, namussuz, namusu sokakta kalmış, benim evimden s*git...
Asla anlaşılamayan, hayatı zindan eden ve açık açık ben böyleyim evlendikten sonra da asla değişmem, ben kıskanc baskıcı bir adamım, ben babamdan böyle gördüm diyen bir nişanlı, aileme bakın olmuyor, nişandan sonra çok değişti, ben çok mutsuzum, evlenip boşansam ya da Allah korusun psikolojim bozulsa kendime bi şey yapsam daha mı iyi diye dil döken,konuşan, ağlayan, yalvaran ama ikna edemeyen bir ben ve karşımda nişanlım olacak beyi çok sevdiği için o çocuk çok iyi kötü olan sensin, baban duysa yüzüne bakmaz, siler seni, ben de sana sahip çıkmıyorum, ya adam ol defol git yuvanı kur o çocuğa karı ol ya da benim evimden bir çöp bile almadan bu evden s*git, sen namuslu adam sevmezsin o çocuk namuslu ya sana ağır geldi, sana pez**venk lazım, sana namusuna sahip çıkmayan adam lazım ve daha aklıma ve dilime geldikçe sinirden stresten beynimin ağrıdan çatladığı nice küfürler hakaretler eden bir anne(?)
Dayıma anlatmış annem biraz sorunlarımızı, dayım bugün benimle konuşmaya çalıştı o da annemden çok farklı sayılmaz.( Babam yurt dısında çalışıyor beni dayımdan istediler, dayım babam gibidir çok hakkı var üstümde o yüzden annem önce onunla konuşmuş) Dayı diyorum size göre şiddet değil belki basit küçük ama kolumu sıktı kolum morardı, her şeyime karışıyor, beni yalnızlastırmaya çalışıyor kimseyle görüşemiyorum. O da bana koca döverde severde senin isteklerine göre koca yok, kıskanırda, kimle görüşceğne karışırda, evlenen kız bekar hayatını siler atar, arkadaşlıklarda eskide kalır, kocan istemiyorsa arkadaşın olmaz, takipte eder telefonunu da karıştırır diyor. Ablam ve annem devamlı birbrlerini gazlıyor... 25 yaşıma kadar ne mücadeleler verdim nelerle uğraştım hiç bir zaman ailemin Zihniyetini kabul edemedim, saygsızlık yapmadım ama ailem ve akrabalarımın görüşleri bana hep çok ters çok cahilce gelirdi ve ben kendi hayatımı farklı yasardım. Anne tarafında üniversite okuyabilen tek kız ben oldum, çok fazla kız arkadaşmda oldu erkek arkadaşımda, çok aktiftim çok sosyaldim. Şimdi annem zihniyetinde bir adam karşımda, nişan öncesi her şey iyi güzel nişandan sonra kız arkadaşlarım bile batar oldu ona, asağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.
sanırım bana evden ayrılma dışında bir yol gözükmüyor.
Bu ara da ekleme yapayım babamla ilgili,
İşi bırakıp dersaneye başlamam gerekince babam üstüme geldi çünkü onun bir sene bana bakması gerekiyordu çok yüzüme vurdu. Kaç sene çalıştın niye paranı biriktirmedin ben sana bakmak zorunda değilim dedi sonra paranı yollarım ama şöyle ama böyle diye bir araba laf etti bende babamın yurt dışında çalıştığı ülkede bi kadınla ilişkisi olduğunu öğrenmiştim ve çok ağrıma gidince babamın dedikleri, paran çok ki orda karılara yediriyorsun kendi evladına gelince lafını mı yapıyorsun senden bi kuruş istemiyorum baba sağol dedim. Üstüme yürüdü vurmaya kalktı falan o gün yurt dısına geri döndü. 7 ay oldu bi daha konuşmadık
O evden cikip yeni cehenneme gitmene ben bile engel olurdummm.Seni tanimiyorum bile ama bunlar gercekse kac kurtar kendini aile ve nisanlidan.Derslerine saril inatla lutfen basar.Atanamazsan bile o adamla evlenmee

