• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldırmam lazim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CAnim daha gerçekçi bir çözüm bul.bu kadar hafta geçmiş cinsiyet i bile bellidir.bak ben tüp Bebekle hamile kaldım. Anne olmak o kadar zor ki eğer düzgün bı adamsa evlen.degilse iyi bı iş bul.devletten destek al bak bebegine
13 haftalık hamileyim ve yasal süreyi geçirmiştim benim bu çocuğu aldırmam lazim tanıdığı bı doktor olan varsa bana ulasabilirmi bu durum çok ciddi çünkü daha çok Küçügum
NM

13. Haftaya kadar aklın neredeydi? Sevişmeyi nasıl olup nasıl olmayacağını yumurtalıkları falan her şeyi biliyorsun maaşallah. Yazık yavruya,

sana üzülmüyorum ama...
Nasi bı kafan var çok uzuluyosan sende yap hayret bise bazı özel sebepler var bu ne tepki ya çocuk benim degilmi istediğimi yaaparim aldırmam üstelik kanunen kabul edilmiş saygın yoksa yazma

13 haftaya kadar fark edemedin mi yavrum yaa. Sakın kendi başına iş yapma. Bebeği aldırayım derken canından olursun
Ettim ama bebegin babasini hastANeye götüren edim zor ikna oldu ondada süre geçti. 😔

Nasi bı kafan var çok uzuluyosan sende yap hayret bise bazı özel sebepler var bu ne tepki ya çocuk benim degilmi istediğimi yaaparim aldırmam üstelik kanunen kabul edilmiş saygın yoksa yazma
Kanunen mi? 13 haftalık. Git aldırmaya bakalım nasıl alıyorlar. Saygım yok ve yazıyorum oh.

Konu gerçekse zaten yasal süreyi çok geçmişsiniz, hiç bir doktor almaz..Merdiven altı bir yer bulursan da Allah korusun çok kötü sonuçlarla karşılaşabilirsn, asla öyle bir şeye girme derim..Bundan sonra yapılabilecek tek şey doğurmak gibi görünüyor.. Şartlarınız nedir burda insanlar bilemez o yüzden kimseye çemkirmeyin..Siz insanlara sinirlendiniz diye olanlar düzelmeyecek..

erkek arkadaşın olacak herif doktoru da bulsun senınle de gelsin ozaman . bız burdan ne yapabılıriz. bundan sonra da korun. kararsızsan da doğur. sonradan pişman olacaksan

Vucüt benim çocuk benim hem yaparım hem aldırırım size ne diyor arkadaş
Aaa pardon küçük hanım taze körpe

Ay allah aşkına sevişmeyi biliyon, bebek yapmayı biliyon . Bebek bakmayı korunmayı bilmiyon. Allah anana babana yardım etsin. Sana da akıl versin. O yavruya yazık.
Cinayet demeyelim demişin ama cinayetin en vahşi şekli bu!

Ben cahilim sen değilsin belli oluyor. Çocuğunun olmadığını ne biliyorsun o yaşta evli bile değilsin. Sen beni ciddiye alabilecek yaşta ve akılda değilsin zaten.

Ay ne kadar saygisizsin ya hem insanlardan yardim istiyorsun hem de saldiriyosun. Cahil seni. Allah o bebege yardim etsin ilk bas sanada uzuldum ama şu üsluptan sonra sadece bebege uzuluyorum. 🤷🏻‍♀️ 🤯

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back