• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldırmam lazim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic bir doktor özelde dahil bu kadar büyük bir bebeği asla almaz . Hadi bı kasap buldun ciddi bı para ödeyip.o masada kalabilirsin ya da ömrün boyunca bir daha asla evladın olmaz.bu kadar büyük bebeğin kurtajindan sonra çok ciddi hasar kalır rahminde belki komple tahmini hatta hayatını bile kaybedebilirsin.sevgilin madem istiyor evlen olsun bitsin .

Hic bir doktor özelde dahil bu kadar büyük bir bebeği asla almaz . Hadi bı kasap buldun ciddi bı para ödeyip.o masada kalabilirsin ya da ömrün boyunca bir daha asla evladın olmaz.bu kadar büyük bebeğin kurtajindan sonra çok ciddi hasar kalır rahminde belki komple tahmini hatta hayatını bile kaybedebilirsin.sevgilin madem istiyor evlen olsun bitsin .
Aslinda çok büyük değil sadece yasal süreden 20 gün geçmiş evet ama inan çok çabaladım aldırmak için uğraştım böyle oldu

18 bu yaşta anne olmak istemiyorum tek sebebi bu Allah inşallah dualarınızı kabul eder ama ben yapamam annelik daha Küçügum
Küçük olduğun 13 haftalık hamile olduğunda mı aklına geldi?
O işi yaparken gayet büyük olduğunu düşünmüşsün halbuki 😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back