• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldırmam lazim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir anlık uçkur için küçücük bedenlerin sebebi oluyorsunuz. Biz ise o minik bedene sahip olmak için yıllarca emek veriyoruz. Yazık gerçekten çok üzücü.
Bakin herkese laf yetistiremicem kimse kimsenin hayatını bilmiyo boyle yorumlar kalp kiriyo lutfen dikkat edin

E ne güzel işte. Hem de çocuğunuz olamazken hamile kalmışsınız ya bir daha olmazsa ?
Ben kendimi ona alistirdim zaten ama erkek arkadaşımla çok problem var buyuzden bu ortamda büyütmek istemiyorum dogruduzgun bı düzenimiz bile yok o çocuğa bu hayatı sunamam hakkım olduğunu dusunmiyorum

13. Haftaya kadar aklın neredeydi? Sevişmeyi nasıl olup nasıl olmayacağını yumurtalıkları falan her şeyi biliyorsun maaşallah. Yazık yavruya,

sana üzülmüyorum ama...

Haha çok biliyosun sen cahil biri oldugun beli oyuzden ciddiye almicam
Ben cahilim sen değilsin belli oluyor. Çocuğunun olmadığını ne biliyorsun o yaşta evli bile değilsin. Sen beni ciddiye alabilecek yaşta ve akılda değilsin zaten.

Kimse sana cinayet islemen icin doktor tavsiyesi veremez. Paragoz birisi degilse hic bir doktor bu cinayeti islemez.

Yapma ilerde oyle pisman olursun ki.. bak ben 9 tane düsük yaptım o 1 can a sahip olmak icin canimdan ne canlar gitti neler yaşadım ailenle kaliyorsan saklayamazsın belki ama erkek arkadasınla bi yola gir madem konusun gelsin ailenle konussun ortayı bulun ama o yavruya kıyma🥺

13 haftalık hamileyim ve yasal süreyi geçirmiştim benim bu çocuğu aldırmam lazim tanıdığı bı doktor olan varsa bana ulasabilirmi bu durum çok ciddi çünkü daha çok Küçügum
13 haftaya kadar fark edemedin mi yavrum yaa. Sakın kendi başına iş yapma. Bebeği aldırayım derken canından olursun

Yalan borcummu var yalan söylemeye gerek mi var benim soruma yanıtın yoksa yazma lutfen
yaşınız küçük ve yasal olmayan bir yola baş vuruyorsunuz. bu yazdıklarınız ihbar niteliği taşır ve IP adresinizden kim olduğunuz bulunur. birden fazla suç var bu konuda o yüzden ona göre yazın

Algidada problem yaşıyorsun bu platformu kullanma bence pek anlamıs gorunmiyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back