Aldırmam lazim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
13 haftalık hamileyim ve yasal süreyi geçirmiştim benim bu çocuğu aldırmam lazim tanıdığı bı doktor olan varsa bana ulasabilirmi bu durum çok ciddi çünkü daha çok Küçügum
Kaç yaşındasınız ? Aldırma sebebiniz ne bilmiyorum ama bir çözüm yolu bulun o miniğe zarar vermeyin bakın ben dahil bu sitede benim gibi anne olabilmeyi isteyen o kadar çok insan var ki ..

Evlilik ihtimaliniz yok mu peki yani inanın ne diyeceğimi bilemedim? Eğer zorla da değilse yani keşke korunmak aklına gelseydi canım yaşın evet küçük

Evlilik ihtimaliniz yok mu peki yani inanın ne diyeceğimi bilemedim? Eğer zorla da değilse yani keşke korunmak aklına gelseydi canım yaşın evet küçük
Erkek arkadaşım aldırmak istemiyo sürekli bu işe engel oluyo zaten ama ben istemiyorum

Bu yaşta çocuk yapmayı biliyorsan çocuk büyütmeyi de bilmen lazım. Bakamayacaksan o naneyi yemeyecektin. Kesin ailen falan da bilmiyordur. Gitti gençliğin. Diyecek bir şey bulamiyorum
Haha çok biliyosun sen cahil biri oldugun beli oyuzden ciddiye almicam

Profilinizde 33 yazıyor yaşınız ama 18 mis. Peki nereden biliyorsunuz olmayacağını çocuğunuzun? Ayrıca yasal süre asılmış kimse size doktor tavsiyesinde bulunamaz.
Evet 18 öyle yazmayı tercih ettim çünkü yumurtalıkların da problem vardı

Yalan borcummu var yalan söylemeye gerek mi var benim soruma yanıtın yoksa yazma lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…