Alem ecelden ölür ben dertten öleceğim.. Daha önce evini terkeden oldu mu neler yaşadı? Eşini değilde anne babasının evinde sorun yaşayıp ayrılan?

dertliaslan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
176
167
30
Bir anne, öz anne evladına kendi öz kızına or***pu der mi, namussuz, namusu sokakta kalmış, benim evimden s*git...
Asla anlaşılamayan, hayatı zindan eden ve açık açık ben böyleyim evlendikten sonra da asla değişmem, ben kıskanc baskıcı bir adamım, ben babamdan böyle gördüm diyen bir nişanlı, aileme bakın olmuyor, nişandan sonra çok değişti, ben çok mutsuzum, evlenip boşansam ya da Allah korusun psikolojim bozulsa kendime bi şey yapsam daha mı iyi diye dil döken,konuşan, ağlayan, yalvaran ama ikna edemeyen bir ben ve karşımda nişanlım olacak beyi çok sevdiği için o çocuk çok iyi kötü olan sensin, baban duysa yüzüne bakmaz, siler seni, ben de sana sahip çıkmıyorum, ya adam ol defol git yuvanı kur o çocuğa karı ol ya da benim evimden bir çöp bile almadan bu evden s*git, sen namuslu adam sevmezsin o çocuk namuslu ya sana ağır geldi, sana pez**venk lazım, sana namusuna sahip çıkmayan adam lazım ve daha aklıma ve dilime geldikçe sinirden stresten beynimin ağrıdan çatladığı nice küfürler hakaretler eden bir anne(?)
Dayıma anlatmış annem biraz sorunlarımızı, dayım bugün benimle konuşmaya çalıştı o da annemden çok farklı sayılmaz.( Babam yurt dısında çalışıyor beni dayımdan istediler, dayım babam gibidir çok hakkı var üstümde o yüzden annem önce onunla konuşmuş) Dayı diyorum size göre şiddet değil belki basit küçük ama kolumu sıktı kolum morardı, her şeyime karışıyor, beni yalnızlastırmaya çalışıyor kimseyle görüşemiyorum. O da bana koca döverde severde senin isteklerine göre koca yok, kıskanırda, kimle görüşceğne karışırda, evlenen kız bekar hayatını siler atar, arkadaşlıklarda eskide kalır, kocan istemiyorsa arkadaşın olmaz, takipte eder telefonunu da karıştırır diyor. Ablam ve annem devamlı birbrlerini gazlıyor... 25 yaşıma kadar ne mücadeleler verdim nelerle uğraştım hiç bir zaman ailemin Zihniyetini kabul edemedim, saygsızlık yapmadım ama ailem ve akrabalarımın görüşleri bana hep çok ters çok cahilce gelirdi ve ben kendi hayatımı farklı yasardım. Anne tarafında üniversite okuyabilen tek kız ben oldum, çok fazla kız arkadaşmda oldu erkek arkadaşımda, çok aktiftim çok sosyaldim. Şimdi annem zihniyetinde bir adam karşımda, nişan öncesi her şey iyi güzel nişandan sonra kız arkadaşlarım bile batar oldu ona, asağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.
sanırım bana evden ayrılma dışında bir yol gözükmüyor.
Bu ara da ekleme yapayım babamla ilgili,
İşi bırakıp dersaneye başlamam gerekince babam üstüme geldi çünkü onun bir sene bana bakması gerekiyordu çok yüzüme vurdu. Kaç sene çalıştın niye paranı biriktirmedin ben sana bakmak zorunda değilim dedi sonra paranı yollarım ama şöyle ama böyle diye bir araba laf etti bende babamın yurt dışında çalıştığı ülkede bi kadınla ilişkisi olduğunu öğrenmiştim ve çok ağrıma gidince babamın dedikleri, paran çok ki orda karılara yediriyorsun kendi evladına gelince lafını mı yapıyorsun senden bi kuruş istemiyorum baba sağol dedim. Üstüme yürüdü vurmaya kalktı falan o gün yurt dısına geri döndü. 7 ay oldu bi daha konuşmadık

