- 3 Eylül 2018
- 8.821
- 47.077
- 548
Kız sen korunmadan sevişiyorsun ya ben de kullanıcam işte burayıAlgidada problem yaşıyorsun bu platformu kullanma bence pek anlamıs gorunmiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen korunmadan sevişiyorsun ya ben de kullanıcam işte burayıAlgidada problem yaşıyorsun bu platformu kullanma bence pek anlamıs gorunmiyorsun
Aynen sensinBen cahilim sen değilsin belli oluyor. Çocuğunun olmadığını ne biliyorsun o yaşta evli bile değilsin. Sen beni ciddiye alabilecek yaşta ve akılda değilsin zaten.
Kız sen korunmadan sevişiyorsun ya ben de kullanıcam işte bbbu
Hic bir doktor özelde dahil bu kadar büyük bir bebeği asla almaz . Hadi bı kasap buldun ciddi bı para ödeyip.o masada kalabilirsin ya da ömrün boyunca bir daha asla evladın olmaz.bu kadar büyük bebeğin kurtajindan sonra çok ciddi hasar kalır rahminde belki komple tahmini hatta hayatını bile kaybedebilirsin.sevgilin madem istiyor evlen olsun bitsin .
Aslinda çok büyük değil sadece yasal süreden 20 gün geçmiş evet ama inan çok çabaladım aldırmak için uğraştım böyle olduHic bir doktor özelde dahil bu kadar büyük bir bebeği asla almaz . Hadi bı kasap buldun ciddi bı para ödeyip.o masada kalabilirsin ya da ömrün boyunca bir daha asla evladın olmaz.bu kadar büyük bebeğin kurtajindan sonra çok ciddi hasar kalır rahminde belki komple tahmini hatta hayatını bile kaybedebilirsin.sevgilin madem istiyor evlen olsun bitsin .
Ailende yokmus evlen o zaman bı duzenin olur.esine evladına sahip cikDoktorumdan değilim ailem yok
Benim problemlemlerim var anlaşamıyoruz olmazAslinda çok büyük değil sadece yasal süreden 20 gün geçmiş evet ama inan çok çabaladım aldırmak için uğraştım böyle oldu
Suç tabi ki ben yönetime bildiriyorum sizi. Polisler bir araştırsın bakalım işin aslınıE yani suç muymus hayret bise
A
Ailende yokmus evlen o zaman bı duzenin olur.esine evladına sahip cik
10haftadan önce bebekte bı sorun varsa aldirabilirsin .20gunAslinda çok büyük değil sadece yasal süreden 20 gün geçmiş evet ama inan çok çabaladım aldırmak için uğraştım böyle oldu
Aman geç kalmaSuç tabi ki ben yönetime bildiriyorum sizi. Polisler bir araştırsın bakalım işin aslını
Yani 23 haftalik10haftadan önce bebekte bı sorun varsa aldirabilirsin .20gun
Pardon 13Yani 23 haftalik
Sevişirken büyük hamile kalınca ay çok küçüğüm
Cinayet demiyelim yaKimse sana cinayet islemen icin doktor tavsiyesi veremez. Paragoz birisi degilse hic bir doktor bu cinayeti islemez.
Küçük olduğun 13 haftalık hamile olduğunda mı aklına geldi?18 bu yaşta anne olmak istemiyorum tek sebebi bu Allah inşallah dualarınızı kabul eder ama ben yapamam annelik daha Küçügum