- 3 Eylül 2018
- 8.821
- 47.077
- 548
Senin kafandan daha mantıklı olduğu kesin. Korunmadan sevişip burada yana yakıla çare arayan sensin ve bi çaresi de yok maalesef doğur en iyisiNe alaka abi nasi bı kafanız var sizin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kafandan daha mantıklı olduğu kesin. Korunmadan sevişip burada yana yakıla çare arayan sensin ve bi çaresi de yok maalesef doğur en iyisiNe alaka abi nasi bı kafanız var sizin![]()
Şey mi diyelim küçük bi operasyonCinayet demiyelim ya
NM13 haftalık hamileyim ve yasal süreyi geçirmiştim benim bu çocuğu aldırmam lazim tanıdığı bı doktor olan varsa bana ulasabilirmi bu durum çok ciddi çünkü daha çok Küçügum
Nasi bı kafan var çok uzuluyosan sende yap hayret bise bazı özel sebepler var bu ne tepki ya çocuk benim degilmi istediğimi yaaparim aldırmam üstelik kanunen kabul edilmiş saygın yoksa yazma13. Haftaya kadar aklın neredeydi? Sevişmeyi nasıl olup nasıl olmayacağını yumurtalıkları falan her şeyi biliyorsun maaşallah. Yazık yavruya,
sana üzülmüyorum ama...
Bas git yaŞey mi diyelim küçük bi operasyon
Gitmem bulmuşum senin gibi hem tedbir almayan hem çaresiz hem hadsiz birini gitmeeem iyi eğleniyorum hahahhaBas git ya
Ettim ama bebegin babasini hastANeye götüren edim zor ikna oldu ondada süre geçti.13 haftaya kadar fark edemedin mi yavrum yaa. Sakın kendi başına iş yapma. Bebeği aldırayım derken canından olursun
Küçük olduğun 13 haftalık hamile olduğunda mı aklına geldi?
O işi yaparken gayet büyük olduğunu düşünmüşsün halbuki![]()
Ben de 18 yaşımda seks yapardım ama hamile kalmamak için her şeyi yaptım. Korunurdum. Hatta korunurduk karşılıklı olarak. Ne cesaret? Nasıl kalabildiniz?Haha çok biliyosun sen cahil biri oldugun beli oyuzden ciddiye almicam
Ne diyelim.Cinayet demiyelim ya
Kanunen mi? 13 haftalık. Git aldırmaya bakalım nasıl alıyorlar. Saygım yok ve yazıyorum oh.Nasi bı kafan var çok uzuluyosan sende yap hayret bise bazı özel sebepler var bu ne tepki ya çocuk benim degilmi istediğimi yaaparim aldırmam üstelik kanunen kabul edilmiş saygın yoksa yazma
Hayır kaldı hadi 13 haftaya kadar aklı neredeydi acabaBen de 18 yaşımda seks yapardım ama hamile kalmamak için her şeyi yaptım. Korunurdum. Hatta korunurduk karşılıklı olarak. Ne cesaret? Nasıl kalabildiniz?
Ben karşılıklı korumalı seks yaparken bile adetim bir gün gecikse aklım giderdi. İlginç ya, çok ilginç. Ne çeşit bir pervasızlık.Hayır kaldı hadi 13 haftaya kadar aklı neredeydi acaba
Ben cahilim sen değilsin belli oluyor. Çocuğunun olmadığını ne biliyorsun o yaşta evli bile değilsin. Sen beni ciddiye alabilecek yaşta ve akılda değilsin zaten.
Ay ne kadar saygisizsin ya hem insanlardan yardim istiyorsun hem de saldiriyosun. Cahil seni. Allah o bebege yardim etsin ilk bas sanada uzuldum ama şu üsluptan sonra sadece bebege uzuluyorum.Bas git ya
Ay allah aşkına sevişmeyi biliyon, bebek yapmayı biliyon . Bebek bakmayı korunmayı bilmiyon. Allah anana babana yardım etsin. Sana da akıl versin. O yavruya yazık.
Cinayet demeyelim demişin ama cinayetin en vahşi şekli bu!