Son düzenleme:
Bir anne, öz anne evladına kendi öz kızına or***pu der mi, namussuz, namusu sokakta kalmış, benim evimden s*git...
Asla anlaşılamayan hayatı zindan eden ve açık açık ben böyleyim evlendikten sonra da asla değişmem ben kıskanc baskıcı bir adamım ben babamdan böyle gördüm diyen bir nişanlı, aileme bakın olmuyor nişandan sonra çok değişti ben çok mutsuzum evlenip boşansam ya da Allah korusun psikolojim bozulsa kendime bi şey yapsam daha mı iyi diye dil döken konuşan ağlayan yalvaran ama ikna edemeyen bir ben ve karşımda nişanlım olacak beyi çok sevdiği için o çocuk çok iyi kötü olan sensin baban duysa yüzüne bakmaz siler seni, ben de sana sahip çıkmıyorum ya adam ol defol git yuvanı kur o çocuğa karı ol ya da benim evimden bir çöp bile almadan bu evde s*git, sen namuslu adam sevmezsin o çocuk namuslu ya sana ağır geldi sana pez**venk lazım sana namusuna sahip çıkmayan adam lazımsın ve daha aklıma ve dilime geldikçe sinirden stresten beynimin ağrıdan çatladığı nice küfürler hakaretler eden bir anne(?)
Dayıma anlatmış annem biraz dayım bugün benimle konuşmaya çalıştı o da annemden çok farklı sayılmaz. Dayı diyorum size göre şiddet değil belki basit küçük ama kolumu sıktı kolum morardı, her şeyime karışıyor, beni yalnızlastırmaya çalışıyor kimseyle görüşemiyorum dediğim koca döverde severde senin isteklerine göre koca yok, kıskanırda, kimle görüşceğne karışırda, evlenen kız bekar hayatını siler atar, arkadaşlıklarda eskide kalır, kocan istemiyorsa arkadaşın olmaz, takipte eder telefonunu da karıştırır diyor. Ablam ve annem devamlı birbrlerini gazlıyor... 25 yaşıma kadar ne mücadeleler verdim nelerle uğraştım hiç bir zaman ailemin Zihniyetini kabul edemedim saygsızlık yapmadım ama ailem ve akrabalarımın görüşleri bana hep çok ters çok cahilce gelirdi ve ben kendi hayatımı farklı yasardım. Anne tarafında üniversite okuyabilen tek kız ben oldum, çok fazla kız arkadaşmda oldu erkek arkadaşımda, çok aktiftim çok sosyaldim. Şimdi annem zihniyetinde bir adam karşımda, nişan öncesi her şey iyi güzel nişandan sonra kız arkadaşlarım bile batar oldu ona, asağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.
sanırım bana evden ayrılma dışında bir yol gözükmüyor.
Calisiyor musun

Paran var mı paran?
Malesef yok, çalışıyordum ama KPSS ye hazırlanmak için işi bıraktım dersaneye gidiyorum. Ama maddi ihtiyaç yönünde bana her zaman destek olacağını bildiğim ve bu süreçlerde bana yeter ki şu çocuktan ayrıl bak ben arkandayım evden de ayrılsan bana gel kal sana bakarım diyen dostlarımda var

Malesef yok, çalışıyordum ama KPSS ye hazırlanmak için işi bıraktım dersaneye gidiyorum. Ama maddi ihtiyaç yönünde bana her zaman destek olacağını bildiğim ve bu süreçlerde bana yeter ki şu çocuktan ayrıl bak ben arkandayım evden de ayrılsan bana gel kal sana bakarım diyen dostlarımda var
Cesarete mi ihtiyacınız var adım atmak için

Bence evlenmek bir cozum degil su asamada annenden de ailenden de uzak kal bir sure annen baya asmis kendini
Evlenmek hiç çözüm değil üstelik annem böyle yapınca belki aklınca beni evliliğe yaklaştırır sanıyor “Ay bak başka çarem yok ailem arkamda değil evleneyim” derim sanıyor ama daha çok uzaklastırdı

Peki baban bu döngüye dahil mi? Belki o da annenden ve anne soyundan illalalah ettiği için yurtdışındadir. Bence babana anlat derdini. Yapabilirsen yanına git. Ya da maddi destek al.
Anneni de dayını da insandan saymıyorum. Bir insan nasil kendi kanindan canından kizina-kizi yerine koyduğuna 'ye dayagini otur evinde' der?? İnsan mi bunlar.??

Radikal kararlar al, o evden , o anneden, o nişanlı olacak denyodan ayrıl. Dostlarım var demişsin, birinin evinde kal o sırada hem çalış hem kpss ye hazırlan. Psikolojik olarak daha rahat hazırlanırsın. Evlenme, evlenirsen adamdan kurtulamazsın.