Şöyle ki, sana neden herkes kotu davraniyor?Gecmiste yasadigin onlarin guvenini sarsici nisanlinin kiskanc olmasina sebep kotu deneyimlerin mi var?Durduk yere bir anne baba akraba hatta nisanli herkesmi kotu davranir birine.Sana tavsiyem anan baban onlari secme hakkin yok evet ama lutfen yol yakinken o nisani at.Kendine bir is bul kalan zamanlarda dersini calis atanmaya calis. .kendi ayaklari uzerinde durabilen biri kimaeye boyun egmez.boyle omur gecer mi ya?
Babamla neden sorun yaşadığımızı anlattım öncesinde iyidik Bİr sorunumuz yoktu, annem bildim bileli hep böyle ya kocası yanında olmadığı için psikolojik sorunları var ya karakteri bu ama ben daha küçücük çocukken dahi bu veya benzeri hakaretler küfürler çok işitirdim şu an bir erkek kardeşim var onunla da anlaşamaz annem her gün çok büyük kavgalar ederler, annem anneliği çok doğru yapabilen bir anne değil bence ya da dediğim gibi küçük yaşta evlenmek hemen anne olmak ardından babamın hemen yurt dısına çalışmaya gitmesi yıllardır eşini sene de bir iki kere görmek psikolojik sorunlar yarattı... Nişanlımda hep az çok kıskançlık vardı nişandan sonra arttı, bir kere eski konuştuğum çocuğun instagram profiline bakıp cıktıgımı gördü bana iki tokat attı ama sebeplerim vardı açıkladımda Sonra bana “Sana iyi niyetine inanıyorum, başka bi sebeple girip bakmazsın sen. Bu yüzden senden ayrılmıyorum “ dedi. Ondan sonra hemen sosyal medya hesaplarımı kapattırdı numaramı değiştirdi ve kıskanclıklar baskılar hat safhaya cıktı, bir de nişandan sonra artık nişanlımsın sana daha çok karışma hakkım var düşüncesi başladı onda, nişandan önce giydiğim kendisinin beğendiği kıyafetlere nişan sonrası izin vermez oldu, kendi aldıklarına bile, telefonumu devamlı karıştırıyor her şeyini, kız arkadaşlarımla konuşmalarımı dahi girip okuyor , konuşuyorum böyle yapmaması gerektiğini anlatıyorum ben böyleyim işine gelirse diyor

Nişanlınız size 2 tokat atıyor sonra da ama sen kötü niyetli değilsin ben biliyorum o yüzden ayrılmicam senden diyor ve siz de halâ lûtfetmiş gibi bu manyak herifle nişanlı kalmaya devam ediyorsunuz? Psikopat bir nişanlı, pskolojisi bozuk bir anne (ki bence sadece doğurmakla anne olunmuyor ya neyse hadi siz annem dediniz diye anne diyelim yinede), yurtdışında ekmeğinin peşinde olması gereken ama zamparalık yapan ve evladı umurunda bile olmayan bir baba, kocan bu döver de sever de, kıskanır da, kısıtlar da diyen dengesiz bir dayı bunları analiz edebildim anlattıklarınızdan ama şunu anlayamadım; Neden halâ bu aile ile yaşıyor ve o manyak adamla nişanlı kalmaya devam ediyorsunuz ???? Evlenecek misiniz onunla? Ya da ailenizin sizi zorla evlendirmesine mi izin vereceksiniz de halâ o evdesiniz? Kovulmuşsunuz farkında mısınız? Üstelik kibarca bizim şartlarımız bunlar bunlar kabul etmiyorsan ve o adamla evlenmeyeceksen bizimle yaşamanı istemiyoruz lütfen git de denmemiş size açık açık S...git demişler yani neden halâ ordasınız? Bence bir an önce kurtulun toptan.

