- 18 Kasım 2020
- 20.572
- 49.643
- 548
E ne güzel işte. Hem de çocuğunuz olamazken hamile kalmışsınız ya bir daha olmazsa ?Erkek arkadaşım aldırmak istemiyo sürekli bu işe engel oluyo zaten ama ben istemiyorum
Bakin herkese laf yetistiremicem kimse kimsenin hayatını bilmiyo boyle yorumlar kalp kiriyo lutfen dikkat edinBir anlık uçkur için küçücük bedenlerin sebebi oluyorsunuz. Biz ise o minik bedene sahip olmak için yıllarca emek veriyoruz. Yazık gerçekten çok üzücü.
Ben kendimi ona alistirdim zaten ama erkek arkadaşımla çok problem var buyuzden bu ortamda büyütmek istemiyorum dogruduzgun bı düzenimiz bile yok o çocuğa bu hayatı sunamam hakkım olduğunu dusunmiyorumE ne güzel işte. Hem de çocuğunuz olamazken hamile kalmışsınız ya bir daha olmazsa ?
AminAllah yardımcın olsun umarım sorunu çözersin
Ben cahilim sen değilsin belli oluyor. Çocuğunun olmadığını ne biliyorsun o yaşta evli bile değilsin. Sen beni ciddiye alabilecek yaşta ve akılda değilsin zaten.Haha çok biliyosun sen cahil biri oldugun beli oyuzden ciddiye almicam
13 haftaya kadar fark edemedin mi yavrum yaa. Sakın kendi başına iş yapma. Bebeği aldırayım derken canından olursun13 haftalık hamileyim ve yasal süreyi geçirmiştim benim bu çocuğu aldırmam lazim tanıdığı bı doktor olan varsa bana ulasabilirmi bu durum çok ciddi çünkü daha çok Küçügum
Evli misin18 bu yaşta anne olmak istemiyorum tek sebebi bu Allah inşallah dualarınızı kabul eder ama ben yapamam annelik daha Küçügum
yaşınız küçük ve yasal olmayan bir yola baş vuruyorsunuz. bu yazdıklarınız ihbar niteliği taşır ve IP adresinizden kim olduğunuz bulunur. birden fazla suç var bu konuda o yüzden ona göre yazınYalan borcummu var yalan söylemeye gerek mi var benim soruma yanıtın yoksa yazma lutfen
Cocugun olmadığını nerden biliyorsun evli bile değil missin .ailen biliyor muBen çocuğum olmadığı için korunmiyodum ama oldu
Pardon saldırgan olan bana yanıt veren görme problemin var gailbaÇocuk aldırmaya gelenler neden bu kadar saldırgan oluyor. Biz mi hamile bıraktık
Banane canım senin görme problemin varsaPardon saldırgan olan bana yanıt veren görme problemin var gailba
HayirEvli misin
Doktorumdan değilim ailem yokCocugun olmadığını nerden biliyorsun evli bile değil missin .ailen biliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?