Cesarete mi ihtiyacınız var adım atmak için
Sanırım... Aslında annem bir kere daha böyle dayanılmaz noktaya getirdiğinde ayrılmıştım ben, ama şimdi durum biraz daha farklı. O zaman dedim hatasını anlayacak ve beni arayacak annem öyle de oldu aradı özür diledi geri geldim ama şimdi öyle değil ettiği sözler yaptığı şeyler daha ağır ve sürekli yüzüme vuruyor bana yaptığı masraflar nişandı ceyizdi. Ve o zaman babam da arkamdaydı annemin bana yaşattıklarını biliyordu destek oldu kendisi yurt dışındaydı aradım izin aldım git dedi para da yolladı yardımcı oldu ama su an babamla da aramız bozuk konuşmuyoruz bir süredir... Beni en çok yaralayan da bu. O zaman babam nasılsa arkamda rahatlığı vardı evden gittim babamla hep iletişimde oldum. Şimdi öyle değil...

Şu zamanda hiç kimseye güvenme git kadın siginma evinde kal sınavına çalış kazanirsan ayaklarının üzerinde durursun simdi kimse kimseye babasının hayrına karnini doyurmuyor canım neler görüyoruz TV lerde

Hislerinden eminsen git nişanlımla konuş kendin ayrıl nikah kiyilirken hayir de en basiti zorla evlendirmez . Uni okumuşsun gir bi ise calis

Peki baban bu döngüye dahil mi? Belki o da annenden ve anne soyundan illalalah ettiği için yurtdışındadir. Bence babana anlat derdini. Yapabilirsen yanına git. Ya da maddi destek al.
Anneni de dayını da insandan saymıyorum. Bir insan nasil kendi kanindan canından kizina-kizi yerine koyduğuna 'ye dayagini otur evinde' der?? İnsan mi bunlar.??
İşi bırakıp dersaneye başlamam gerekince babam üstüme geldi çünkü onun bir sene bana bakması gerekiyordu çok yüzüme vurdu. Kaç sene çalıştın niye paranı biriktirmedin ben sana bakmak zorunda değilim dedi sonra paranı yollarım ama şöyle ama böyle diye bir araba laf etti bende babamın yurt dışında çalıştığı ülkede bi kadınla ilişkisi olduğunu öğrenmiştim ve çok ağrıma gidince babamın dedikleri, paran çok ki orda karılara yediriyorsun kendi evladına gelince lafını mı yapıyorsun senden bi kuruş istemiyorum baba sağol dedim. Üstüme yürüdü vurmaya kalktı falan o gün yurt dısına geri döndü. 7 ay oldu bi daha konuşmadık

babanla niye aran bozuk bilmiyorum fakat bence o iyi biri ara özür dile başına gelenleri de anlat sen kiymetlisin baba ne yapayım de sor bence zaten yurt dışında adamcağız virüs falan var aranı düzelt Allah korusun baba duası iyidir ,bizim orada anne bedduasını sut korur da baba bedduası tutar derler o yuzden kırma babanı duasını al bak zamanında tek destekcin oymuş

babanla niye aran bozuk bilmiyorum fakat bence o iyi biri ara özür dile başına gelenleri de anlat sen kiymetlisin baba ne yapayım de sor bence zaten yurt dışında adamcağız virüs falan var aranı düzelt Allah korusun baba duası iyidir ,bizim orada anne bedduasını sut korur da baba bedduası tutar derler o yuzden kırma babanı duasını al bak zamanında tek destekcin oymuş
İşi bırakıp dersaneye başlamam gerekince babam üstüme geldi çünkü onun bir sene bana bakması gerekiyordu çok yüzüme vurdu. Kaç sene çalıştın niye paranı biriktirmedin ben sana bakmak zorunda değilim dedi sonra paranı yollarım ama şöyle ama böyle diye bir araba laf etti bende babamın yurt dışında çalıştığı ülkede bi kadınla ilişkisi olduğunu öğrenmiştim ve çok ağrıma gidince babamın dedikleri, paran çok ki orda karılara yediriyorsun kendi evladına gelince lafını mı yapıyorsun senden bi kuruş istemiyorum baba sağol dedim. Üstüme yürüdü vurmaya kalktı falan o gün yurt dısına geri döndü. 7 ay oldu bi daha konuşmadık 😞😞😞

hi tamam babanla ne olduğunu anlatmışsın tmm babana da bsy deme o zaman , sen o ark in iyi ise ona git ama iş de ara hayatına bak eğer gerçekten iyi bi ark ise tabi,güvenilir falan

X