Nişanlınız size 2 tokat atıyor sonra da ama sen kötü niyetli değilsin ben biliyorum o yüzden ayrılmicam senden diyor ve siz de halâ lûtfetmiş gibi bu manyak herifle nişanlı kalmaya devam ediyorsunuz? Psikopat bir nişanlı, pskolojisi bozuk bir anne (ki bence sadece doğurmakla anne olunmuyor ya neyse hadi siz annem dediniz diye anne diyelim yinede), yurtdışında ekmeğinin peşinde olması gereken ama zamparalık yapan ve evladı umurunda bile olmayan bir baba, kocan bu döver de sever de, kıskanır da, kısıtlar da diyen dengesiz bir dayı bunları analiz edebildim anlattıklarınızdan ama şunu anlayamadım; Neden halâ bu aile ile yaşıyor ve o manyak adamla nişanlı kalmaya devam ediyorsunuz ???? Evlenecek misiniz onunla? Ya da ailenizin sizi zorla evlendirmesine mi izin vereceksiniz de halâ o evdesiniz? Kovulmuşsunuz farkında mısınız? Üstelik kibarca bizim şartlarımız bunlar bunlar kabul etmiyorsan ve o adamla evlenmeyeceksen bizimle yaşamanı istemiyoruz lütfen git de denmemiş size açık açık S...git demişler yani neden halâ ordasınız? Bence bir an önce kurtulun toptan.
Lutfetmis gibi düşünmedim ama ailem arkamda değil yaşananları bilmesine rağmen, Tokat attığını söylemedim çünkü nişanlım bende neden Tokat attığımı söylerim diyor söylerse annem diyecek ki “Az bile yapmış dövmediğine dua et” Ne yapacağım belli onu yapmaya da biraz cesaret lazım ama, sonrası beni Çok düşündürüyor. aileyi silip yalnız bi hayata devam Etmekte kolay bir iş değil yarın ne olacak basıma ne gelecek ya tekrar karşıma birisi cıksa birini sevsem evlenmek istese ne diyeceğim diyorum ailem arkamda olmayacak tek basıma ne yapacağım ya da acaba ömür boyu küs kalır mı ailem bir gün hatasını anlar arar mı falan. Kolay bi şey değil yaşayan için gerçekten

babanla niye aran bozuk bilmiyorum fakat bence o iyi biri ara özür dile başına gelenleri de anlat sen kiymetlisin baba ne yapayım de sor bence zaten yurt dışında adamcağız virüs falan var aranı düzelt Allah korusun baba duası iyidir ,bizim orada anne bedduasını sut korur da baba bedduası tutar derler o yuzden kırma babanı duasını al bak zamanında tek destekcin oymuş
Ne iyisi ya el yabancının bedduası nasıl tutuyormuş.. babalık öyle taa yurtdişlarından aramak arada para gondermekle olmuyor. Yurtdışından ne kadar destek olmuş olabilir acaba.. evladının hakkı zaten o gönderdiği hayır değil destek değil yapmaya mecbur olduğu şey ki onuda başka kadına yediriyormus.. anası daha beter zaten.. evladına söylediği laflara bak pislik yılan

Lutfetmis gibi düşünmedim ama ailem arkamda değil yaşananları bilmesine rağmen, Tokat attığını söylemedim çünkü nişanlım bende neden Tokat attığımı söylerim diyor söylerse annem diyecek ki “Az bile yapmış dövmediğine dua et” Ne yapacağım belli onu yapmaya da biraz cesaret lazım ama, sonrası beni Çok düşündürüyor. aileyi silip yalnız bi hayata devam Etmekte kolay bir iş değil yarın ne olacak basıma ne gelecek ya tekrar karşıma birisi cıksa birini sevsem evlenmek istese ne diyeceğim diyorum ailem arkamda olmayacak tek basıma ne yapacağım ya da acaba ömür boyu küs kalır mı ailem bir gün hatasını anlar arar mı falan. Kolay bi şey değil yaşayan için gerçekten

Peki böyle yaşamak daha mı kolay sizin için? Bence böylesi daha zor. Tokat attığını söylediğiniz de nişanlınızın karşısına çıkıp sen benim kızıma nasıl el kaldırırsın diye hesap sormak yerine az bile yapmış dövmediğine dua et diyebilecek bir aileniz var onlarla yaşamanızdan daha kolaydır yalnız yaşamanız çünkü onlarla yaşamaya devam ederseniz ya böyle nişanlınız olmasa bile başka bir manyakla zorla evlendirileceksiniz ya da hayatınız bir şekilde çöp olup gidecek zaten. Siz yolunuzu çizin ve bence buna önce o manyak nişanlınızdan ayrılarak başlayın, sonrasında ailenizden ayrı bir evde yaşamaya başlayın ha pişman olurlar da biz hatamızı anladık özür dileriz ayrı gayrı olmasın yeniden evine dön derlerse ne alâ (ki size s....git demiş bir aile bir anne size bunu söylemez ya neysee) ha demezlerse, pişman olmazlarsa da kendileri bilir ne kaybedeceksiniz ki? Neyi kaybetmiş olacaksınız her şey herkes mükemmel de siz mi kötüsünüz kendinizce? Kendinize güvenin kimse olmasa bile kendi kendinize yetebilmeyi öğrenin en azından hayatınızın geri kalanını mutlu yaşamaya çalışın çünkü zaman kısa ve ölüm her an yanımızda inanın değmez bu kısıtlı ömrünüzü böyle insanlarla heba etmenize.

Bence yanlis. Anne ne olursa annedie. Sinirden söylemistir. Öyle anneyi insan silemezki. Bizde gaz vermiyelim
Yuh!! Demek siz de sinirlenseniz kızınıza oros... diyeceksiniz. Sana koca değil pezeve.... lazım diyeceksiniz. Aman siz anne olmayın. Allah korusun ama Olursanız da sinirlenmeyin. Aman sinirlenirsiniz falan kızınız kötü laflar duyup konu sahibi gibi neden Benim düzgün annem yok diye ağlar ve üzülür. Aaa ama pardon anne ne olursa olsun annedir demi. Kızını pazarlayan anneler var haberlerde. Ben onlarla iyi kalpli anneleri bir tutan kadına Ne desem az da neyse.

Cok zoe bie hayatin var.. gercekten bak. Hayatim söz konusu bu baktigin zaman. Nisanli oldugun insanla hayat kuracaksin. Ona göre düsün tasin. Kimse seni zorla veremez. Otur annenle ablanla konus. Senin nasil oldugunu burdaki kimsede bilemez. Sen kendinw göre anlatirsin olayi. Bunlar olmus olabilir bak. Ama evin icindeki kimse iyi bilemez. Her iki tarafada bakmak lazim. Annenin psikolojisi yerinde degil olmamasida normal. Baba yok. Olmadigi icinde kadin bir sekilde twlli duvakli ciksrtmak istiyor. Ama yanlis yapiyor farkinda olmali. Söyle yani annene böyle devam edersen cikar giderim bidaha bulamazsin diye. Olayin ciddiyetinin farkina varmali. Hala akillanmiyorlarsa. Alninin akiyla git calis bir yerde. Bir süreligine akrabanin veya arkanda olan yaninda olan gervekten iyi niyetli biri varsa onda kal. Calis kendi ayaklarinin üstpnde dur. Ve oku. Okumadan hicbirwey olmaz söylim. Annenin aklinin basina gwlmesi lazim biraz. Olmadi kadin siginma evi var. Git devlete sigin. En kötü durumda yani. Sokakta fln kiz basina kalma
Erkek başına kalabilir mi sokakta? Kız başı, erkek başı, at başı, kedi başı?

Yuh!! Demek siz de sinirlenseniz kızınıza oros... diyeceksiniz. Sana koca değil pezeve.... lazım diyeceksiniz. Aman siz anne olmayın. Allah korusun ama Olursanız da sinirlenmeyin. Aman sinirlenirsiniz falan kızınız kötü laflar duyup konu sahibi gibi neden Benim düzgün annem yok diye ağlar ve üzülür. Aaa ama pardon anne ne olursa olsun annedir demi. Kızını pazarlayan anneler var haberlerde. Ben onlarla iyi kalpli anneleri bir tutan kadına Ne desem az da neyse.
Iyice sacmaladiniz!!! Insan kizina böyle swyler söylemez tabikkide. Cok süjür annemden böyle glrnedim. Annesi annesinden öyle görmüsse ben ne yapiyim alla alla. Syaygili olun

X